Bazoer nuchter in aanloop naar Ajax: 'In de tussentijd zoveel gebeurd'

BadembaBarrie, 26-09-2020 om 17:10, 4629 views, De Telegraaf |

Shop nu het nieuwe Ajax-thuisshirt 2020-2021!

Riechedly Bazoer raakt niet overdreven enthousiast van het weerzien met zijn oude club Ajax. In gesprek met De Telegraaf, benadrukt de speler die tegenwoordig bij Vitesse in de verdediging staat dat er flink wat tijd verstreken is sinds hij begin 2017 vertrok uit Amsterdam.

'Het blijft speciaal om tegen Ajax te spelen. Daar heb ik mijn debuut gemaakt en mijn eerste doelpunten erin geschoten', gaat Bazoer nostalgisch van start over zijn eerste club. 'Maar we moeten het ook niet overdrijven. Ik ben nu al zo lang weg daar en er is in de tussentijd zoveel gebeurd.'

Aan dat laatste is weinig gelogen, want tussen januari 2017 en september 2020, trok Bazoer langs vier verschillende clubs in drie verschillende competities. Via VFL Wolfsburg, FC Porto en FC Utrecht kwam het voormalig toptalent bij Vitesse terecht, waar hij begonnen is aan zijn tweede seizoen.  

Bazoer stond bij Ajax te boek als middenvelder, maar staat dit seizoen bij Vitesse centraal achterin. Het is dezelfde positie waar hij in de jeugd bij PSV ook speelde. 'Daarom is mijn huidige rol ook niet helemaal nieuw voor mij. Ik weet wel wat er gevraagd wordt.'

Denk jij dat Antony tijdens Ajax - Vitesse twee of meer goals scoort? Zet in en krijg 7,50 keer je inzet terug!

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
SanMarco
Waarom dan dat provocerend gedrag, na zijn overigens erg fraaie goal? #eng
2 0
Caelintroy
Geen idee, maar sloeg inderdaad helemaal nergens op
0 0
BillSplate
Waarom was hij aan het eind aan het janken?
2 0
Ajaxbrl
Pestventje
2 -1
Jornnn
Hij had lekker centrale verdediger moeten blijven. Damwand hij nu een stuk verder geweest. Maar ik snap cv niet de meest sexy positie is.
1 -1
Mözil
Vanuit die positie kun je juist heerlijk voetballen. Zeker bij een club als Ajax is CV een mooie positie hoor
1 0
Caelintroy
Waarom niet? Als je er goed in bent kan het een bevredigende positie zijn. Daar staan immers de echte mannen. Lekker bikkelen en iedereen keihard neerhalen met snoeiharde tackles, mooi man.
1 0
Noxin
Of het spel verdelen zoals Daley.
1 0
Caelintroy
Of dat inderdaad:)
0 0