Zahavi reageert op Ajax-berichten: 'Hun antwoord beviel me niet'

BartVeenstra, 22-09-2020 om 14:50, 7977 views, Eindhovens Dagblad |

Shop nu het nieuwe Ajax-thuisshirt 2020-2021!

PSV-aanwinst Eran Zahavi was niet blij met de reactie vanuit Ajax in aanloop naar zijn transfer naar PSV. Vlak nadat duidelijk werd dat de Israëliër naar PSV zou gaan, werd gezegd dat ook Ajax interesse had in de spits. Hierop volgde een welles-nietes-spelletje.

Rik Elfrink, verslaggever namens het Eindhovens Dagblad, vroeg Zahavi tijdens de presentatie naar de interesse van Ajax. 'Het zou kunnen, maar ik respecteer de aanbiedingen van andere clubs en spreek er niet over. Ik ben nu bij de club die mij het graagst wilde', zegt Zahavi, die later tijdens de persconferentie toch iets meer wil zeggen. 'Om eerlijk te zijn, beviel het antwoord van hun kant van deze week over de situatie me niet. We weten allebei wat de waarheid is.'

Ajax-trainer Erik ten Hag gaf zondag aan dat Zahavi bij Ajax was aangeboden. Van een transfer kwam het niet, omdat Ajax ruim genoeg in de spitsen zou zitten. Zijn zaakwaarnemer gaf echter aan dat Ajax te laat was. 'Een speler als Eran Zahavi hoef je nergens aan te bieden. (...) Bij Ajax mogen ze zeggen wat ze willen. Ik doe dat niet, ik heb een reputatie hoog te houden.'

Bestel de FIFA 21 Limited Ajax Edition nu!

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Indy
We zijn een super-spits misgelopen. We zijn vernederend afgetroefd door PSV. Een enorme afgang die we nu met doorzichtige leugens proberen te verdoezelen. Overmars en Van der Sar zitten huilend bij elkaar en er zijn maar 2 vragen die hen bezighouden: "Hoe kon het zo verschrikkelijk misgaan?" & "Waar kunnen we euthanasie aanvragen?"
0 0
Ferd
Natuurlijk beviel het antwoord van Ajax niet.

Zaakwaarnemer belt Overmars “hebben jullie eventueel interesse in Zahavi?”
Overmars: “nee”

