Ten Hag na zien beelden: 'Bij Kudus was ik direct enthousiast'

NickOoms, 21-09-2020 om 07:45, 7990 views, Algemeen Dagblad |

Shop nu het nieuwe Ajax-thuisshirt 2020-2021!

Ajax-trainer Erik ten Hag was na het zien van de beelden van Mohammed Kudus snel overtuigd van zijn kwaliteiten, zo vertelt hij tegenover het Algemeen Dagblad. Na het zien van de beelden wist Ten Hag het zeker, maar toch blijft er altijd twijfel of het goed uitpakt.

Ten Hag geeft aan dat je bij het scouten van spelers bij de ene voetballer langer de tijd nodig hebt dan bij een andere voetballer. 'Soms wel, soms bekijk je spelers wat langer. Bij Kudus was ik direct vrij enthousiast, hoewel het moeilijk blijft om te bepalen of iemand in een team kan aarden.' 

Mohammed Kudus

Kudus was persoonlijk blij met zijn prestaties tegen RKC Waalwijk, ondanks dat hij voor de wedstrijd nerveus was. 'Ik werk continu hard en gelukkig kwam dat eruit. Ik heb mijn kracht, mijn fysiek en mijn dribbels, kunnen laten zien. Er is nog veel te verbeteren. Ik geloof in mezelf en ik was er dus klaar voor. Ja, ik was een beetje nerveus, maar ik heb dat omgezet in goede energie.'

Wil jij in stijl met een mondkapje over straat? Shop nu het WZAWZDB-mondkapje!

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Lazell
Na de analyse van VI PRO en wat YT filmpjes was ik bang voor zijn overzicht en passing, maar dat heeft hij helemaal onderuit geschopt.
4 -1
Schip
Marin werd ook in een vloek en een zucht gescout. Die maakte kennelijk zoveel indruk in de wedstrijden tegen Ajax - ik heb er niets van gezien - dat daar nog meer geld voor werd uitgegeven zonder scoutinsgrapporten.
0 -5
Kingoffdatoilet
Marin deed het gewoon erg goed in België. Kan gewoon de druk en concurrentie niet aan. Dat heb je soms
2 0
Ozymandias
Kom op man... Je geloofd toch niet serieus dat Marin op basis van zijn wedstrijden tegen Ajax is gehaald? Denk je niet dat de vaste scout in België hem daarna veelvuldig heeft bekeken? Of zit hij daar in België lekker niets te doen?
4 -3
Joseph
Ten Hag is gelukkig zelf ook op de hoogte van zijn tekortkomingen. Ben benieuwd hoe lang het duurt voordat hij door heeft dat Alvarez, Promes (als middenvelder) en Labyad niet aarden in een team ook Europees moet spelen.
1 -3
Schip
Tot de dag voor dat Ajax daar tegen moet. Net als de vorige seizoenen speelt hij in de competitie dan doodleuk met Tadic op links bijvoorbeeld en zet hij dat pas recht in een CL wedstrijd. Erg goed voor de automatismen etc.
0 -4
Sallons@AS
Ooit aan gedacht dat Neres wedstrijdfit moet worden voordat Tadic weer de spits in kan? Tot die tijd speelt Labyad in de spits en Tadic op links en krijgt Neres de tijd om weer op niveau te komen.
3 -1