Bandé: 'Weet nog niet waar ik ga spelen, ben in gesprek met Ajax'

BartVeenstra, 21-09-2020 om 13:10, 9131 views, Ajax1 |

Shop nu het nieuwe Ajax-thuisshirt 2020-2021!

Hassane Bandé kijkt ernaar uit om aan een andere club verhuurd te worden. De aanvaller wordt op dit moment verhuurd aan FC Thun, maar omdat die club degradeerde, wil Bandé een nieuw avontuur aangaan.

Volgens Bandé is er op dit moment interesse van diverse clubs. 'Maar Turkije wordt het niet', zegt hij tegenover Ajax1. 'Ik weet nog niet waar ik dit seizoen ga spelen, daarover ben ik in gesprek met Ajax en ik wacht op het antwoord van Marc Overmars. Ik wil ergens spelen waar ik mezelf en mijn stijl kan laten zien. Een club waar gespeeld wordt zoals bij Ajax: tiki-taka, 4-3-3.'

Bandé heeft bij Ajax nog een contract voor drie jaar, al is het maar de vraag of hij nog een toekomst heeft bij de Amsterdamse club. Wel heeft hij nog contact met enkele Ajacieden. 'Ik heb nog altijd veel contact met mijn broertje, zoals ik hem noem, Lassina Traoré. Verder spreek ik Andre Onana ook geregeld. Ik voel me nog steeds onderdeel van het team.'

Bestel de FIFA 21 Limited Ajax Edition nu!

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
edalm
Twente
0 0
DrD3k
Zou RKC, Heerenveen of Willem II wat zijn voor hem?

Ik heb totaal geen idee van zijn niveau op dit moment. Maar Ajax ziet het nog wel in hem zitten, anders verkoop je zo iemand zodat hij van de loonlijst kan.
Laat hem AUB wel in Nederland dit keer?
0 0
talent020
Zoals FC Twente nu speelt zou hij daar prima passen
0 0
Hollister
Breng hem gewoon onder bij een eredivisieclub... houdt je ook meer zicht op zijn ontwikkeling. Snapte die vorige verhuur ook totaal niet
6 0
Jornnn
Ik hoop Nederland. Lijkt me namelijk sterk dat hij ineens niks meer kan.
1 0
14AJAX14
NL of Belgie dus
1 0
Jojo49
Gewoon bij Fc twente gaan voetballen , dan komt alles goed . tikka takka bij twente
3 0
SpursAjax
Bij Twente staat de aanval al goed dit jaar! Maar er is vast wel een andere eredivisie club die hem zou willen huren!
0 0
gi0vanni
Kan die mooi tegen Feyenoord scoren.
0 0
AlexIbarra
Ik dacht dat hij naar die Turkse club ging, maar niet dus.

Eerlijk gezegd heb ik die kleine 10 miljoen van hem al afgeschreven, hopelijk komt hij weer ergens aan lekker voetballen toe en fleurt ie een beetje op. Het lijkt me niet makkelijk om je eigen werelddeel te verlaten om te voetballen, en dan jarenlang niet of nauwelijks aan voetballen toe te komen.

Het scheelt natuurlijk als je minimaal een half miljoen per jaar verdient maar wanneer je als een raket omhoogschiet en dan ineens 2,5 jaar stagneert / terugvalt, is dat natuurlijk kut.
Voordat hij bij ons kwam was zijn club geloof ik al in april (2018) klaar met voetballen. Sindsdien nog geen 500 minuten gemaakt voor Thun en nu moet het allemaal meezitten wil hij oktober 2020 ergens in de basis staan.

Hopelijk kan hij dit seizoen ergens lekker blessurevrij spelen en wat vertrouwen tanken.
3 0
Henning
Hij zou toch weer aardig op niveau moeten zijn. In België vond ik hem erg goed spelen.
3 -2
Libero
Barcelona zoekt nog goedkope krachten, hoewel er onder Koeman weinig tiki-taka gespeeld zal worden.
4 0
DannTheDon020
Laat hem lekker weer bij Ajax spelen, extra aanvaller kan nooit kwaad!
0 -7
3*stars*3
Club als Sparta kan nog wel wat gebruiken voor hun aanval.
Wel triest hoe het is gelopen met zijn carrière.
2 -1
willycicci
Lekker in Nederland of België verhuren lijkt mij het beste. De tegenstand is beter en je kan dan ook goed oog op hem houden en laten wennen in de competitie.
0 0
MankeNelis
Verhuur hem aan FC Twente of Heerenveen, dan zien we nog wat van hem.
0 0
Ozymandias
Daar zal hij niet aan spelen toekomen. Ik denk dat hij momenteel van Eerste Divisie niveau is. Hij beweegt zich nog steeds over het veld als iemand die net van een zeer zware blessure terug is gekeerd. Ik denk dat die speler van Anderlecht zijn kans op een succesvolle loopbaan bij grote Europese clubs (als Ajax) in één tackle heeft verwoest.
2 0
Lazell
Eigenlijk zou je zo iemand aan moeten kunnen klagen. Dit is geen 'risico van het vak' meer, maar bewust een zware mishandeling.
0 0
Middenweg401
Heb je die wedstrijd wel gezien? Natuurlijk was het niet bewust zware mishandeling. Het was ongelukkig of zelfs lomp, maar zeker niet de intentie. Die gast bij de bal komen, en Bandé had vooral de pech dat zijn been in de mangel kwam (een soort hefboom).
Ontzettend sneu voor hem.

Wat ik echt idioot vind is dat er nooit excuses zijn gekomen, ook niet van Anderlecht.
0 0
AFCA-B93
Heb jij hem onlangs nog zien spelen dan? Ik weet alleen dat hij bij Jong destijds inderdaad erg ongemakkelijk oogde in zijn beweging
0 0
Ozymandias
Ja, ik heb hem een halve wedstrijd voor FC Thun zien spelen en hij beweegt nog steeds erg ongemakkelijk.
0 0
waynelove
Blijf benieuwd naar hem
1 -3
Ajacied33
Ja dat heb ik ook. Ik ken hem nog helemaal niet. Hij raakte vroeg in de voorbereiding geblesseerd, een tijd waar ik dan op vakantie ben en minder zie
0 0