En dat was niet het antwoord waar ze op hoopte
2 0
PJSM
Zaakwaarnemer heeft deze jongen aangeboden bij top 3. Ajax zei nee en dat bevalt hem niet. Wat moet Ajax met een speler uit de Chinese competitie. Daar ga je heen naar je carrière om te cashen of tegenwoordig het coronavirus op te halen.
0 0
Gino1986
En zichzelf met zlatan vergelijken whahaha
0 0
Bennyben
Zo die is genaaid door z’n zaakwaarnemer hahaha
0 0
Sterretje73
Kunnen we deze naam niet gewoon van dit forum weghouden ? Hij was/is en zal nooit een Ajacied zijn dus toedeledoki ermee...
5 -1
TontoKarnaggel
Kom op jongens, laten we wel eerlijk blijven, natuurlijk hadden we dit kanon graag gehad maar eerlijk is eerlijk, tegen de financieen, het prestige, de internationale uitstraling en het sportieve plaatje bij psv kunnen we toch gewoon niet op? En dan heb ik het nog niet eens over het bruisende eindhoven vergeleken het saaie Amsterdam. Oooh, en het vooruitzicht op een bijrol in de EL natuurlijk. Dan houd het toch gewoon op voor ons, zo eerlijk moet je zijn....
6 -2
Frank1978
En vergeet ook vooral de clubiconen van Psv niet! Willy en Rene… We waren inderdaad op voorhand kansloos.
3 -1
Meerkoet
Elferink zijn vertaling "Club die mij het graagst wil", WTF waar heeft hij nederlands leren schrijven?
2 -1
Frank1978
Hij past wel daar, nu al meer met Ajax bezig dan met z'n eigen zielige plastic clubje...
4 -1
Kuningast
Lekker belangrijk allemaal. Teveel berichten over die kutclub hier.
2 -1
3*stars*3
Ajax heeft een samenwerking met ex club van deze gozer.
Lijkt mij dan logisch dat Ajax als eerst een seintje kreeg maar duidelijk dat Ajax geen interesse had.
Dat zit ze dwars en sinds zondag hebben VI en het Eindhovens dagblad ook een 1-2’tje om clicks binnen te halen...
6 -1
AjaxDaniel
Zahavi had graag willen afsluiten bij een grote en wereldbefaamde club maar helaas voor hem werd het provincieclub PSV.
2 -1
Raoul14
Wie denkt dit snuitertje wel dat hij is? Alsof Ajax echt belangstelling in hem had.
1 -1
SuperSuarez
Tsja. Ze hebben ons in de gaten. We hadden die Mvogo ook graag gehaald. Leuk als pauzenummer.
Eigenlijk alle PSV spelers zijn interessant hoewel, eigenlijk hebben we wel genoeg ballenjongens/meisjes
4 -1
ajaxxcied4life
Elfrink is wel een grappig mannetje vind ik. Geef die man een eierdop en zet die op zijn kop en het is precies Calimero. Dat zijn jullie denk ik wel met mij eens?
4 0
mgtow
Driedubbel ja.
2 -1
Middenweg401
AS: Wanneer worden die minnetjes eens afgeschaft hier?
Ik heb nooit het nut gesnapt. Bijval wel, maar zo'n als je het ergens niet mee eens bent mag je op z'n minst uitleggen waarmee precies en waarom. Onzinnige optie.
4 -4
JanBiesbos
Minnetjes? Waar zie jij die dan?
2 -4
AjaxDaniel
Wat hoop ik dat Martinez en/of Nico deze man even flink aanpakken wanneer we tegen ze spelen. Zoals Mike al zei op Twitter, het woord PSV is nog nooit gevallen bij een spelerspresentatie bij Ajax. Maar we weten allemaal hoe die calimeroclub is.
4 -1
johnantoni
Enge club.
6 -3
mgtow
Dat kan korter: kutclub.
3 -1
DulceDesde
K*T
0 0
El-Dorado
klub.
0 0
PowNed
Zaha wie?
5 -4
ajax1981
Zahahaha
1 0
Juichtoon
Zo zijn we dus echt de onbetwiste nr 1 van NL. AZ, Fnoord en PSV die zich publiekelijk tegen ons afzetten.
4 -3
Middenweg401
Hij moest van Marc zijn eigen shirt kopen in de fanshop.
6 -2
Benleiden
Tjonge jonge wat zijn het toch ook een partij calimero’s zeg!
11 -2
Ricbun
Hahaha stel je tekent net bij een club en ze vragen constant over Ajax, dan weet je gelijk bij wat voor club je getekend hebt.
13 -2
De Stift
Haha. Precies dit. De verhoudingen zijn best hilarisch op het moment. PSV wordt gedwongen om voor 10 miljoen een talentvolle spits die ze niet kwijt willen van de hand te doen, terwijl Barcelona en Bayern in gevecht zijn om 25 miljoen neer te leggen voor de reserve rechtsback van Ajax...
5 -1
Ajax95Duivendrecht
Ajax had en heeft geen spits nodig. Eventuele geruchten van Zahavi naar Ajax waren dan ook kletsverhalen die nergens op sloegen, omdat Ajax andere prioriteiten heeft (middenvelders, verdedigers).

Die Elfrink is ook maar een vervelend mannetje, die elke mogelijkheid weer aangrijpt om het over Ajax te hebben. Wat doet het ertoe? De deal met PSV was al lang en breed rond, de speler zelf wilde bovendien al meteen naar PSV omdat hij graag met Schmidt (kende hij uit China) wilde samenwerken. Wat speelt Ajax dan voor een rol in dit hele verhaal? Helemaal niets.

