Rummenigge bevestigt: 'Zijn bezig met een rechtsback'

ThijsZwagerman, 20-09-2020 om 13:15, 5199 views, Sky |

Shop nu het nieuwe Ajax-thuisshirt 2020-2021!

Bayern München-voorzitter Karl-Heinz Rummenigge lijkt te zinspelen op de komst van Ajacied Sergiño Dest. Rummenigge weigert namen te noemen, maar bevestigt wel dat Bayern München bezig is met de komst van een nieuwe rechtsback. 

‘Ik lees de geruchten ook, maar er is nog niets afgesproken of vastgelegd’, reageert Rummenigge in gesprek met het Duitse Sky op de verhalen dat Bayern München een eerste bod op Dest zou hebben gedaan. Volgens Rummenigge is Hasan Salihamidzic, technisch directeur van de regerend Champions League-winnaar, wel bezig met het aantrekken van een nieuwe rechtsback. ‘Het is wel bekend dat Hansi Flick (Bayern-hoofdtrainer, red.) een nieuwe rechtsback wil als back-up voor Benjamin Pavard. Hasan Salihamidzic is er mee bezig.’

Naar verluidt heeft Bayern München deze week een bod van vijftien miljoen euro op Dest gedaan. Dit bod is door Ajax resoluut van tafel geveegd. De Amsterdammers willen namelijk - inclusief bonussen - zo’n 25 miljoen euro voor Dest ontvangen. Volgens Voetbal International komt Bayern München na het weekend weer terug bij Ajax met een nieuw bod op Dest. De rechtsachter heeft in Amsterdam nog een contract tot medio 2022. 

Verwacht jij tijdens Ajax - RKC een 3-0 zege voor de Amsterdammers? Zet in en krijg 7,00 keer je inzet terug!

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
FissaDeGekste
Word je er als Dest zijnde zoveel beter van om 2e rechtsback bij Bayern te worden? Ik betwijfel het, maargoed. Moet ie lekker zelf weten ;)
1 0
AFCA-B93
Benieuwd waarmee ze op de proppen komen als het geen Dest blijkt te zijn
0 0
BillSplate
Aarons om Barça misschien te pesten? :)
0 0
Ajacied33
Dat is een linksback dacht ik?
0 0
BillSplate
Rechtsback idd.
0 0
AFCA-B93
Van wat ik weet gewoon rechts.
1 0