AD verwacht Labyad in de spits, Martínez linksback

BartVeenstra, 19-09-2020 om 11:35, 13843 views, Algemeen Dagblad |

Shop nu jouw Ajax-kersttrui!

Het Algemeen Dagblad verwacht dat Zakaria Labyad zondagmiddag in het thuisduel met RKC Waalwijk weer in de spits begint. Vorige week werd Labyad, nadat Nicolás Tagliafico een rode kaart kreeg, nog gewisseld.

Tagliafico ontbreekt zondag tegen RKC Waalwijk en zijn plek wordt vermoedelijk ingenomen door Lisandro Martínez. Dat zou betekenen dat Sergiño Dest, die vorige week op de plek van Tagliafico kwam te spelen, op de bank begint. Noussair Mazraoui lijkt immers wederom als rechtsback te beginnen.

Op het middenveld kiest Ten Hag zeer waarschijnlijk wederom voor het duo Edson Álvarez en Ryan Gravenberch. Quincy Promes lijkt opnieuw als 'tien' te spelen, terwijl Dusan Tadić en Antony op de flanken zullen staan. David Neres lijkt net als vorige week vanaf de bank te beginnen. Het duel tussen Ajax en RKC Waalwijk begint zondag om 16.45 uur.

Vermoedelijke opstelling Ajax:

Onana; Mazraoui, Schuurs, Blind, Martínez; Álvarez, Gravenberch; Antony, Promes, Tadić; Labyad.

Verwacht jij tijdens Ajax - RKC een 3-0 zege voor de Amsterdammers? Zet in en krijg 6,60 keer je inzet terug!

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
mistermiyagi
Ik heb het idee dat Ajax te veel op de centjes aan het letten is, ja in deze corona tijd kost een club als Ajax veel geld.
Maar als je er financieel goed voorstaat moet een groot deel van je kapitaal ook op het veld staan.

Zorg voor een kwalitatief goede spits, jammer voor Traore en mogelijk voor een Brobbey (die nog altijd niet heeft bij getekend)
Brobbey heeft veel potentie, maar is nog veel te jong/onervaren.

Een Bas Dost zal prima kunnen voor een jaartje toch? Hij scoort altijd wel met zijn lengte is hij een pain in the ass voor 9/10 verdedigers.
Is nog zoekende naar een club?

Of ga stunten met een Cavani ofzo?
0 0
mistermiyagi
Zijn aankoop moet wel spelen natuurlijk, een voorbereiding waar elk balletje in goud veranderde is waanzin.

Zoeits als Huntelaar die 3x scoort met een hakje, omhaal en een bal van 40 meter in de kruising schiet.
Dan ga je snel denken dat hij (nog) een wereldspits is.

Tadic in de punt, Antony op rechts, Lang/Promes of Neres op links.
0 0
Boer Gijs
Typisch Hag zou dat zijn, eigenwijs vasthouden aan verkeerde keuzes
1 -1
Ozymandias
Ik hoop enorm dat Ajax met Tadić in de spits en Neres en Antony op de flanken de wedstrijd begint. Wie er dan op '10' moet spelen maakt mij minder uit. Lang zou mijn voorkeur hebben maar als Ajax met zo'n aanval speelt zouden ook Promes en Kudus als '10' beter tot hun recht komen dan nu met Tadić op links en Labyad in de spits. Wat wel een enorm probleem blijft is dat Ajax geen goede rechtercentrale middenvelder heeft. Álvarez is niet goed genoeg voor Ajax, als middenvelder niet én als verdediger niet. Quinten is geblesseerd geraakt. Taylor heeft net als Gravenberch veel momenten waarop hij de concentratie verliest en die twee naast elkaar zullen mede daardoor veel te kwetsbaar zijn in de omschakeling. Martínez lijkt me niet het type middenvelder wat goed tot zijn recht komt met zijn sterke been naar binnen gekeerd (als linksbenige aan de rechterkant van het middenveld). Ik denk dat Mazraoui momenteel de best beschikbare rechtercentrale middenvelder maar een middenveld met Mazraoui en Gravenberch lijkt me ook kwetsbaar in de omschakeling.
1 -4
mistermiyagi
Het is allemaal te pover inderdaad, kwaliteit in de punt zal nodig zijn.
0 0
Minsc
Wat bedoel je met "Quinten is geblesseerd geraakt"? Dat heeft toch niets met Ajax 1 te maken?
1 0
Ozymandias
Aangezien er geen geschikte opties bij het eerste rondlopen moet er naar de jeugd worden gekeken (Quinten en Taylor).
0 0
Ajaxbrl
Ik neem aan dat Neres,Tadic,Promes en Antony gewoon voorin staan? Martinez op de plek van Nico en klaar is kees..
2 0
ambtenaar
Labayd in de spits is komplete waanzin.
8 -1
Oliveira
Labyad in de spits? Is de persoon die dit heeft bedacht aan de drank geraakt in de corona tijd?
6 0
grannig mokum1
Promes, Tadic, Antony
Kudus
0 -1
036AFCA97
Neres voor Promes
1 0
grannig mokum1
Promes, Tadic, Antony
0 -1
Kuningast
Hopelijk zit AD er weer naast zoals gewoonlijk.
2 -1
036AFCA97
Off topic:

