[Update II] 'Barça steeds meer overtuigd van komst Dest'

BartVeenstra, 25-09-2020 om 07:00, 27989 views, De Telegraaf, Fabrizio Romano |

Shop nu jouw Ajax-kersttrui!

FC Barcelona heeft zich volgens Ajax-watcher Mike Verweij met een serieus bod op Sergiño Dest gemeld bij Ajax. Verweij, Ajax-watcher van De Telegraaf, weet niet hoeveel de Spaanse club exact voor Dest over heeft, maar meldt wel dat er sprake is van 'een serieus bedrag'. 

Na het serieuze bod van FC Barcelona zijn Ajax en Barça naar verluidt aan de onderhandelingen begonnen. Zoals Ajax Showtime eerder al meldde is er echter nog geen sprake van een akkoord. FC Barcelona kan met een serieus bod op Dest komen doordat het Nelson Semedo heeft verkocht aan Wolverhampton Wanderers. 

Naast het FC Barcelona van trainer Ronald Koeman en voormalig Ajax-assistent trainer Alfred Schreuder is ook Bayern München concreet in de markt voor Dest. De Duitse recordkampioen meldde zich al eerder bij Ajax, maar lijkt nu desondanks wel te moeten vrezen voor de concurrentie van FC Barcelona. Dest moet inclusief bonussen zo'n 25 miljoen euro gaan opbrengen. 

Update - 00:45 uur (24 september 2020) - 'Bod Barça brengt Dest aan het twijfelen'

De serieuze interesse van FC Barcelona heeft Sergiño Dest aan het twijfelen gebracht. De rechtsback zou volgens Fabrizio Romano van Sky Sport Italia persoonlijk al tien dagen rond zijn met Bayern München, maar de Duitsers zijn er met Ajax nog niet uit. De tussenkomst van FC Barcelona op het laatste moment heeft Dest echter zo erg doen twijfelen dat ook Barça nu een serieuze optie is geworden voor de Amerikaans international. Vooralsnog moeten beide clubs tot een overeenstemming zien te komen met Ajax.  

Update II - 07.00 uur (25 september 2020) - 'Barça steeds meer overtuigd van komst Dest'

Bij FC Barcelona raakt men er steeds meer van overtuigd dat het Sergiño Dest kan overnemen van Ajax, zo meldt de Italiaanse journalist Fabrizio Romano op Twitter. Een overeenkomst met Ajax is echter nog niet gesloten en zodoende maakt ook Bayern München nog altijd kans op Dest. Bij Barça heeft men het idee dat men snel een akkoord kan bereiken inzake deze transfer.

Maak kans op de FIFA 21 Ultimate Edition!

Scoor nu alvast je WZAWZDB-muts voor de winter!

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Web
Ronald Koeman moet helemaal geen Nederlanders willen halen
Of het moet echte klasse zijn als De Ligt en van Dijk
Leert hij nog niet van trainers in het verleden
Dest en Depay zijn leuke spelers, maar geen toppers
Wijnaldum al helemaal niet
1 0
DaNaRWaL
Koeman had bij Ajax de mazzel dat Don Leo er zat, die zorgde voor goede versterkingen. Koeman en inkopen is niet de ideale combi
0 0
DaNaRWaL
Ik snap niet zo goed waarom Dest nu ineens wel wordt gehaald en Memphis niet?
1 -1
Ozymandias
Ik snap niet zo goed waarom er bij Barca ook maar iemand werkt die denkt dat Memphis en Dest goed genoeg zijn voor de club.
1 0
DaNaRWaL
Hahaha, dat ook nog idd!!
2 0
036AFCA97
Een week geleden was ik nog gefrustreerd dat Dest weg zou gaan, inmiddels ben ik gefrustreerd dat hij nog niet weg is. Hoe langer het duurt voordat Dest officieel weg is, hoe langer het duurt voordat Overmars waarschijnlijk toestemming krijgt om meer te bieden op Henrique. Maar dat is een aanname.
2 0
AjaxHoorn
Als de interesse überhaupt klopt ja.
0 0
De Stift
Bizarre transfer. Benieuwd wat Ajax gaat doen met die centen.
0 0
grensjager
Als the Wolves het bedrag van Semedo rechtstreeks naar Amsterdam sturen is het prima. Iedereen blij!
1 -1
Cello
Is ie nu nog niet weg???. Had inmiddels wel het verlossende woord verwacht, dat Ajax en de kopende club de overgang op hun website zouden hebben bevestigd. Pfff....
1 0
PJSM
Lees elders.... Barca denk aan vast bedrag van 12 mln. Wat begrijpen we niet. 20 vast en 5 bonus en anders lekker wegwezen.
2 0
MNJ7
Zie overmars er wel voor aan om Dest voor 12 vast te verkopen... Donny 39 en Ziyech 40 viel ook aardig tegen
1 -5
NoPants
Blijkbaar begrijp je niet dat door afspraken te maken en zich daar aan te houden, overmars er persoonlijk voor zorgt dat een ziyech sevilla afwijzt, tagliafico leverkusen afwijst, en onana alleen naar de absolute top wil.

