Agent Zahavi: 'Bij Ajax mogen ze zeggen wat ze willen'

BartVeenstra, 21-09-2020 om 11:55, 10878 views, Voetbal International |

Shop nu het nieuwe Ajax-thuisshirt 2020-2021!

Er is een welles-nietes-spelletje ontstaan tussen Ajax en PSV en het kamp-Zahavi. Volgens bronnen rond PSV en de speler zou Ajax in de afgelopen week een poging hebben gewaagd om de spits uit Israël binnen te halen, maar in Amsterdam wordt dat verhaal ontkend.

Ajax-trainer Erik ten Hag gaf zondag een korte reactie op die berichten. Hij gaf toe dat het management van Zahavi in de afgelopen maanden meerdere keren contact opnam met Ajax. 'Hij is bij ons aangeboden door zijn agenten. We hebben het bekeken en uiteindelijk niet gedaan. We hebben genoeg spitsen.'

Het kamp Zahavi komt echter met andere teksten, zo meldt Voetbal International nu. 'Ze waren te laat', zegt Ronan Katzav, die al tien jaar zaakwaarnemer van Zahavi is. 'Een speler als Eran Zahavi hoef je nergens aan te bieden. Wij hebben van tien goede clubs aanbiedingen gehad voor Eran en uit respect voor die clubs doe ik daar geen mededelingen over. Bij Ajax mogen ze zeggen wat ze willen. Ik doe dat niet, ik heb een reputatie hoog te houden.'

Volgens Katzav was er geen enkele discussie over waar Zahavi heen zou gaan. 'PSV was zijn eerste keus. Eran wilde met Schmidt werken. In China heeft hij al eens geprobeerd Eran naar Beijing te halen. Toen hebben we ook met hem gezeten. De filosofie van Schmidt spreekt ons zeer aan, Eran wilde alleen naar PSV.'

Bestel de FIFA 21 Limited Ajax Edition nu!

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Jojo49
Die vent kan er niks van, ja bij de chinezen , die zijn klein., daar maakt traore er 50 .
1 -1
AFCAsphere
Nogmaals, in China ligt bij de spelers de gemiddelde hoogte vrij dicht bij wat men gewend is in het Westen, dus dat is een bullshit argument.

Het niveau voetballen is er gewoon laag, omdat er daar pas sinds een jaar of tien tijd en veel geld in word geïnvesteerd. Daarom duurt het even voordat er een degelijk niveau word opgebouwd. Heeft helemaal niets met lengte te maken.
0 0
DulceDesde
‘Een speler als Eran Zaharia hoef je nergens aan te bieden. We hebben van 10 goede clubs aanbiedingen gehad maar uit respect voor die clubs doe ik daar geen mededelingen over. Maar bij Ajax mogen ze zeggen wat ze willen. Ik doe dit niet, ik heb een reputatie hoog te houden. Nou als dat zo is en hij is zo goed dat er 10 clubs een aanbieding heeft gedaan Had hij wel naar een van die clubs gegaan dan naar PSV grootspraak van deze man. Hij had zeker heel graag gezien dat Ajax alsnog een belletje had gepleegd , nadat verhaal van Bosz die hem mee wilde nemen tijdens zijn Ajax periode. Beetje respect mag wel je wil De 10 clubs niet noemen maar Ajax noem je wel heel graag.
0 0
Ajaxbrl
Hij heeft vooralsnog alleen zijn goals gemaakt in KKD-achtige competities en is 33 jaar oud.. In dat soort vijvertjes vissen wij al een poosje niet meer..
2 0
Terugnaardemeer
Met Labyad als spits tegen Sparta kan ik me voorstellen dat Marc nog even rondkijkt voor een interessant alternatief. Voor de Eredivisie is het dan geen raar idee om bij Zahavi te informeren. Helemaal als je dan een dubbelslag slaat ten opzichte van wat toch de belangrijkste concurrent zal zijn. Geen twijfel dat Ajax beter is dan PSV. Maar elke energie die je niet in het kampioenschap hoeft te stoppen is meegenomen in de Champions League.