Lees net dat Koeman Puig niet nodig heeft bij Barcelona. Is dat niet wat voor ons? We hebben toch zo’n goede samenwerking en ze moeten verkopen? Las dat het een enorm talent op centraal middenveld is, maar weet niet genoeg over deze speler om het echt te kunnen beoordelen op haalbaarheid en toevoeging. Dus wat vinden jullie?
1 -1
NaarCLbeker5
Ja, dat is wel wat voor ons. Prima speler, en lieveling van de fans daar.
Koeman gaat zich hiermee niet populair maken, als het klopt.
0 0
ram
Goede speler. Maar Gravenberch en Kudus zijn in mijn ogen vergelijkbaar qua stijl en kwaliteit. Daarbij zou ik niet gaan voor een huurling.
0 0
ST
Dan kan je met Promes, Tadic en Huntelaar in de spits spelen, maar kies je voor Labyad. Dat ie er tegen de reserves van tweede Bundesliga clubs er soms uit een vrije trap eentje in knalt maakt hem nog geen spits.
6 0
Joseph
Een koppige man die zijn aankoop probeert te verdedigen ten koste van de club. Een aankoop die echt wel kan voetballen, maar je wilt Europees ook iets opbouwen en dat kan gewoon niet met een speler van dit niveau.
5 0
PierreHeno
We gaan met deze selectie dit seizoen echt niet meedoen in de CL/EL hoor. De schaal is het enige realistische doel dit seizoen. Europees is elk behaald punt een meevaller.
4 0
Minsc
O, gelukkig, Labyad speelt dus niet. AD pffff.
1 -1
PierreHeno
Wanneer je hieronder alle reacties zo eens vluchtig doorneemt lijken alle voorhene Ten Hag adepten zich nu o.b.v . een enkele wedstrijd op een superslecht kunstgrasveld uit bij Sparta zich nu allemaal tegen hem te keren. We hebben echt wel een jasje uitgedaan met Ziyech en Donny en Ten Hag is sowieso nooit een Ajax coach geweest. Dus stel het verwachtingspatroon maar wat bij want we zullen er vol voor moeten gaan dit seizoen om alleen al de schaal binnen te kunnen halen. En in CL/EL zal elk behaald punt een meevaller zijn. Beetje geluk met de loting op 01 oktober a.s. zou heel welkom zijn voor deze selectie en coach.
3 -6
4-3-3
Ik denk dat de meeste mensen hier zich, net als ik, verbazen over het feit dat er zoveel spelers op de verkeerde plek lijken te worden opgesteld dit seizoen; een middenvelder in de spits, een spits op de vleugel, een voorstopper en vleugelspits op het middenveld. Naar mijn bescheiden mening haal je zo niet het beste uit de selectie. Een selectie waarin bovendien niet voor alle posities CL-waardige vervangers aanwezig zijn voor de beoogde basiself. Dat terwijl er toch wel een paar serieuze vraagtekens staan achter de namen van verschillende (basis-)spelers en de wedstrijden elkaar in een ongekend hoog tempo zullen volgen dit seizoen. EtH heeft zeker krediet opgebouwd met aansprekende resultaten en aantrekkelijk spel, maar dat krediet is logischerwijs niet eindeloos.
Ik hoop zeker met je mee wat betreft een gunstige loting, dat zou EtH misschien wat extra tijd kunnen geven om de puzzel op te lossen.
1 0
WillyBrokamp
Laten we het maar even aanzien dan. Het is RKC. Ik neem aan dat onze voorste 4 regelmatig van positie gaan wisselen. Lang en Neres kunnen er nog inkomen. Zou ETH weten dattie 5 keer mag wisselen en ook voor de 75ste minuut...?
1 -1
ST
Labyad in de spits is net zo onbegrijpelijk als Sigthorsson op linksbuiten.
5 -2
Bky
Ik vind de kritiek op Labyad een beetje onterecht. Hij heeft een fantastische voorbereiding gedraaid. Het zou in mijn ogen raar zijn om hem niet op te stellen na deze voorbereiding.
9 -9
Kuningast
Maar niet in de spits. Tadic op die plek is gewoon de beste optie
1 0
fc Barcelona_ke
Labyaf heeft vorige week pech met vroege rode kaart. Morgeb mag hij opnieuw kans bewijzen!
2 -2
PierreHeno
Dat is tenminste een realistiche kijk Bky
2 -1
SPLNDD
Gelul. Liep ook weer met de regelmaat van de klok met de bal over de achterlijn van de tegenstander. Die paar leuke vrije trappen verbloemen blijkbaar veel, maar deze jongen is echt absoluut niet goed genoeg voor Ajax.
4 -2
PierreHeno
Ten Hag als coach wèl dan?
2 -1
036AFCA97
Vind ik wel meevallen. Denk de vrije trappen maar weg. Dan heeft die gewoon een normale voorbereiding gedraaid.
3 -2
PierreHeno
Zo is het wel inderdaad
0 -1
Bky
Ik vond hem ook goed meedraaien in het team, zijn vrije trappen zijn gewoon een extra wapen voor dit Ajax.