Die jongens weten dat ze bij ajax goed zitten, en dat zodra een absolute topclub komt ze ook echt weg mogen. Als overmars heel moeilijk om ziyech of donnie had gedaan dan zou bijvoorbeeld tagliafico gek zijn nu te verlengen. Want dan wordt de kans op een transfer naar een topclub alleen maar kleiner.
0 0
Ozymandias
Heeft Overmars met Dest dan ook afgesproken dat Ajax niet moeilijk zou doen als er een Europese topclub voor hem langskomt zodat hij nog een seizoen bij Ajax is gebleven? Trouwens vind ik 44 miljoen voor Vd Beek helemaal niet tegenvallen. Er zijn betere en/of talentvollere middenvelders te koop voor zo'n bedrag.
0 0
036AFCA97
Henrique kost hopelijk maar de helft ;)
1 0
Ozymandias
Inderdaad, en laat Henrique nou net het type speler zijn wat United heel hard nodig heeft. Maar ja, dat krijg je als je een 'investment banker' de leiding geeft over het technische beleid van United. United heeft meer directeuren dan dat ze fulltime scouts hebben... That's a YIKES for me...
0 0
JBM
Wat begrijp jij nou niet??
1 0
Bjorn
We worden langzaam Dest-moe. Bayern of Barca, maximale transfersom aftikken en dooorrr.
3 0
PierreHeno
Ideetje: laat Bayern en Barça hem allebei kopen, ieder voor €.12,5 miljoen....dan maakt Dest later gewoon zijn definitieve keuze en zijn wij mooi meteen ook van deze Destsoap af.
0 0
Ozymandias
Tja, met zo'n afspraak is Barca ooit Di Stefano kwijt geraakt aan Real Madrid.
0 0
PJSM
Precies. Afronden en door. Henrique binnenhengelen
0 0
Ron6
Als die Henrique echt zo geweldig is wat ik hier steeds op AS lees, waarom is deze speler dan nog niet door een andere club gehaald?
2 -1
Ozymandias
Omdat hij lange tijd niet aan spelen toekwam doordat Grêmio met Arthur een bijna identiek type speler voor dezelfde positie had. Henrique is pas doorgebroken toen Arthur werd verkocht maar heeft het geen moment minder gedaan dan Arthur het deed. Onder de fans van Gêmio is hij zelfs geliefter doordat hij met meer inzet speelt.

Trouwens is dat sowieso een zwak argument. Ziyech speelde op 23 jarige leeftijd nog voor FC Twente. Tagliafico mislukte in Spanje en kwam pas op relatief late leeftijd weer naar een Europese club (Ajax).
0 0
DUDE92
Ik ben ook wel een beetje bang dat de hype té groot is geworden, hij kan bijna alleen maar tegenvallen zo. Desalniettemin hoop ik dat hij komt en dat iedereen hier helemaal gelijk had. Maar het zou niet de eerste keer zijn dat men zich verkeek op een speler ;)
0 0
036AFCA97
Hahaa ohja, onzin
0 0
ram
Ja, logisch. Als ik Dest was zou ik ook liever naar Barca gaan. Ik denk dat je daar een lekkerder leven hebt, en qua statuur is het toch een grotere club. En belangrijker: ik denk dat hij daar direct een basisplaats heeft. Bij Bayern wordt dat lastiger met Pavard.
0 -5
DrFootball
Bayern is rijk heeft op dit moment de toekomst. Barcelona is straatarm en heeft momenteel weinig toekomst. Qua status; Bayern won de CL 6 en Barcelona 5 keer, dus die ontlopen elkaar op basis van het verleden niet veel.