Dus nee de poging is niet raar. De ontkenning is vreemder en kleingeestig. Als je Bayern wil zijn kan je zo'n tactische zet met gepaste trots bevestigen.
0 -8
jvs
Wat een onzin! Ajax heeft er totaal geen belang bij om hierover te liegen.
Die agenten wel en dat gebeurt ook aan de lopende band. Als zo'n speler bij 20 clubs wordt aangeboden en het lukt uiteindelijk bij de 20e club, in dit geval PSV, zullen ze toch achteraf zeggen, nee PSV was eerte keus.
1 0
Terugnaardemeer
Onzin wat geen belang betreft. Er is altijd een belang. Vraag is enkel welk belang de prioriteit krijgt. Ook Sar en Marc liegen volop. Zelfs tegen ons. Ik vind dat een minpunt voor de functie die ze hebben. Slim liegen kunnen ze niet. Marc (en Sar) zijn geweldig in de dingen die ze goed doen. Maar ze zijn beide het type die iemand verkering vragen en als ze een blauwtje lopen overdreven gaan ontkennen dat ze interesse hadden in plaats van zeggen pech voor haar. Niet hun beste kant.

Wat betreft het geroep over eerste keus geloof ik wel. Dat gebeurt altijd. Maar dat is niet waar het in dit geval om gaat.
0 -1
ram
Waarom geloof je anderen wel maar Ajax niet? Het zou toch ook kunnen dat Ajax gewoon geen interesse had nadat ie is aangeboden?

Ik zou het ook bizar vinden als Ajax er nog een spits bijhaalt. We hebben met Tadic, Huntelaar, Traore en Labyad extreem veel (goede) spitsen.
5 0
Terugnaardemeer
Ik ga er eveneens vanuit dat er volop gelogen wordt in de voetballerij. En inderdaad achteraf ook over eerste keus.

Maar dat gebeurt dan duidelijk op een andere manier. We kunnen als buitenstaanders onmogelijk weten wat precies gebeurd is. Maar hier speelt meer dan de gebruikelijke blij doen over bij gebrek aan beter.

Daarnaast is alleen Huntelaar de enige echte spits. Andere kunnen prima in de spits maar echte spitsen zijn het niet. Ik verwacht dan ook dat Marc nog even doorzoekt.

Geen enkele spits zal echter het bijkomende voordeel van Zahavi opleveren. Want PSV had met het geld dat ze hebben nooit een goed alternatief kunnen vinden. Zelfs als Marc hem vastgelegd had voor de tribune was het in dat opzicht een prima investering geweest. Het is dom als Marc het niet geprobeerd had. Ajax kan het zich veroorloven. Daar zou ik de nadruk opleggen in plaats van krampachtig blijven ontkennen wat volkomen logisch zou zijn.
0 -1
ram
Wow... Haha. Wat is dit allemaal?!

Je gelooft dat er veel wordt gelogen maar in dit geval alleen door Ajax? Apart... En ook heel apart dat je Huntelaar als enige spits ziet. Tadic is bewezen een geweldige spits voor Ajax en Traore is een pure spits.

We hebben op het moment echt een ongelooflijke overvloed aan spitsen. Dat jij dat niet wil zien, is bizar. Het is al helemaal bizar dat je graag nog een spits wil om PSV te fucken. Doe normaal man.
0 0
Terugnaardemeer
In de eerste plaats uiteraard als een gewenste uitbreiding in de spits. Al zou hij alleen het laatste kwartier halve finale CL spelen heb je de investering er al dubbeldwars uit.