Maar nee, in Eindhoven grijpen ze altijd weer de mogelijkheid aan om het over Ajax te hebben. Het zit verweven in die club, in de sportmedia rondom die club heen en zelfs in de spelers en trainers. Echt dat calimero-complex. Dit zie ik nooit bij Feyenoord. Daar worden de supporters wel helemaal leip als het over Ajax gaat, maar de club, de media daaromheen en de spelers/trainers hebben daar tenminste nog wel enig fatsoen.
2 -2
Jojo49
Wat is dit voor een kneus, nu al een grote mond over ajax .
6 -3
Ajax95Duivendrecht
Tja, wat moet zo'n gozer dan? Hij wordt ernaar gevraagd door een paar calimero-journalistjes uit Eindhoven, die dit lulverhaal ineens opgooien in de media. Want het over Ajax hebben, daar scoor je heel goed mee in Eindhoven.
3 -3
ARUCAMBA
Door Ajax is het nog een interessante presentatie geworden anders had het gewoon voor eindhoven en omstreken geweest, niets bijzonders dus
3 -2
Red Devil
Ik verwacht dat het een zwaar overschatte spelers is.
2 -2
WesleySonck
Als je luistert naar wat ie zegt, is het dus waar dat ie is aangeboden bij Ajax, maar dat dat geheim moest blijven. Nu zit ie bij de club die hem inderdaad het meest wilde. Iedereen blij toch?
5 -2
voorkennis
mooi das voor hem dan weer de wedstrijd van het jaar tegen ajax, zoals bij elke trieste club uit de ED.
Ze begrijpen alleen niet dat Ajax zowat de enige is die de ED in leven en belangstelling houdt
1 -1
ProfessorX
Zahavi ?
3 -1
Gooseman
Hun antwoord beviel me niet. "Zahavi? Nee dank je daar kunnen we niets mee".
4 -1
noppenkoning
Altijd als in gesprek raak met een PSV er laat ik hem eerst 5 minuten raaskalken over Ajax en zeg dan, er is maar 1 club waar ik een hekel aan heb en dat is Feyenoord. Vaak zijn ze helemaal verbijsterd.
6 -2
Kuningast
Precies dit ja! psv is geen club
0 -1
TusanDadic
Er is maar 1 klassieker. PSV heeft voor mij geen identiteit, calimeroclubje bij uitstek.
3 -1
ProfessorX
en kust zijn logo
1 -1
AFCAMM
Oh shit.. zou het al uitgeprint zijn en in de kleedkamer opgehangen?

Het zit er al goed in bij hem. Past goed bij die club.
6 -2
louis60
Er moet gewoon nog een goede spits bij. Punt.
1 -3
Hollister
Hier ook weer een werkloze lampie aanwezig om minnetjes te geven .... tja je moet wat met je leven
8 -4
DrFootball
Ze zouden die minnetjes moeten afschaffen. Gaat nergens over en voegt niets toe. Als je het ergens niet mee eens bent kan je reageren. Het is zo makkelijk om een minnetje te geven. Sommige lezen niet of begrijpen de ironie niet. Op het VI forum kan je bijvoorbeeld alleen maar plusjes geven. Is veel positiever.
3 -2
Ferd
Gebruik de app, dan zie je ze niet.
0 0
Oeroeboeroe
Waar maak je je druk om
1 -2
AFCAsphere
Hij maakt zich nergens druk om volgens mij, ik weet niet hoe jij dat uit deze comment opmaakt. Hij zegt simpelweg dat het verwijderen van het ‘minnetje’ ervoor zorgt dat mensen beter nadenken en leren discussiëren in plaats van alleen maar op een duimpje omlaag drukken als ze denken het er niet mee eens te zijn.
0 -1
AFCAsphere
Volledig mee eens
0 -1
mgtow
Zulke mensen moet je wasknijpers in elkaar laten draaien net zo lang totdat ze te moe zijn om 's avonds achter de pc te zitten.
3 -3
Adam24
Het is officieel, de Nederlandse voetbalwereld bestaat uit Ajax, Ajax en nog eens Ajax.
8 -2
mgtow
Klopt als een bus. Eindhovense jaloezie. Zelfs op VP gaan ze tekeer tegen Ajax. Nul besef dat psv allang failliet was als wij geen succes hadden gehad.
2 -2
mgtow
Net onze landsgrenzen binnen en nu al stampij maken. Werkvergunning intrekken en op de eerstvolgende El Al terug richting Israël. Doei he.
1 -3
atalantanio
Waarom zou Ajax Zahavi überhaupt willen? Dat vraag ik me af. Ajax speelt er nu met Labyad maar heeft met Tadic, Huntelaar en Traore genoeg andere opties voor de spitspositie. Ik hoor ook niks over andere aanvallers waar Ajax interesse in zou hebben. Zelfs in Suarez hadden ze maar halfslachtig interesse. Volgens mij deed zijn zaakwaarnemer gewoon wat populaire uitspraken en had hij niet verwacht dat het zo uitvergroot zou worden. Of Zahavi wilde gewoon liever niet Champions League spelen, dat kan ook.
6 -6
Schip
Nou, dan zit hij toch bij de juiste club nu?