Kansen op speeltijd zijn bij Barcelona wat beter vermoed ik. Het leven in Barcelona lijkt, qua klimaat, wat aantrekkelijker. Daarbij zit er een Nederlandse trainer en met Frenkie als een oud-teamgenoot. Integreert toch wat makkelijker. Al is München ook geen slechte omgeving om te wonen en zal Zirkzee hem ook wel wat op weg kunnen helpen.

Lijkt me best een lastige afweging. Zou ook een beetje op mijn gevoel afgaan obv de gesprekken die hij heeft gehad met de clubs.
1 0
Ozymandias
Vind je Barca qua status een grotere club dan Bayern? Misschien wordt ik al wat oud maar voor mij heeft Bayern een grotere status dan Barca. Ik denk dat Pavard een centrale verediger wordt als Dest het daar goed doet.
2 -3
MosesD
Bayern is historisch gezien natuurlijk een grotere club dan Barcelona. In de jaren 70 na Ajax was Bayern 3 jaar de beste van Europa. In die tijd was Barcelona internationaal nog verre van een grote club.
0 0
Ozymandias
Inderdaad, Barcelona is eigenlijk in maar twee periodes één van de grootste clubs van Europa geweest. Namelijk de 'Cruijff periode' (als speler en trainer) en nu de 'Messi periode'. Verder heeft Barcelona altijd in de schaduw gestaan van Real Madrid. Het zou me niet verbazen als Barca na de 'Messi periode' weer in de schaduw komt te staan van Real.
0 0
Hans Kraay Jr.
Bij Bayern voeren ze al jaren een geweldig beleid waardoor ze structureel tot de absolute top behoren.

Barca voert eigenlijk de afgelopen 6 jaar gewoon ontzettend wanbeleid onder de leiding van Bartomeu. Daar buiten blijft het natuurlijk wel een club die door de jaren heen een enorme status heeft opgebouwd.

Onder aan de streep denk ik idd dat op historisch oog punt de status van Barca hoger is. Maar op het moment staat Bayern gewoon op ongekende hoogte.
0 0
Ferd
Historisch staat Bayern echt hoger. Barca is pas de laatste 25 jaar top. En nu in verval.
0 0
Noxin
Barcelona heeft zeker meer status dan Bayern, al heb ik meer vertrouwen in het plan van Bayern. Barcelona is toch een beetje een kerkhof voor talentvolle voetballers geworden de laatste tijd.
2 -1
ram
Helaas is dat zo. De club wordt echt dramatisch geleid. Bizar hoe ze daar te werk gaan; dat zou ik in mijn eentje beter kunnen. Zonde hoor... Ze kunnen er echt wel weer wat moois neerzetten.
1 -2
ram
Haha, ja, dat vind ik zeker. Bayern is natuurlijk ook een topclub die perfect wordt geleid en het team is momenteel het beste team ter wereld. Maar Barca heeft meer aantrekkingskracht op spelers en heeft wereldwijd natuurlijk veel meer aanzien en status.