Wat moet een speler nog meer doen om zich in de basis te werken? Hij is van grote waarde geweest in de voorbereiding en meerdere wedstrijd beslissend.
3 -5
PierreHeno
Blijkbaar tellen feiten niet zo mee bij al die Labyad bashers maar staan ze wel te juichen bij elke vrije trap die hij er in schiet. WanneervLabyad net zo veel kansen krijgt als Dolberg gehad heeft dan kun je ook die 2 eens obv de feiten beoordelen.
2 -1
036AFCA97
Ik zie hem puur als een nummer 10 en voor de nummer 10 positie zie ik liever Lang of Kudus starten.
2 0
Labrador
Wat is AS toch vol met tere zieltjes die echt geen idee hebben hoe dom ze overkomen. Het AD heeft een vermoeden en meteen moet ten Hag weg. Lachwekkende kleuters.
3 -9
Joseph
Neehoor, niet meteen. Als dit echter de opstelling wordt, mag hij van mij inderdaad weg. Je zag in de voorbereiding de potentie van dit elftal als je het goed neerzet, als je dan je eerste officiële wedstrijd zo begint, begrijp je het gewoon niet. Ten Hag maakt met Promes, Tadic, Labyad en Alvarez gewoon 4 domme fouten in zijn opstelling.

En het is ook niet nieuw, vorig seizoen duurde het ook tot november voordat hij het licht zag wat iedereen al maanden zag. Het spel is in officiële wedstrijden in 2020 gewoon om te janken.
2 0
oudzuid2
als dit echt zo is dan moet Ten Hag toch ook wel begrijpen dat je niet een heel seizoen, met alle respect, met fokking Labyad als eerste spits kan gaan werken?
2 0
JariHeijden
Ik hoop op Tadic in de spits en Kudus op 10. Maar goed, in de voorbereiding klikte het goed tussen Labyad en Promes. Als dit het wordt, dan hoop ik dat deze klik veel goals oplevert.