Ok, los daarvan wat een misplaatste verwijten. Het gaat totaal niet over dat alleen Ajax zou liegen. Het gaat mij over het volkomen onnodig liegen vanuit Ajax.
0 0
jutter
Beetje welles nietes verhaal. Kan me desondanks voorstellen dat de interesse van Ajax puur informatief en niet serieus te noemen was/is . Kan me nog herinneren dat deze jongen een aantal jaar geleden een goede indruk maakte bij één of andere Israelische club, maar die ik persoonlijk al jaren uit het oog verloren ben en inmiddels dus al 33 jaar is en toch wel nodige aan kwaliteit ingeboet zal hebben mag je aannemen,, zou me dus de opmerking van Ten Hag in deze voor kunnen stellen. En afbouwen bij Ajax doen we nu niet meer aan, dat heeft in het verleden al voor genoeg wrevel bij vooral de supporters gezorgd. Overigens blijf ik van mening dat een goede nieuwe spits, gezien de huidige spelers die daar om verschillende redenen momenteel in aanmerking voor zouden kunnen komen allerminst ideaal zijn!, zeker geen sinecure zou zijn. Het blijft voor mij een compleet raadsel dat men daar onvoldoende op geanticipeerd heeft (blijf toch heel stiekum nog altijd hopen op Suarez), maar dat geldt voor nog enkele andere posities. Het huidige elftal/selectie is dus niet compleet wat mij betreft..
0 -3
Terugnaardemeer
Ik denk dat Marc wat beters te doen heeft dan voor de lol informeren. Dus of hij heeft geinformeerd en dan was de interesse serieus of hij heeft niet geinformeerd.
1 0
GvanderK
Gelukkig is dit niet doorgegaan.
6 0
S_020
Dit gaat werkelijk nergens over.
7 0
Nosky
Ajax die een 33 jarige speler zou halen, zonder ook maar één noemenswaardige club op zijn CV.
Zie je het gebeuren. 6 jaar geleden misschien, maar nu echt niet meer.

Als Ajax een 33 jarige spit zou halen, dan heeft die een andere naam en voegt ie - behoudens zijn leeftijd en restwaarde - ook daadwerkelijk wat toe.

Als je het Ajax van de afgelopen jaren ook maar een klein beetje gevogld hebt, én je kijkt naar de huidige selectie, dan ben je simpelweg debiel als je zo'n stelling de wereld inslingert.
Mag toch aannemen dat ze zélfs in Eindhoven toch wel snappen dat dit uit een lokale dikke duim gezogen is?
8 0
MankeNelis
Doorzichtig verhaal, gevalletje prijsopdrijven bij de lampies.
Je moet rekenen als Overmars met zijn ogen knippert zit zo'n speler met zijn zaakwaarnemer in de Arena aan z'n bureau te hijgen.
6 0
Ajacied33
Haahaha humor heeft deze zaakwaarnemer wel. Reputatie hoog te houden? Welke reputatie precies? Nog nooit van deze man gehoord. Ik hoop en ga ervan uit dat Ajax niet meer gaat reageren nu natuurlijk. Ajax is hier veel te groot voor. Laat die gasten maar denken/geloven wat ze willen
6 0
AFCAPolarBear
Als een speler zo ambitieus is en liever voor PSV (lees voorronde EL), dan voor Ajax (lees groepsfase CL) wil spelen, lijkt me dat Ajax nog geen minuut heeft hoeven na te denken. Van een speler van 18 jaar kan ik me nog bij indenken. Geleidelijk naar de top toe. Maar van een speler van ruim 30, die nog niet heel veel heeft bereikt in het voetbal, is dat veelzeggend.
7 0
noppenkoning
Kom op een verjaardag in gesprek met PSV fans en het gaat binnen 2 minuten over Ajax.
9 0
Frank1978
Ja, die lui zijn echt op een ziekelijke manier geobsedeerd door Ajax. Als ik buiten iemand met een Psv shirtje zie lopen, haal ik mijn schouders erover op en dan denk ik ieder zijn meug, maar omgekeerd kunnen ze het vaak niet laten om even een opmerking erover te maken, vooral uiteraard als het even goed gaat daar in Eindhoven...