Als Dest naar Bayern zou gaan, kun je daarin wel eens gelijk hebben hoor. Al staat het centrum van Bayern ook heel goed dus ik denk dat Hansi daar liever niets in aanpast.
1 -1
oudzuid2
mijn god wat n soap is dit aan het worden zeg...
2 0
Boer Gijs
Haha Barca kan en mag hem nu helemaal niet betalen. Zo zit ie aan het eind van het seizoen nog bij Ajax
0 0
Henkjanklaas
Dest heeft weinig te kiezen. Het gaat erom of ajax een top bedrag krijgt door beide clubs te laten opbieden tegen elkaar. 25 miljoen plus en geen cent minder zou ik zeggen
0 -1
Libero
Onzin, niemand kan hem verplichten ergens te tekenen.
Wat wel kan is dat Ajax kan weigeren te verkopen als hij niet naar de hoogste bieder wil, maar dan zitten we met een gedemotiveerde speler die weg had gewild en volgend jaar minder dan de helft opbrengt; gaat niet gebeuren en Dest bepaalt dus.
0 0
Ginoajax1
Kies voor Bayern man. Barcelona rommelt maar wat. Bayern is voor jou serieus. Ze willen je al langer hebben. Weldoordacht dus.
6 -2
de_pitbull
neee joh, ik zou toch liever tegen real, sevilla, atletico etc. spelen.
En daarnaast komt hij de Jong tegen en Koemen en wss nog wel wat hollanders.
1 -2
MisterAFCA
Zit toch liever met me ballen in de zon hoor. Zo graag willen die fietsenstelers hem ook niet hebben want anders hadden ze hem allang gekocht. Zijn al een half jaar aan het hannesen.
1 -2
Schip
Dat geeft toch juist aan dat ze hem graag willen. Barca koopt op impuls. Bayern heeft hem veel langer gescout. Waarschijnlijk wil Koeman hem en zou Barca uberhaupt niet langs zijn gekomen zonder Koeman.
1 0
Vertonghen
Zelden zo weinig binding gehad met een talent van Ajax.
Heeft echt nog geen 2 wedstrijden achter elkaar een ruime voldoende gehaald, geen onbetwiste basis speler geworden & hij heeft de attitude alsof hij the next big thing is.
Het zal mij echt niks verbazen (zomaar een vermoeden) dat een gozer als deze als een tumor voor de selectie is.
Maar we gaan het zien, bij Barca komt hij gewoon als een nobody binnen.

Misschien dat Ajax daarom ook zo gewillig is, ik krijg totaal niet het idee dat Ajax er alles aan doet om de transfer te voorkomen.
Bye Dest, next!
4 -1
Rinban
Precies dat
0 0
Lazell
Er is geen enkele reden om voor Barcelona te kiezen ipv Bayern. Bij Bayern voeren ze verstandig beleid en gaan ze spelers van tientallen miljoenen niet in 5 wedstrijden afschrijven. Naast dat ze op dit moment flink beter zijn, hebben daar een duidelijk plan.

Bij Barca doen ze maar wat qua transfers en zijn 2 aankopen van boven de 100 miljoen al zomaar afgeschreven afgelopen jaar.
4 -1
de_pitbull
Salaris, Weer, Competitie, Nederlanders, Vrouwen ;) zal ik nog ff doorgaan?????
1 -2
Lazell
Ik denk wel dat je nog even mag doorgaan. Slagingspercentage is alles voor zo'n jonge speler met pas 1 jaar salaris. Salaris is bij Bayern ook niet niks en zelfs in Duitsland wonen mooie vrouwen. De competitie is iets beter, maar veel verschil zit daar ook niet in.

Persoonlijk zou ik eerst een grote meneer worden en de kans bij Bayern is daarop groter. Hij kan later of na zijn carriere alsnog naar Spanje gaan en van de rest genieten.
2 0
ajaxxcied4life
Daarom zal er na Barthomeu in maart 2021 een totaal ander bestuur aantreden en dan gaat het interessant worden. Ook voor Koeman. Er zal flink wat puin moeten worden geruimd, maar Barca zal sterker terugkomen. Daar ben ik van overtuigd. En inderdaad, er is flink wanbeleid gevoerd in de loop der jaren. Eens daarmee maar een transfer als die van Dest zal zomaar eens de ommekeer kunnen betekenen van deze jarenlange financiële paranoia.
0 0
Lazell
Vond Barca een mooie club, maar dit is allemaal speculeren. Wat als het volgende bestuur nauwelijks beter is? Er kan zomaar een Man United of zelfs een AC Milan scenario komen als dat gebeurt.

Bij Bayern heb je zo veel zekerheid als dat je kan krijgen in het voetbal.
2 0
ajaxxcied4life
Net als bij Ajax zie ik dat bij Barca niet gebeuren omdat er teveel clubiconen met invloed rondom die club ronddolen om een nieuwe periode van wanbeleid toe te laten. Mensen als Xavi, Iniesta, Guardiola, Puyol zijn te machtig. Indien er een nieuw bestuur aantreedt dat wederom de teugels laat vieren dan zullen zij ingrijpen a la Cruijff bij Ajax en het bestuur misschien wel middels een motie van wantrouwen laten verdwijnen. Hetgeen bij een Manchester United of AC Milan niet mogelijk is. Daarnaast is ManU ook nog eens privebezit haast van het Glazer conglomeraat en krijg je daarom al sowieso geen voet tussen de deur als clubicoon.
0 0
Lazell
Wishful thinking. Ajax heeft aan de rand van de afgrond gestaan met al haar clubiconen. Het was bijna gelukt om JC weg te houden... De spelers die jij noemt hebben formeel gezien geen macht en dus ook niks te zeggen. Ze kunnen alleen de druk opvoeren, maar als het bestuur niet bezwijkt heb je daar niks aan.