Ik gok dat we met 4-0winnen.
1 -1
ram
Het stikt weer van de gestoorde transfersuggesties. En Ten Hag moet weer flink worden afgezeken op basis van één fucking potje waarin het niet zo onlogisch stond. Jongens... Kom op man. Allemaal met het verkeerde been uit bed gestapt in een bad azijn? Deze negativiteit begint echt zielig te worden.
2 -8
Joseph
1 potje? Elke belangrijke wedstrijd in 2020 tot nu toe. Enige goede spel zag je toen ten Hag zijn eerste keuzes op de bank had gezet tijdens de voorbereiding.
1 -1
ram
Dit is gewoon allemaal totaal niet waar.
0 0
JariHeijden
Helemaal eens. Azijn Showtime doet zijn bijnaam weer prima eer aan.
2 -2
Lagasj
Hoe lang nog met deze ongeloofwaardige clown???
5 -4
Prethoofd123
Mijn geloofwaardigheid is die al lang kwijt. Hoevaak is het nu al voorgekomen dat hij dit soort bizare keuzes maakt in zijn opstellingen en dat hij dat dan pas na 3 maanden verandert terwijl de hele wereld het nu al ziet.
4 -2
JariHeijden
Hoe lang nog met zulke trieste 'supporters'?
4 -6
Prethoofd123
Vind het eerder triest als jij het als Ajax support het kan appreciëren dat er met een lompe centrale verdediger op het middenveld word gespeeld. Dat past toch niet bij Ajax? Je moet toch volgens de cruijf manier spelen en van je eigen kracht uit gaan en dat is gewoon van achteruit opbouwen met voetballende jongens. Bosz heeft het ook gezegd. Je verdedigende middenvelder moet een voetballende jongen zijn omdat daar je aanval begint. Centrale verdedigers zet je maar bij een club als Atletico of Getafe op je middenveld. Niet bij Ajax! Dat hoort gewoon niet. Verder zijn de keuzes voorin ook ronduit bizar.
4 0
036AFCA97
Hahaha, hoezo? Iedereen mag toch zijn mening geven? Maar ik begrijp dat jij meer een “ja en amen” type persoon bent?
2 0
JariHeijden
Nou, vooral iemand die achter zijn club staat.
0 -1
Joseph
Als je het beste voor je club wilt, sta je dus niet achter je club?
0 0
Redrum
Je helpt je club er niet mee door wanbeleid te steunen. Een supporter moet ook kritisch zijn als het nodig is. Tijdens de wedstrijd geef je de spelers alle support, maar daarbuiten mag je zeker wel kritisch zijn. Gewoon blind volgen en alles prachtig vinden maakt je geen goeie supporter.
3 0
036AFCA97
Ik ook en daarom baal ik er extra van als niet het maximale eruit gehaald wordt.
1 0
JanBiesbos
Ik zou op 10 Antony eens proberen, promes ljnks op de vleugel , neres rechts , tadic in de spits en waarom niet Huntelaar in de spits? Kan best voor de eredivisie...
4 -2
MM1974
Bankrekening spekken is wat Ajax doet,met dit elftal gooi je geen hoge ogen,er moet echt versterking bij,goede spits en middenvelder/verdediger
5 -1
Redrum
Nou ja, je kan met dit elftal best wel wat laten zien, maar dan moet je godverdomme wel de poppetjes op de juiste plek zetten. En dat is nou precies iets dat Ten Hag simpelweg niet lijkt te kunnen.
3 -1
MM1974
in nederland kan het wel lukken met dit team maar europees absoluut niet.
0 0
Joseph
Lekker de kop in het zand steken en doen alsof de wedstrijd tegen Sparta 60 minuten duurde. Die eerste 30 minuten werd er ook niks klaar gespeeld met deze opstelling. Een middenveld met Alvarez kan alleen als je er 2 pure middenvelders naast zet, die het gebrek aan voetbal compenseren.

