'Ajax en zaakwaarnemer spreken met Barça én Bayern'

ThijsZwagerman, 23-09-2020 om 20:45, 9090 views, Fabrizio Romano |

Shop nu het nieuwe Ajax-thuisshirt 2020-2021!

Volgens de doorgaans goed ingevoerde Fabrizio Romano spreken Ajax en de zaakwaarnemer van Sergiño Dest momenteel met zowel FC Barcelona als Bayern München. Beide Europese grootmachten willen Dest graag contracteren en lijken samen uit te moeten gaan maken waar de toekomst van de rechtsachter ligt. 

De Telegraaf schreef eerder dat FC Barcelona woensdag een serieus bod bij Ajax op Dest zou hebben neergelegd. Ajax is niet met dit bod akkoord gegaan en onderhandelt dus vooralsnog verder met zowel FC Barcelona als Bayern München. De laatstgenoemde club bood naar verluidt al twee keer op Dest.

Ajax lijkt zo’n 25 miljoen euro inclusief bonussen voor de negentienjarige Dest te willen ontvangen. De Amerikaans international heeft nog een contract tot medio 2022 en staat zelf ook niet onwelwillend tegenover een vertrek.

Maak kans op de FIFA 21 Ultimate Edition!

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Caparzo
25moi voor een wisselspeler op RB van 19, die net een jaartje doorgebroken is, het zou een fantastisch bedrag zijn. Meneertje wil niet bijtekenen en moet dus weg, te meer krankzinnig, als je bedenkt dat een Depay "maar" 30mio "doet". Maar wij hebben Marc.
4 -1
Libero
Die 30 mio voor de kwaliteiten van Depay is natuurlijk wel aan de lage kant en dat is vanwege zijn zware en recente knieblessure. Ziet er goed uit hoe hij hersteld is, maar is wel een risico.
25 voor Dest (incl bonussen) zou echter idd prima werk van Overmars zijn.
1 0
ST
Precies
1 -1
MNJ7
Departement
0 0
MNJ7
Dapay
0 0
MNJ7
Depay
0 0
MNJ7
Maar halen dan
0 0
Libero
Ging niet zo lekker hè? ;)
0 0
Joodhannus73
Waarom is onze TD niet in staat om nu 40 miljoen voor Dest te vragen? Speel het uit..! Prutser!
1 -10
Caelintroy
Neem er nog één.....25 milj. is echt wel een mooi bedrag hoor
2 -1
ST
Daar is Joodhannes weer. 40M voor een back van 19 die net 1 jaar eredivisie erop heeft zitten. Jij denkt dat hij net zoveel waard is als Ziyech of Donny? Ik denk het niet. 25M is goed bedrag.
1 -1
KJHuntelaar
Offtopic maar een gerucht waar veel mensen op hoopten: https://www.gremistas.net/ajax-da-holanda-sonda-situacao-de-matheus-henrique-do-gremio/amp/?__twitter_impression=true
2 -1
MosesD
Wat maakt Mattheus Henrique een Ajax speler? Eduard Altuesta heeft veel meer het Ajax DNA.
0 -4
Ozymandias
Zijn grote voetballende vermogen? Zijn hoge spelintelligentie? Zijn speelstijl waarbij hij steeds driehoekjes probeert te vormen? Er zijn veel dingen die Henrique een Ajax speler maken.
0 -1
MosesD
Nogal een dure jongen. Eduard Altuesta is veel meer een echte controleur (en die hebben we nodig op de plek van Alvarez), met een geweldige techniek en daarnaast sterk opbouwend/aanvallend. Bovendien is Altuesta ook gewoon betaalbaar.
0 -1
Libero
Salaris ook? Spelen in de MLS betaalt wel heel lekker.
0 0
Ozymandias
Waarom een echte controleur halen als je een type Seedorf kan halen? Iemand die het verdedigende balans kan bewaren maar ook in elke fase van balbezit een belangrijke bijdrage kan doen.
0 0
MosesD
Ten eerste scheelt het qua aankoop al een miljoen of 18. Daarnaast betwijfel ik of die Henrique werkelijk zo goed is, dus al helemaal of je daar zoveel geld voor moet betalen....
0 -1
Bruno04
Informatie over # Grêmio: Ajax, uit Nederland, zou geïnteresseerd zijn in middenvelder Matheus Henrique. Het oorspronkelijke voorstel zou echter verre zijn van wat Grêmio wil voor de speler.
0 0
off
Ik ken de speler niet, maar as hoopte ook op Alvarez en moet je nu eens lezen.
0 -2
AjaxDaniel
Dit is wel heel gemakkelijk scoren.
1 0
off
Ook hem had niemand zien spelen
0 0
Bruno04
Zou wel fantastisch zijn dit! Ik ken de speler zelf niet maar juich een nieuwe 6 echt toe. Bovendien lees ik hier op het forum van mensen die hem wel kennen dat het een geweldige toevoeging zou zijn.
0 0
Ajacied33
Ik ken hem ook niet. Maar lees juist van veel AS leden dat hij niet zo heel bijzonder is
0 0
Web
Zal mijn een zorg zijn waar hij gaat spelen
Ajax kan de clubs mooi tegen elkaar uit spelen
Met Frenkie, De Ligt en van Beek hoop je het beste
Kluivert en Dest maakt mij niets uit
4 -1