AC Milan heeft minstens zo veel clubiconen en ManU ook. Het enige wat nodig is, is de verkeerde mensen op de verkeerde plekken.
0 0
Mike1
Ik vind het niet terecht dat Dest nu verweten wordt dat hij zijn woord aan Bayern dreigt te verbreken; hij heeft een accoord met Bayern en vervolgens treuzelt Bayern om de afkoopsom te betalen/bieden. Dan zou ik ook denken “hoe graag wil Bayern me überhaupt “
8 -1
ajaxxcied4life
Dest heeft groot gelijk dat hij nu twijfelt over Bayern. Kijk, indien Bayern een club zou zijn die in zwaar weer verkeert door de Coronacrisis en daarom miljoenen bij elkaar moet sprokkelen middels bankgaranties, sponsoren of andere partijen, dan begrijp ik dat Bayern dan van hem verlangt om even geduld te hebben. Van geen van dat lijkt sprake te zijn. Sterker, het lijkt pure onwil van Bayern om gewoon aan deze zeer redelijke transfersom te voldoen. Bayern is schat rijk. Dan moet hij vooral OOK gaan verder kijken en als er dan een andere internationale topclub komt die naar het schijnt meteen het bedrag op tafel wilt leggen dat de vragende club verlangt en daarnaast een coach heeft die de speler kent en op basis van zijn handelen laat blijken deze jongen echt te willen dan moet hij die optie zeer zeker mee in overweging nemne. Althans dat zou ik wel adviseren als ik zijn zaakwaarnemer was. Daarnaast denk ik ook dat hij bij Barca eerder in de basis zal komen, nu Semedo weg is en Sergio Roberto ook regelmatig op het middenveld wordt geposteerd.
0 -2
Joseph
Dan heb je het inderdaad niet begrepen. Zou wat zijn als Ajax niets meer te zeggen zou hebben na een akkoord tussen de speler en kopende partij.. of vinden de mensen dan dat Dest zelf het gat van een aantal miljoen moet bekostigen..?
0 0
Ajaxxxisdebeste
Dus had zijn woord al aan die Duitsers gegeven en krabbelt nu terug omdat die Catalanen zich melden, past wel bij hem... Voor Ajax hoop dat hij faalt want 19 jaar met erg weinig wedstrijden in het eerste is geen goede ontwikkeling...
0 -6
ajaxxcied4life
Niet met jou eens. Ik hoop in zijn geval wel dat hij slaagt want Ajax heeft een naam hoog te houden wat betreft zelfopgeleide spelers. Bij Justin Kluivert hoop ik wel dat hij met zijn neus op de feiten wordt gedrukt, maar dat heeft vooral als reden omdat die jongen en zijn zaakwaarnemer alles en iedereen voor de gek hielden (zelfs Kluivert senior) en aan kwam zetten met jankverhalen over clubliefde en vervolgens Ajax kei hard in zijn bek scheet. Dest krijgt gewoon een concrete kans, omdat het toch wel een speciaal talent is. Ik hoor die jongen nooit in de media klagen en daarnaast zie ik hem kei hard werken als hij speelt (overigens deed Kluivert junior dat ook). Tja, dat onze spelers in trek zijn bij de allergrootste clubs op Aarde, op zulke jonge leeftijden is een compliment waard en voor ons natuurlijk heel spijtig, maar hier kan Dest zelf weinig aan doen.
0 0
AFCAMM
Dat ‘rond zijn’ is eigenlijk alleen iets waard als de clubs er met elkaar uit komen. Bayern twijfelde kennelijk toch. Barca probeert daarvan te profiteren.
2 0
zlatanibr
Ik snap niet dat velen hier zo negatief doen over Dest. Bayern en Barca willen hem hebben, miss wel de 2 grootste clubs vd wereld. En niet raar dat hij een contractvoorstel heeft geweigerd. Bij je je huidige werkgever heb je een gesprek en daar wordt gevraagd of je bij hen nog wilt blijven werken voor minstens een jaar (dat doe je namelijk als je een nieuwe contract ondertekend in de voetballerij). Maar je kan bij een veel groter bedrijf 3 a 4 x zoveel verdienen met meer uitdaging, dan is het heel erg logisch dat je aangeeft die belofte niet na te kunnen komen. En stel hij raakt geblesseerd als bijv Fischer en komt niet meer terug op oude niveau, dan vergeef je jezelf dat nooit meer dat je zo'n kans hebt laten liggen. Natuurlijk heel jammer voor ons, maar eerder trots dat er weer een speler uit de jeugd wordt afgeleverd aan de absolute Europese top. Succes boy!
7 -3
Schip
Die mate van negativiteit heeft hij idd nergens aan verdiend, maar enige mate van scepsis wel. Hij wilde zelf niet verlengen hè. Dan weet je dat je de club dwingt jou te verkopen. Je kunt als Ajax dan simpelweg geen nee meer zeggen.