Labyad in de spits zou weer pure armoede zijn, ik hoop echt dat het AD er weer ouderwets naast zit!
3 -1
jutter
Het ziet er idd wel naar uit dat Labyad in de spits zal gaan starten. Lijkt een beetje de lieveling van onze Tukker, die zich bovendien schijnbaar blind staart op zijn goede spel in de voorbereiding. maar dat is niet persé een goede maatstaf dat moet hij toch weten. Bovendien is Labyad op die positie een zwaktebod van jewelste, sterker nog, hij zou eigenlijk helemaal geen basisklant mogen zijn. En lijkt Tadic, alhoewel dat ook al geen specifieke centrumspits is natuurlijk, een veel betere optie. Het blijft voor mij ongelofelijk dat Ajax geen goede, specifieke, speler voor die positie heeft gehaald, dat gaat naarmate het seizoen vordert steeds meer tegen de ploeg werken, dat staat voor mij vast. Ten Hag blijft maar herhalen dat hij eigenlijk geen nieuwe spelers nodig heeft en momenteel tevreden is met de huidige selectie. Velen wagen dat te betwijfelen, waaronder ik. Kijk dat Covid-19 heeft een erg negatief effect op de inkomsten van de club, dat is duidelijk, desalniettemin mag je aannemen dat door de verkoop van enkele sterkhouders, verkoop/verhuur van andere spelers er geld beschikbaar moet zijn om de één of andere aankoop te kunnen doen. Die Ten Hag mag dan wel wat schimmig doen m.b.t. een evt 6, de transfer deadline komt met rasse schreden dichterbij, dus zou dat een feit worden mag je aannemen dat een dergelijke speler de nodige tijd nodig zal hebben om zich aan te passen. Men komt dus n.m.m. veel te laat in actie, en dat moet je dus ook nog maar afwachten!, om in bepaalde behoeftes te kunnen voorzien. M.a.w., Ajax heeft de laatste jaren weiliswaar veel geld gegenereerd uit de verkopen van zijn beste spelers, maar daardoor ook een behoorlijke jas uitgedaan en daar n.m.m. veel te weinig op geanticipeerd. Ten Hag zal daarin, gezien zijn recente uitspraken, een vinger in de pap hebben gehad, maar hij moet niet vergeten dat hij ook maar een passant is. Dus zou je wat dat betreft zeker wat meer actie van Overmars en de AD van der Sar mogen verwachten. Laatstgenoemde is druk bezig om de gevolgen van dat virus zo goed als het kan te tackelen, heel begrijpelijk natuurlijk en dat zal veel tijd in beslag nemen. Maar hij moet daarbij ook de ontwikkeling wat de A selectie betreft in het oog houden, want je krijgt toch een beetje de indruk dat dat er een beetje bij inschiet momenteel. Dat moet toch mogelijk zijn zeker als hij nog de tijd kan vinden om diverse berichtjes richting Manchester te sturen!
4 0
NaarCLbeker5
Labyad de lieveling van Ten Hag? Zeker niet, want in zijn eerste anderhalf seizoen bij Ajax liet TH hem bijna altijd op de bank.
0 0
Hollister
ga heel eind mee in je relaas, maar Ajax (Overmars) wacht juist misschien wel bewust tot de laatste week, voor een betere onderhandelingspositie? We gaan het zien.
Een hele goede nummer 6 erbij en jongens wat meer op hun juist plek zetten we we kunnen best een heel mooi jaar draaien hoor... natuurlijk verlies je in korte tijd veel goede spelers, maar er staan er ook weer een aantal hele goede op.. Kudus, Schuurs, Antony, Neres weer terug, Nous weer terug... komt vast nog goed... maar onze as is gewoon te matig
2 0
Bruno04
Anders kun je op zijn minst iemand huren
1 0
036AFCA97
Off topic:

Voor wie even wil lachen, check de nieuwe video van Ajax op Youtube waar ze met Onana, Promes en Alvarez hun FIFA 21 ratings bekendmaken en die van anderen in de selectie bekijken.. Echt lachen.
0 -1
de_pitbull
Kom op man! RKC thuis... Zet gewoon een Lang en Traore in de aanval.
1 -3
Bobbaasje
Heimwee naar Peter Bosz.
7 -1
Joseph
Ten Hag heeft goede sier met zijn werk kunnen maken, maar nu zie je de werkelijke aard toch doorschemeren. Controle is weer het toverwoord.
1 0
Redrum
Als dit waar is dan mag Erik wat mij betreft zo langzamerhand wel gewoon lekker opsodemieteren. Ik ben echt klaar met die dramatische opstellingen van hem.
11 0
de_pitbull
Ik ben het nu wel volledig met je eens.
Je kunt toch neit aankomen met Labyad als spits???
Huntelaar zal zich wel kapot ergeren op de bank.
Er MOET gewoon een echte spits komen.
4 -1
Redrum
Nee dit kan je gewoon echt niet maken. Ik snap het idee er achter ook niet. Meevoetballen kan hij ook niet, want daar is hij te traag voor. Labyad hoort sowieso niet in de basis te staan, op geen enkele positie. Daarnaast vind ik Tadic als linksbuiten ook vrij weinig toevoegen, dus bijna je hele voorhoede is zo alweer uit balans.
4 -1
ChrisMokum
Mitrovic moet gehaald worden.

