Mazraoui blijft en staat 'natuurlijk' open voor contractverlenging

BadembaBarrie, 27-09-2020 om 00:20, 6289 views, FOX Sports |

Shop nu het nieuwe Ajax-thuisshirt 2020-2021!

Noussair Mazraoui is weer helemaal fit en klaar om een goed seizoen met Ajax te draaien. De rechtsback bevestigt tegenover FOX Sports dan ook dat hij zeker blijft, voor zover daar nog twijfel over bestond. 

Mazraoui geeft wel eerlijk toe dat een vertrek door zijn hoofd speelde toen hij vorig seizoen wat minder speelde. 'Ik denk dat elke speler dat wel doet', is de nuchtere reactie van de Marokkaans international daarop. Mazraoui had vorig seizoen concurrentie van Sergiño Dest op rechtsback, maar daar lijkt met diens waarschijnlijke vertrek uit Amsterdam, dit seizoen een einde aan te komen.

Toch spraken Mazraoui en Dest elkaar nauwelijks over de transfer. 'Ik ben heel relaxed met hem en we praten af en toe over van alles en nog wat.' Behalve dus over de transfer. 'Dat is een persoonlijke keuze van iedere speler.'

Mocht Dest vertrekken, dan vindt Mazraoui dat jammer. 'Ja, tuurlijk. Het is voor mij een concurrent die mij heel scherp houdt en dat is heel goed voor elke speler, denk ik.' Zelf heeft Mazraoui geen plannen om Amsterdam nu al achter zich te laten. Hij heeft zelfs best oren naar een contractverlenging. 'Een nieuw contract zou altijd mooi zijn, daar sta ik natuurlijk voor open.'

Maak kans op de FIFA 21 Ultimate Edition!

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Kingoffdatoilet
Gelijk een nieuw lang contract aanbieden
0 0
FissaDeGekste
Goed zo Nous, zo kan het ook jongen. Gewoon trots om bij de club te spelen, niet zeuren maar trainen. Hoop dat je bijtekent en uitendelijk met een mooie transfer beloond wordt!
0 0
Ajax68
Goed gespeeld Nous, prima voorzet waaruit gescoord werd.
0 0
ajaxxcied4life
Dit ziet Ten Hag toch goed, om deze jongen boven Dest te verkiezen.
2 0
ajaxxcied4life
Dit ziet Ten Hag toch goed, om deze jongen boven Dest te verkiezen
3 0
milan-jantje
Zou serieus gelijk contract aanbieden voor nog 3 a 5 jaar.
3 0
DeMeervanweleer
Mazraoui peelde gisteren fantastisch en toonde zich ook in het interview daarna als een hele vriendelijke correcte gast die graag voor Ajax speelt,
3 0
Joodhannus73
Zou héél snel zijn contract verlengen, want Bayern kan zomaar de aandacht gaan verleggen naar hem nu Dest naar Barcelona is gegaan. Vroeger waren ze ook al op Mazraoui aan het azen. Kwam ook door zijn goal tegen Bayern. Toen hebben ze waarschijnlijk Dest gezien en is er geswitcht. Maar als de Duitsers de wedstrijd van gisteren hebben bekeken... Overmars, je had al moeten handelen! Je weet al weken dat Dest weggaat.
3 -2
Bennyben
Hahaha wat een interview van Jan Joost die legt de spelers gewoon de woorden in de mond.
0 0
Ozymandias
Mazraoui heeft het potentieel om een ongelofelijk complete back te worden. Hij verdedigt dit seizoen goed en zowel opbouwend als aanvallend had hij al laten zien een toegevoegde waarde te zijn. Twee seizoenen geleden vormden Ziyech en Mazraoui een duo op rechts wat elkaar perfect leek aan te voelen en dit seizoen lijkt Mazraoui zo'n duo te gaan vormen met Antony. Die twee lijken elkaar nu al redelijk aan te voelen terwijl ze pas een paar wedstrijden met elkaar hebben gespeeld.
5 0
Leprechaun
Leuke, dankbare en positieve jongen, die gisteren ook nog eens fantastisch speelde.
1 0
Meerkoet
Ik hoorde hem bij een interview na de wedstrijd.
En dan hoor je duidelijk hoe hij erin staat.
Gewoon happy bij Ajax, denk ook dat dat slim is.
Minimaal nog een jaar basis en CL zonder gedonder, zou hem wellicht een grote meneer maken.
Als grote meneer de deur uit brengt je naar een buitenlandse topper (als je die ambitie hebt).
Als onzekerheidje de deur uit werkt meestal een stuk minder, of brengt je naar toppers als Brighton and Hove Albion en Crystal Palace.
Je kan mij veel vertellen, maar daar ga je niet heen voor je plezier.
2 0
ajaxxcied4life
En zit je vervolgens daar op de bank. Vraag maar aan Jaïro en Joël.
2 0
Meerkoet
Eens, toch eeuwig zonde dat je je (interland) carriere vergooid door voor de iets grotere zak geld te kiezen.
Alsof je je bij Ajax niet schathemeltjerijk kan spelen.
Een huis in Italie kopen kan iedereen met een modaal salaris ............
1 0
WantAmsterdam
Is gewoon een goeie verdediger, maakt ook verdedigend stappen één is aanvallend en voetballend bouwengemiddeld goed voor een back.
2 0
Zlataninho
Ik vind hem een beetje het sierlijke van maxwell hebben. Is gewoon een meer dan bruikbare speler voor ajax. Respect als je nagaat dat niemand het in hem zag zitten op keizer na.. en de enigste speler was die geen contract had van jong ajax.

Dan ben je mentaal in orde.
Waar normaal gesproken Marokkaanse jongens er met de pet naar zouden gooien heeft nous het tegendeel bewezen.
7 0
Ferd
Kijk, dit zijn uitspraken. Niet het "ik hou mijn opties open" of "ik wil graag naar het buitenland" maar een jongen die bij Ajax wil blijven.
6 0
Redrum
Ik ben echt groot fan van Mazraoui. Fantastisch dat hij het weer laat zien dit seizoen. Laat die Dest maar lekker wegwezen, Maza is de beste rechtsback die we in lange tijd gehad hebben.
10 0
ARUCAMBA
Sterk gespeeld, heeft zijn niveau van 2 jaar geleden weer te pakken
13 0
MK77
Misschien zelfs beter
1 0