Ik vind dat weinig loyaal naar de club toe die jou heeft opgeleid. Die hebben behalve geld niets aan je, want opleiden doe je in eerste instantie voor het eerste.

En het is wel bizar om te zien dat twee grote clubs vechten om een speler die niet erg graag bij Ajax wil blijven en nog niets gepresteerd heeft. Dat ontlokt wel wat cynisme, logisch.

Maar ik gun Dest zeker een mooie doorbraak, goed voor iedereen. Mijn type back is hij niet, maar dat zegt verder niets. Als ik Dest was, zou ik 100% voor Bayern gaan. Barcelona is te grillig en politiek. NU lijkt het leuk en aardig met Koeman die Dest graag bij oranje had willen hebben en Schreuder die hem wellicht nog uit de jeugd kent, maar als Koetje het niet redt, hangt hij.
2 -1
zlatanibr
Hij heeft nog maar een jaar geleden zijn contract verlengd. Nu krijgt hij de kans op zo'n wereldtransfer te behalen, dan is het toch niet vreemd dat hij niet nog een keer wilt verlengen.

En waaruit blijkt dat hij niet loyaal is? Hij heeft aangegeven dat hij het prima naar zn zin heeft maar als de kans voordoet om te transfereren, dan wilt hii die aanpakken. En tot die tijd geeft hij alles. De keren dat hij heeft gespeeld geeft hij wel alles. Tegen Sparta speelde hij bijv prima pot!
1 -1
Schip
Fair enough, maar dat aanbod tot verlenging vond dacht ik voor de interesse plaats. Hoe dan ook, hij heeft niet oneerlijk gehandeld of zijn best niet gedaan. Ik gun hem het beste, al had ik liever gezien dat hij de interesse had afgewimpeld wegens 'nog niet klaar'. Want dat is hij niet.
1 0
EuforischeRealist
Jij vind iemand die nog geen heel seizoen bij het 1e elftal heeft gespeeld loyaal?

Als Mazraoui vorig seizoen minder geblesseerd was geweest dan had hij een flink aantal wedstrijden minder gespeeld. Ik snap dat je als speler als je zo'n kans krijgt lastig kunt weigeren, want de garantie dat je zo'n stap over 2 a 3 seizoenen kunt maken heb je niet. Maar loyaal naar de club die je heeft opgeleid is het natuurlijk niet.
1 0
Benleiden
Helemaal gelijk, het gaat om de inleving! Dat kan niet iedereen...

Maar Ajax moet nog steeds hogere transfersommen gaan hanteren. Dest verkopen voor 25 miljoen is kleingeld.
0 -1
Jan Doedel
Kleingeld hifi, hoeveel krijg jij van de sociale dienst als ik vragen mag?
20 a 25 miljoen voor zo'n jochie dat in feite nog niet eens een onomstreden basisspeler is bij ons vind ik persoonlijk een hele goeie deal van ome Marc.
0 0
zlatanibr
Ja klopt. Ajax mag idd vaker wat harder onderhandelen.