Zou het trouwens redelijk vaag vinden als Ajax uberhaupt met deze vogel heeft gesproken, want we hebben Hunter voor de rol van ervaren pinch hitter. Als er een spits moet komen, zou dat een alternatief voor Traore moeten zijn. Maar die mag ook weleens een kans krijgen langer dan 1 wedstrijd.
1 -2
Dubbelvla
trekt PSV een speler aan, gaat het ALSNOG over Ajax. Poeh-poeh.
9 -3
Caparzo
Hij zegt het zo, dat hij feitelijk totaal niks (inhoudelijks) zegt en waarmee je dus alle kanten op kan. Ook best knap.
1 -3
ajaxminimax
Als ik nu ook psvers zie reageren op die tweet van Mike Verweij... kostelijk vermaak wordt het nu. Qua IQ kunnen die gasten zo naar Rotterdam Zuid. Ajax blijft wel heel hoog zitten bij hun.
0 -4
Labrador
Waar is hij mee bezig. Ajax heeft 5 opties in de spits. Tadic Huntelaar Traore Brobbey en Labyad. Waarom nog een spits van fucking 33 halen. Gekkenwerk. Hou gewoon je bek en teken in Eindhoven.
1 -4
Ferd
Je vergeet Giovanni en Hansen nog
0 0
geDaante
Jij kent de waarheid niet. En hij komt daar niet zelf mee, wordt erin meegetrokken.

Ten Hag is anders ook aardig zoekende in de spits, met nu non-spits Labyad in de spits, en gezien eerdere vreemde aankopen (afgelopen seizoen vooral), is het niet eens zo raar.
3 -5
Labrador
Nee die ken ik niet maar ik kan wel logisch nadenken
1 -3
Schip
Nou, vaak genoeg niet hoor. Alleen verwar jij een gebrek een kritisch denken met logisch denken.
0 -1
ajaxminimax
Jij gelooft de media aan de kant van het cluppie uit eindhoven wat altijd al stinkjaloers geweest is op Ajax? Wanneer Ajax echt interesse had, dan was dat ook wel gemeld door Freek Jansen, Mike Verweij en door de Ajax watcher van het AD. Dit zijn puur berichten geweest om het salaris van hem op te voeren... want dan is het ideaal om de naam Ajax te gebruiken.
4 -3
Bensco
Ging anders best goed met Labyad

Zei ik dat?
0 -2
Bjorn
Altijd maar bezig met Ajax.
1 -1
AlexIbarra
Tja, wij zitten nog 2 weken lang in spanning of er nog Europese topclubs komen om onze (jeugd)spelers weg te halen. Elke dag 5 andere media met een 'verhaal.'

In Eindje moeten ze zelf wat geruchten creëren om de week een beetje door te komen..
2 -1
insectenverdelg
Jecmag toch spelen in de ArenA na de winyer. En ik kan je verzekeren, dat bevalt je dan ook niet.
2 -1
ajaxxcied4life
Nou, dan weten we ook meteen dat Ajax hem niet erg graag wilde hebben dus kennelijk. Volgens mij zegt dat ook best veel in deze situatie en ontkracht hij hier zelf de paranoia die zijn eigen zaakwaarnemertje zaaide.
2 -1
IboAFCA
Ja boeie man. Het zegt me genoeg dat PSV journalisten dit verhaal met veel bombarie naar buiten brengen. Er wordt nu vaker over Ajax gesproken dan over de speler zelf, typisch calimerogedrag.
7 -2
pieke
Robin Jongmans is journalist bij de Telegraaf, die krant staat niet bepaald bekend als een PSV-krant.
1 -1
IboAFCA
Ja ik doel meer op het originele verhaal dat door Marco Timmer en Rik Elfrink de wereld in werd geholpen
2 -2
AFCA.
Als ons meesterbrein Tadic gewoon in de spits gaat zetten dan hebben we de beste spits die Ajax zich kan wensen. Voor het transferbedrag en salaris wat Ajax kan en wil betalen ga je nooit een betere spits dan Tadic vinden.
5 -1
Glorian96
Heerlijk dat ze altijd maar over Ajax willen hebben, zelfs bij de presentatie van hun nieuwste speler.
2 -1
VoorOnzePloeg
Hahahah echt he. Als daar de focus nou op moet liggen
2 -1
RuffRhythim
Hahah stakkers, het zit ze wel heel erg hoog allemaal he?
4 -1
Toon meer reacties