Promes geïmponeerd: 'Positief verbaasd door Antony en Kudus'

ThijsZwagerman, 27-09-2020 om 08:20, 8041 views, Voetbal International |

Shop nu het nieuwe Ajax-thuisshirt 2020-2021!

Quincy Promes is positief verbaasd door nieuwkomers Antony en Mohammed Kudus. Promes, maker van de 1-0 tegen Vitesse, ziet dat zijn nieuwe ploeggenoten nauwelijks aanpassingstijd nodig hebben. 

‘Ik ben positief verbaasd dat ze nu al het verschil maken’, wordt Promes, die dus doelt op Antony en Kudus, geciteerd door Voetbal International. ‘Je weet dat als een speler naar het buitenland gaat hij aanpassingsproblemen kan hebben. Ik denk dat die jongens daar weinig last van hebben. Ze zijn goed opgevangen en gelukkig vertalen ze het op het veld.’

Ondanks de rode kaart voor Edson Álvarez tegen het einde van de eerste helft, stelt Promes dat hij continu het vertrouwen had dat Ajax Vitesse ook met een man minder zou gaan verslaan. ‘Ik hield het geloof dat we nog een kans zouden creëren. We hebben laten zien dat we volwassen zijn door na deze tegenslagen nog te winnen.’ 

Volgens Promes was er tot de rode kaart voor Álvarez ook weinig aan de hand. ‘In het begin kregen zij twee goede kansen, maar daarna kwamen we op voorsprong en was er niets aan de hand. De rode kaart veranderde de wedstrijd. Met tien man moet je extra lopen. Het team verdient complimenten. We zijn heel diep gegaan om het om te draaien, het was een zware pot’, besluit de snelle rechtspoot. 

Maak kans op de FIFA 21 Ultimate Edition!

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
7172AFCA7395
Als ie fit blijft gaat Promes er gewoon weer
minimaal 15 maken, waarschijnlijk meer.
0 0
MaximilianRosse
Kudus en Antony hebben zich in de basis gespeeld. Ten Hag kan niet meer om deze spelers heen. Doet hij dat wel dan is dat pure onkunde van Ten Hag.
0 0
PJK54
Het verbaasd ons ook om die 2 jongens kan je niet meer heen die moeten elke wedstrijd spelen misschien in de beker rust geven.

Helaas heeft professor Ten Hag een geheel eigen kijk op het spelletje en op spelers steeds weer dat uitproberen wat niet loopt, om eigen gelijk te halen misschien?? Zet spelers nu eens op de positie waar ze het beste tot uiting komen dan krijg je een geoliede machine die niet te verslaan is.
Door dat geschuif speelt Promes ook op de verkeerde positie dus loopt het bij hem ook voor geen meter dat zie je aan de simpele kansen die hij krijgt maar domweg mist, een speler die goed in zijn vel zit scoort die gewoon.
1 -1
Ajaxbrl
Chapeau Netto!
2 0
koppensneller
Dit is het grote voordeel van een goed gevulde kas. Anders kom je met de categorie Lerin Duarte aanzetten of nog erger Diemers en Linssen.
0 0
MK77
Diemers en Linssen zouden moeten betalen dan mogen ze een keertje mee doen op een training
0 0
arigold
Kreeg na de 2e goal een grote kans op de 3e. Daar ging hij wel goed diep toen Tadic zich liet inzakken. Goed gepenetreerd zou Donny zeggen. Hij kan het dus wel, maar zonder ruimte voor hem wordt het toch minder, daardoor toch beter op de flank.
2 0
Ajaxadept
Wederom goeie aankopen van Mark...!
0 0
afcasven1995
Ik had wel verwacht dat Antony een goede dribbelaar was, maar die steekpassjes zijn een lekkere verrassing. Nu al een publiekslieveling.
5 0
Web
Hij houd altijd overzicht, van de 10 keer doet 9 keer wat goeds
Zo knap dat hij het weet wanneer hij moet inspelen of passeren
Dit word er een, op deze leeftijd als dat inzicht, en dan kom je nog wel uit Brazilië waar ze dit weinig beheersen, ik zie het noot op die leeftijd

Kudus is nog iets te onstuimig, loopt zich zelf nog wel eens voorbij, maar heeft die klasse ook in huis, zoals hij op snelheid wegdraait op he middenveld, getuigd van zo veel klasse
Kudus heeft iets wat Frenkie ( nog ) te kort komt ( niet dat ik Kudus beter vind) want Frenkie is weer balvaster. Maar zoals hij met snelheid bij de zestien komt, die goal is een mooi voorbeeld
5 0
afcasven1995
Ik zie idd veel overeenkomsten tussen Kudus en Frenkie. Kan zo meerdere tegenstanders eruit dribbelen en een man meer situatie creëeren.
0 0
Joodhannus73
Ik riep het al in de voorbereiding, maar sinds Litmanen heb ik niet meer zo een goed gevoel gehad bij een aanwinst. Dat komt nu al uit. Absolute topper!
0 0
Ferd
En dat terwijl Litmanen eerst een jaar moest aclimatiseren in het tweede
0 0
Web
Promes is geen echte 10
Speelt hij daar wel, dan moet hij daar komen, zag je ook met die goal, ook een goede goal uit een mooie aanval. Hij is constant in beweging, ook wel een goede eigenschap
Hij gaat er gegarandeerd wel een stuk of 15 intrappen, als hij blijft spelen?
Is toch wel belangrijk in het voetbal. Dus eigelijk snap ik het ook wel

Maar in mijn beste team staat hij er niet in, mits Neres fit is
Neres, Tadic en Antony heeft zoveel klasse
3 0
MK77
Vond Promes op linksbuiten veel beter voor de dag komen.
2 0
Mikee
Geweldige aankopen van Marc, Antony en Kudus. Hopelijk wordt er snel nog zo'n topper aan deze lijst toegevoegd als cvm.
3 0