Ik had ooit een discussie met zo'n fan en hij beweerde dat ik een "supporter van het verleden" was en hijzelf was een "supporter van het heden"... Was in een kampioensjaar van Psv en impliciet gaf hij dus eigenlijk toe dat hij een ordinaire gloryhunter is. Het is mij sowieso een raadsel wat iemand aantrekt aan die zielloze koopclub, als je toevallig uit Eindhoven en omstreken komt, kan ik nog snappen dat je Psv fan bent, maar anders...

Voor mij is Psv de derde club van Nederland en dat zijn ze voornamelijk door de centjes van Philips. Ik vind internationale prijzen belangrijker dan landstitels, dus Feyenoord komt voor mij op de tweede plek.
2 0
Biornha
Als Ajax supporter vaak die reactie gehad, je support toch de club uit de regio, je komt toch uit noord brabant. Dat terwijl Helmond sport, voor mij persoonlijk, en zelfs VVV dichterbij liggen dan PSV maar dat terzijde. Mijn antwoord is altijd, ik heb gekozen voor het voetbal en als voetbal liefhebber kom je in Nederland nou eenmaal snel uit bij ajax, ik houd namelijk van mooi voetbal.
Mijn vraag is dan automatisch; waarom ben jij dan voor PSV geworden, met het antwoord dat vaak luidde, dat is de club in de buurt en je support de regio. Mijn vraag hierna was dan altijd direct, waarom ben je dan niet voor Helmond sport? Dat ligt dichter bij dan Eindhoven? Tot de dag van vandaag wacht ik nog steeds op een antwoord.
5 0
3*stars*3
Toen ik jaren geleden een tijd werkte en vaak in Brabant verbleef (regio Den Bosch/Best), viel het mij vooral op hoeveel Ajacieden daar wonen.
En ook wat Feyenoorders en wat ik helemaal apart vond, was dat er aardig wat Brabanders waren die een hekel hadden aan PSV.
Terwijl ik vooraf altijd dacht dat dat de trots van Brabant was.

Dat gelul over support your locals is ook zo’n bullshit.
Clubvoorkeur wordt of met paplepel ingegoten of omdat spelers of het voetbal van een club jouw trekt.
Alsof alle fans van Barca uit Catalonië komen...
1 0
Biornha
Ik denk dat bij mij vooral meespeelt dat ik jong was in de tijd van de koreanen en Guus Hiddink bij PSV (dat voetbal was overigens ook niet om aan te zien) en PSV juist alles won. Ik denk dat ook veel mee heeft gespeeld in de keuze die de mensen van mijn leeftijd hebben gemaakt (PSV won namelijk in die tijd de titel). Het support your locals vind ik dus ook inderdaad bullshit, maar dat is het antwoord dat je vaak te horen krijgt, omdat je als ajax supporter (vooral in mijn regio, dus echt tegen de limburgse grens aan zeg maar) te horen krijgt dat je een succes supporter bent want hoe kan je anders voor ajax worden ;)
0 0
RuffRhythim
Die Zahavi heeft gewoon zelfkennis en weet duidelijk dat zijn niveau past bij een club die niet hoger dan Europa League speelt....
2 0
de_pitbull
Een jood die voor PSV kiest ipv Ajax? hmmmm....
1 -4
Caparzo
Hij kan ontegenzeglijk goede statistieken overleggen deze man, maar dat is met alle respect in Israël en China. Hij heeft goed een seizoen in de Serie A gespeeld volgens Wiki, scoorde toen echter maar 2x. De ED zit schat ik tussen voorgenoemde competities in, dus zal me benieuwen hoe hij het hier gaat doen, hoop niet al te best. Dat Ajax een last-minute poging heeft gedaan, kan ik me idd niet voorstellen.
0 0
de_pitbull
In China speelde hij tegen verdedigers van 1,50m lang
3 -4
AFCAsphere
Jammer deze opmerking, getuigd van een beperkte kennis van de rest van de wereld.
0 0
Ferd
en pitlulletje heeft de minknop gevonden, gossie toch.
3 -4
Ferd
wat een flauwekul, de gemiddelde lengte van de spelers van het Chinese nationale elftal is 1.82.