Aan de andere kant 25 mil voor een speler dat 1 jaar leuk heeft gespeeld met nog maar 2 jaar contract. En dat in corona tijd, zijn slechtere deals te bedenken.
1 0
AjaxHoorn
Wel leuk voor hem. Bayern en Barcelona die voor je strijden.
2 0
3*stars*3
Ah hij weet het niet meer.
Bij de mooiste club blijven ziet hij iig niet zitten...
Dilemma voor hem om dan te kiezen voor de sterkste ploeg ter wereld of toch spelen met Messi.

Ach, hoe dan ook zit hij in een hele luxe positie voor een speler die weinig heeft laten zien.
2 -1
BokkieBokstra
Ja ja, langzaam maar zeker, we komen er wel.
2 0
Cello
@ajaxsuarez1

Jouw post van 20:26 uur is verwijderd geworden vanwege jouw taalgebruik. Vloeken is niet toegestaan en zal, wanneer we het van wie dan ook zien, verwijderd worden.

Beheers je een beetje, want vaker vloeken resulteert uiteindelijk ineen ban.
12 -2
LANS
Hoe kan ik een min of plus, ongedaan maken ?
0 -3
DeWijsneus
Account verwijderen.
1 0
PJSM
Serieus bedrag maar weet niet hoeveel!!!!!!!!???????? Knap dat je dan weet dat het een serieus bedrag is.
3 -3
Henkjanklaas
het is vrij simpel: laten ze maar tegen elkaar opbieden met een minimum van 25 plus bonussen.
ik neem aan dat Dest wel naar beide clubs wil dus daar zit het probleem niet. Hij hefet weinig te willen want hij heeft nog een contract. Van Ajax hoeft hij niet persé weg dus anders aan zijn contract houden. Maar Mark Netto begin met een bodem van 25 miljoen plus... poot stijf houden
2 -1
JeffreyAFCA1
Kunnen we Dest niet gewoon veilen??
Beginnen bij 25 milj en telkens met een miljoen verhogen. Laat Barca en Bayern het dan lekker uitvechten!
7 -1
Hollister
Ik denk dat Barca juist de voorkeur geeft aan een huurdeal met verplichting tot koop in 2021.. zodat ze tijd hebben om geld bij elkaar te verzamelen... het grote probleem voor ze.
Overmars zal dat misschien wel willen overwegen maar dan zal er meer betaald moeten worden dan die 25 denk ik... zeg maar als een soort van (uitgestelde) rente.
2 -1
milanoajaxpiet
heb bij veel spelers toch wel iets van goh jammer dat ze gaan .maar dat gevoel heb ik bij dest niet
6 -3
BokkieBokstra
Kwa kwaliteit heel erg jammer maar als iemand er echt geen zin in heeft dan moet hij gaan en maakt het allemaal weinig uit. Ajax is niet afhankelijk van Dest.
3 0
3*stars*3
Krijg bijna zo’n Kluivertje flashback.
Al was Kluivertje nog erger, logo kussen, roepen dat hij blijft etc.
Half jaar later liep hij directie schuld te geven en begon hij over druk zetten en dat Ajax alleen geld wil verdienen.

