'FC Barcelona neemt verlies inzake Dest en schakelt door'

JesseTH, 22-09-2020 om 20:25, 9708 views, Sport, The Guardian |

Shop nu het nieuwe Ajax-thuisshirt 2020-2021!

FC Barcelona lijkt haar verlies inzake het eventuele aantrekken van Sergiño Dest al genomen te hebben. Bayern München verkeert financieel in een betere situatie om de back snel binnen te halen en zodoende lijken de Catalanen door te schakelen, zo blijkt uit berichtgeving van The Guardian.

De club is namelijk gesprekken gestart met Norwich City over de mogelijke komst van Max Aarons, eveneens rechtsback. De Engelse club wees al een bod van FC Barcelona af om de speler te huren, maar een nieuw bod lijkt er te komen. Aarons zou zo'n twintig miljoen pond moeten kosten.

Dinsdagochtend kwam het nieuws nog naar buiten dat FC Barcelona zich officieel bij Ajax gemeld zou hebben voor Dest. Het vertrek van Nelson Semedo naar Wolverhampton Wanderers is echter nog altijd niet geregeld en dus heeft de club het geld nog niet om een bod uit te brengen op de Ajacied.

Ondertussen kwamen Ajax en Bayern München de voorbije dagen weer een stap dichterbij elkaar. De recordkampioen van Duitsland heeft een tweede bod uitgebracht en komt daarmee in de buurt van de vraagprijs van Ajax. De Amsterdammers zouden direct twintig miljoen euro willen ontvangen, om later nog vijf miljoen euro te kunnen incasseren aan haast zekere bonussen.

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Ar
20+ miljoen voor een back die nauwelijks kan verdedigen, positioneel nog stappen moet maken en hier niet eens onbetwist basisspeler is. En dat terwijl we ook nog Timber en Rensch achter de hand hebben. Je zou bijna zeggen: dankbaar een strik erom.
Al heb ik liever dat ie blijft, want het is een lekker spelertje.
0 0
de_pitbull
Waarom dagenlang onderhandelen? gewoon 20 miljoen vast + 5 miljoen bonus. Graag of niet.
1 0
De_Realist
Wat dit stukje nieuws mist is dat Dest per ongeluk locatie aan had gezet tijdens een Insta post. Hij is nu in Duitsland, locatie: Paulaner Nockherberg.
2 0
MrPink
Daar was een fotoshoot van Bayern vandaag.
0 0
roodwit007
ik meen dat er een tijdje gelden een bedrag van rond de 30 miljoen werd genoemd ik kan er naast zitten maar toch het vermelden waard
0 0
behangdelul
Puig er bij (vinden we wel een plekje voor en geen verhuur) en Suarez (plus 5 mio salaris voor Suarez) en wat handgeld, zeg een miljoentje of 2-5 en we lullen nergens meer over!
1 -1
roodwit007
wat wil jke met een speler die niet wilt ? als hij wilde was hij er lang geweest
0 -1
behangdelul
toen ging hij nog voor zijn kans, dat is hem nu wel duidelijk gemaakt denk ik.
1 0
Ajaxamsterdam0485
Die gaat naar atletico
0 -1
Ajaxxxisdebeste
Media gelul... stukjes moeten gevuld worden.
0 0
036AFCA97
Aarons moet dus 21 miljoen euro kosten en Dest vinden ze te duur, dus dat betekent dat Ajax dus sowieso meer dan 21 miljoen voor Dest vraagt. Dat is al een goed teken.
1 0
Ajaxamsterdam0485
Of bayern is al te vergevorderd
0 0
Santiago
Tenzij dat Ajax zich buigt en Newcastle niet. Maar goed ik vertrouw Overmars.
0 0
voorkennis
Kom er maar in Bayern
2 0