https://news.cgtn.com/news/3d3d514d35417a4e31457a6333566d54/share_p.html

Het enige wat heel klein is, dat is jouw brein, en waarschijnlijk je piemeltje.
3 -5
AFCAsphere
Ik zag een zelfde soort opmerking toen Dave Bulthuis bekend maakte dat hij in Zuid-Korea ging spelen, waarna iemand zei dat ‘die arme kleine Koreanen tegen reus Dave moesten spelen’, terwijl de gemiddelde lengte voor mannen daar niet veel verschilt met het Westen. Zo zie je maar weer wat er nog steeds voor gedateerde visie sommige mensen hier hebben.
0 0
Lazell
Wat een zure reactie, zeg...
1 -3
AFCAsphere
Vind ik niet, Ferd heeft gewoon een punt. de_pitbull maakt een enigszins denigrerende opmerking richting Aziatische spelers en word daarna met de feiten geconfronteerd. Ik vind eerder dat pitbull gewoon wat beter van zijn hersenen gebruik mag maken voordat hij zulke onzin op het internet plaatst.
0 0
Bennyben
Zahavi ?

Wat is dat ? Kan je dat eten ?
0 -2
de_pitbull
Ik denk dat Schuurs hem el rauw lust.
3 0
de_pitbull
Neee dat is Baklavi
0 0
Bjorn
Leuk spelletje van de zaakwaarnemer zodat PSV sneller zou toeslaan. Onderhandelingstechnisch slim gedaan. Hopelijk zien ze dat in Eindhoven ook in, wetende dat wij al 4 opties hebben voor de spitspositie.
1 0
Aspers73
Noem de naam Ajax bij PSV en ze raken in paniek in kopen hem!
0 0
Biornha
Noem de naam Ajax in combinatie met hij heeft daar gespeeld/ in de jeugd gezeten en ze raken in paniek en kopen hem ;) spelers verkopen aan psv is toch zo handig met het toverwoord
0 0
pieke
Traoré en Huntelaar. Wat zijn de andere 2 opties?
0 -3
trodat4030
Kies maar: Tadic, Promes, Labyad, Brobbey en Hansen.
0 0
Ferd
Tadic, Promes, Labyad. Dat zijn er 3.
3 0
pieke
Labyad is door iedereen hier al meerdere keren afgebrand omdat hij niet goed genoeg is, Tadic is geen echte spits en Promes ook niet. Beide kunnen op die positie spelen. Maar zijn dus slechts lapmiddelen.
0 -1
AFCAPolarBear
Als je de wedstrijden van Ajax hebt gekeken de laatste 2 seizoenen, kan je dus al Tadic en Labyad invullen. En daarnaast vind ik zelf Brobbey een geweldige spits.
0 0
AlexIbarra
Natuurlijk mag Ajax zeggen wat ze willen, iedereen toch? Zeker zaakwaarnemers.
De waarheid is immers een achterhaald concept en there's no such thing as bad publicity.

"Uit respect voor de vele goede clubs die aanbiedingen hebben gedaan, doe ik geen mededelingen over welke clubs dat waren. Ajax heeft overigens een aanbieding gedaan.
Ze waren echter te laat want omdat mijn client alleen naar PSV wilde, is het tijdstip vh aanbod van Ajax waar ik uit respect geen mededelingen over doe, natuurlijk zeer relevant."