Zover liet Dest het niet komen maar hij denkt nu al dat hij klaar is voor de volgende stap.
Ok, probeer het dan maar...
9 -3
Ajaxtao
Laat die gozer aub vertrekken,die is al sinds die in ajax 1 speelt alleen maar bezig met een transfer.Geen teamspeler alleen voor zichzelf bezig.laat ze betalen en geen woord meer aan vuil maken.
7 -2
Lazell
Eens, ook in zijn spel lijkt hij vooral voor zichzelf te spelen.
0 0
brullie
Transfer = lees "geld"....
0 0
MickS
ben deze soap zo zat. Joch heeft nog geen seizoen vaste basisplaats gehad, heeft net zo veel niet beste als best goeie wedstrijden gespeeld en maakt nog continue fouten (let wel, geen verwijt, dat hoort bij deze voetballeeftijd), maar meneer vindt zichzelf te goed geworden voor Ajax.
Nou hé, doei dan maar he?
Ik hoop ergens dat je mn ongelijk bewijst, maar ik voorzie een Kluivert jr-traject.
4 -2
Tinus
Het is de media die er een soap van maakt. Rond spelers gebeurt er natuurlijk zo vaak wat mbt geïnteresseerde clubs. Mooi dat Barca er nu ook bij komt. Als hij weg wil, dan kunnen ze maar beter tegen elkaar opbieden.
2 -1
ajax_janneman
ja joh, er zou al een akkoord zijn met Barca en hij is ook al 4x getransfereerd naar Bayern. Nu is er een serieus bod gedaan. Hou op hoor met al die onzin.
0 -1
Schwalbino
'Een serieus bedrag'. Dit is echt wel nieuws. Weer een primeur voor de krant van wakker Nederland.
8 -1
Ozymandias
Dat is toch zeker twee keer zoveel als 'een niet serieus bedrag'. Dat is mooi meegenomen.
1 -2
Schwalbino
'Een serieus bedrag' wordt de goud standaard voor transfers.
1 0
Ozymandias
Hahaha, als Overmars het echt goed doet kan hij misschien wel anderhalf 'een serieus bedrag' voor Dest krijgen.
0 0
JanBiesbos
Taglifico gaat ook die kant op Koeman gaat des Ajax spelen...
0 -3
ajaxfan83
Daar heeft barca geen geld voor. Want ze moeten minimaal het dubbele bedrag wat nico moet kosten aan transfers binnen halen. En aangezien dat niet gaat gebeuren
0 -1
3*stars*3
Gek om te zeggen na al die jaren maar Barca is momenteel gewoon platzak en kunnen zoveel willen maar moeten vooral verkopen om te kunnen kopen.
Dest kan met centjes van Semedo maar verder moeten ze verder kijken wat ze weg kunnen doen.
1 -1
Hugoboss92
De vraag is meer: wie komt er nog binnen? Wordt magertjes achterin
3 -1
AJAXAFC1
voor 25 miljoen inpakken en wegwezen iemand met niet eens een vol seizoen aan wedstrijden in het 1ste en dan kan je er zo voor cashen altijd doen.
Kijk naar mazraoui doet het nu weer iets beter maar in het CL jaar wat die niet normaal wie zegt er dat die dat niveau weer pakt? zelfde met dest.
Dest verkopen en voor paar miljoen Fosu mensah ophalen bij United is een ajax jongen en nederlander met potentie zeg ik zelf
0 -2
VFischer
Niet verkopen, zeker zo dicht op de deadline. De spoeling achterin is al niet bijsterend, en het zou zonde zijn om zo'n talent (naar mijn mening heeft ie zeker potentie) nu al van de hand te doen. Hij zal dit seizoen waarschijnlijk genoeg spelen als je ziet hoeveel wedstrijden Ajax gaat spelen, en als je halsoverkop nog een vervanger moet halen is er ook geen garantie dat dat geen nieuwe magallan wordt
1 -3
MickS
Hij wil zelf niet meer, hij heeft zijn zinnen op vertrek gezet. Een ontevreden speler in je team is kut. Dus weg dan maar, nu je lekker kan cashen voor een speler wat nog amper een fatsoenlijk seizoen in de benen heeft.
1 -1
ajax_janneman
Ja anders zit je met een speler die volgend jaar nog maar een 1-jarig contract heeft en alles wat ik van Dest heb gezien is dat hij zwaar ongemotiveerd zal zijn als dit niet doorgaat. Dan heb je helemaal niks aan hem en kan je hem niet voor een goed bedrag verkopen. Lose-lose momenteel dus.
2 -1
Jeugd
Mike, Mike, Mike.....wereldkampioen open deuren en prietpraat laat weer van zich horen.
5 -1
3*stars*3
Klopt maar toch had hij gister een leuke tweet, mbt dat Zahavi gedoe.
Vooral laatste zin was een mooie sneer.

‘Dat zeker. Maar ik heb (voor zover ik me kan herinneren) in 12 jaar nog geen presentatie van een #Ajax-speler meegemaakt, waarbij de naam #PSV viel. Dit verbaast me gewoon. Maar misschien gebeurt het in elk land richting de grootste club?’.
1 -1
DeWijsneus
Haha heerlijk.
0 0
AjaxDaniel
Die opmerking over PSV en Zahavi was wel mooi maar verder heb je gelijk.
1 -1
masterrr
Hij moet wat, maar best is het inderdaad niet
Heeft geen bronnen meer binnen Ajax
0 -1
Ajaxxxisdebeste
Ja iedereen weet het al en dan komt Mike, ik heb nieuws...
0 -1