Klinkt totaal niet aannemelijk maar toch weer een headline en Eindhoven is weer blij.
1 0
mgtow
Alle PSV'ers kotsen nu natuurlijk weer in onze richting. Zullen we het anders even hebben over de smerige truukjes die psv al decennia flikt om ons bij te benen? Spelers onderscheppen op Schiphol, spelers stalken, financiële constructies? Nee? Precies.
0 0
Frank1978
Psv is gewoon in vrijwel alle opzichten een schaamteloze club. Persoonlijk heb ik voor Feyenoord veel meer respect. Psv heeft het grootste succes in de clubhistorie voor een groot deel aan Ajax te danken, dat is veelzeggend.
5 0
Ferd
Feyenoord is een echte club. PSV heeft geen ziel, geen DNA. Die gaan rustig in een geel thuisshirt spelen als er knaken tegenover staan.
3 -1
Frank1978
Precies... En als Philips ooit in Schubbekutteveen begonnen was, dan had daar nu hun stadion gestaan.
0 0
mgtow
Ik voel exact hetzelfde.
1 0
DT10
Het lijkt erop, dat deze zaakwaarnemer zijn speler bij Ajax aangeboden heeft, zodat hij PSV kon wijsmaken dat Ajax ook interesse had, om zo de prijs op te drijven. Dat lijkt aardig gelukt, gezien het salaris dat Zahavi bij PSV gaat opstrijken als pinchhitter.

Ajax moet nu vooral niet meegaan in dit kinderachtige moddergooien.
4 0
Joseph
Klinkt allemaal logisch, waarom zou je Champions League willen spelen in een beter elftal met een hoger salaris?!

Ik houd wel van die onderdanige houding, jammer dat hij voor PSV gekozen heeft..
2 0
DT10
Misschien omdat hij bij Ajax 5e spits zou zijn...
0 -1
Nosky
* Jong Ajax.
;)
0 0
3*stars*3
Precies maar kennelijk is het nodig om vanuit PSV, Ajax er weer eens bij te halen.
En dat op dag van zijn presentatie...
Echt een amateuristische 1-2’tje van dat clubje en zijn zaakwaarnemer...
1 0
mgtow
En al die psv fans met hun minderwaardigheidzcomplexjes slikken het als zoete koek. Naïef volk is het.
0 0
3*stars*3
Naar en erg hypocriet volk.
Kijk die reacties op vi.nl onder het artikel bijvoorbeeld.

Kan mij echt geen reet schelen als Ajax bijv PSV aftroeft.
En nu ik erover nadenk, je hoort nooit na een presentatie van een nieuwe speler dat Ajax je Fey of PSV heeft afgetroefd.
Hebben we niet nodig.
0 0
Frank1978
Ah ja, dat "forum" van vi.nl... Er komen daar van meet af aan figuren die Psv fan zijn, maar echt ALLEEN maar reageren op Ajax artikelen, of artikelen die ook maar een klein beetje aan Ajax te linken zijn... Veelzeggend.
0 0
3*stars*3
Ik heb er sowieso moeite mee om mensen buiten Brabant serieus te nemen die zeggen dat ze voor PSV zijn.
Mijn vraag is dan altijd waarom.
Can’t help it...

Anoniem los gaan op een forum geeft hun vreugde.
Zeker als ze dat met behulp van wat kakkies kunnen op een vi of primeur.
1 0
AjaciedRK
Uit respect voor de tien goede clubs hun naam niet noemen, maar wel Ajax belachelijk willen maken. Tuurlijk joh.
7 0
Schip
Een zaakwaarnemer die zegt dat hij een reputatie hoog te houden heeft. Beetje humor op de maandag mag best :)
6 -1
3*stars*3
Als je naar de spelers kijkt in zijn stal, hebben we wel te maken met een “grote meneer”....

https://www.transfermarkt.nl/top-sport-services/beraterfirma/berater/231
1 0
Schip
Ha, ik zie dat hij ook die linksback in zijn stal heeft die De Mos in zijn Vitesse tijd al vijf minuten na de aftrap wisselde of i.d.

Tsja, als je zulke spelers vertegenwoordigt, dwing je wel respect af :)
0 0
3*stars*3
Ahahaha die Georgiër idd.
Zo zie je maar, na 6/7 namen moest ik al lachen en was ik gestopt met scrollen want transfereerden lopen alleen maar omlaag..
En die Megrelashvili staat helemaal onderaan.
Ook namen van clubs waar 90% van zijn spelers zitten....-_-
0 0
mgtow
Niet echt een diverse clientèle. Lol.
0 0
Soccerskins
Hahaha ja want elke speler wil natuurlijk na PSV in plaats van Ajax.
3 -1
insectenverdelg
Bij Ajax kon hij wss 3e spits worden
:)
0 0
Frank1978
Ajax: "Agent Zahavi mag zeggen wat hij wil."
1 -1
Lazell
Juist om de reputatie hoog te houden van Zahavi zou je Ajax noemen als iemand die hem graag zou willen hebben. Ik geloof er niks van dat Ajax een contractvoorstel heeft neergelegd bij Zahavi, maar dat doet het natuurlijk goed bij PSV en bij zijn client.
2 -1
TheRiviera
Eerlijk gezegd zou ik het wel geloven als Ajax dit zou hebben gedaan. Je moet gewoon realistisch naar de situatie kijken. Een speler zoals Zahavi is een ervaren aanvaller die makkelijk tot scoren komt en mogelijk geen problemen zou hebben met het niveau van de Eredivisie. Daar komt ook bij kijken dat Huntelaar volgend jaar 38 jaar oud word en op dit moment 4 jaar ouder is dan Zahavi.

Dus als jij een nieuwe pinch hitter kan aantrekken omdat je huidige pinch hitter van het een op het andere seizoen ermee kan stoppen dan is dit geen gek idee. En je zorgt er gelijk voor dat de concurrentie niet sterker word. Maar wat ik merk is dat veel supporters van Ajax momenteel met hun hoofd in de wolken zitten. Ze denken dat Ajax nu ineens alleen maar grote namen zal aantrekken wanneer het aankomt op ervaren spelers. Mensen moeten eens objectief kijken en realiseren dat Ajax nog steeds een club is die een oog open houd voor koopjes die op verschillende vlakken iets toe voegen.

En om nog maar eens duidelijk te zijn. Ik ga er niet van uit dat PSV of Ajax gelijk heeft. Laten hun maar lekker modder gooien. Ik zeg alleen dat het niet zo vreemd zou zijn als Ajax daadwerkelijk interesse had.
0 0
ajaxxcied4life
Ik ga voor een heel eind mee in jouw relaas, maar ik verwacht niet dat Overmars een dure speler aan salaris aan gaat trekken om op de bank te laten plaatsnemer. Dat gaat er bij mij gewoon niet in.
2 0
@Maar7en
Linkt me niet. Welke club in Nederland is zo gek om 2,5 miljoen aan salaris te betalen voor een pinchhitter?? Zeker in deze tijd. Bij Ajax heb je voldoende talent rond lopen voor de spits positie.
1 0
Duggoutdennis
Het lijkt mij dan toch logischer dat je pas een pinchhitter zoekt wanneer Hunterlaar (waarschijnlijk) na dit seizoen stopt? Wat heb je aan 2 pinchhitters op de bank waarvan Zahavi ook een aardig salaris zou verlangen. Daarom lijkt het mij onwaarschijnlijk maar goed ik snap inderdaad wel dat Zahavi liever speelt bij een andere club dan als 5e of 6e spits te banken.
2 0
ajaxxcied4life
Nou prima. Ajax wilde hem ook "Ze waren te laat" hetgeen impliceert dat als ze op tijd waren er maybe iets mogelijk was. "Eran wilde alleen naar psv" Tuurlijk zaakwaarnemertje
7 -1
Libero
Ze vergaten nog te melden dat hij al vanaf zijn jeugd droomde om ooit voor PSV te spelen.
0 0
Murtagh
we hebben wel genoeg spitsen van boven de 30 denk ik
6 -1
TheRiviera
Eigenlijk heb je maar 1 spits van boven de 30 haha.
2 -1
Frank1978
Genoeg dus... :-)
5 0