Neres - Mitrovic - Antony
Tadic op 10 positie.
5 -5
Holleblok
Heb je helemaal niks aan bij Ajax, met zijn gebrek aan techniek en voetballend vermogen. Laat dan Traore of Huntelaar spelen.
1 -1
ChrisMokum
Traore is er nog lang niet klaar voor! AJAX moet een spits hebben die er gelijk staat. En Huntelaar is geen eerste spits meer. Die is pinchitter geworden.
3 -1
de_pitbull
Dit werd er in 2013 gezegd over Mitrovic (hilarisch) :

robert R., di 28 mei 2013 om 12:25
Leuk zo'n spits. Maar we hebben Siggie en Hoessen al. En voor de toekomst hebben we Karlsson en Wallian.
2 0
ChrisMokum
Haha Sightorsson en Hoessen.
0 0
DUDE92
Mitrovic past echt totaal niet bij Ajax. Relatief grote naam, maar hij is een spits voor een heel ander systeem. Maar om voor zo iemand je speelwijze om te gooien, naast de 30 miljoen die je aan hem kwijt bent, ben je niet goed bezig, vind ik.

Niet dat Labyad een Ajax-spits is, maar hij heeft op basis van de voorbereiding een kans verdiend (geen idee waarom hij die kans in de voorbereiding kreeg, maar daar deed hij het goed), en een slecht half uur verandert daar niks aan.
1 -2
ChrisMokum
Wat een onzin. Labyad is totaal geen Ajax speler. En Mitrovic kan echt wel mee met het Ajax spel. Wat praten mensen veel elkaar na zonder in te verdiepen. Tadic zou dit alleen maar toe juichen als zijn landgenoot naar Ajax komt.
2 -1
DUDE92
Wat praten mensen elkaar na zonder zich er in te verdiepen? Wat is dat nou voor ongegronde kutopmerking? Mitrovic is een vechter, een beuker. Ik heb veel liever een elegante speler in de spits.
0 0
de_pitbull
Deal! Maar geef Lang en Traore ook af en toe wat speeltijd. Al valt Traore me tot nu toe wel erg tegen dit seizoen.
3 -1
ChrisMokum
15 a 20 miljoen moet hij kosten.
0 0
Bobbaasje
Lang is geen spits hè. Die komt wel aan spelen toe. Traore zou ik verhuren aan een Eredivisie club. Want ik vindt Brobbey op dit moment beter doen met Jong Ajax. Daarnaast hebben we nog Huntelaar als storm ram op de bank. Nee, Ajax moet echt een spits halen nu het nog kan.
0 0
de_pitbull
ik bedoelde ook niet als spits he.
0 0
Turbo
Persoonlijke mening mbt Alvarez daargelaten.. in eigen huis tegen een veredelde JL club met een blok op het middenveld spelen waarvan 1 van die 2 spelers een pure breker is, is redelijk sneu. Wie die breker dan ook is. Volstrekt onnodig.

Perfecte gelegenheid om met Kudus en Gravenberch als halven te spelen en dat uit te testen. Martinez op 6. Gezien de beperkte weerstand kun je ook nog voor Taylor of Eiting als 6 kiezen. Tadic 9.
5 -1
Minsc
Eiting? Wat een goed idee!
1 0
Turbo
Zal er volgende keer een disclaimer bij zetten voor mensen die moeite hebben met lezen en beginnen te trillen bij het zien van bepaalde namen.
2 0
036AFCA97
Overigens, mocht dit waar zijn, begint Ten Hag wel zijn krediet langzaam te verspelen bij mij. Vond hem natuurlijk een enorme held door de Champions League reeks en het kampioenschap. Maar zijn opstellingen, spelers op rare posities, vage en ongemakkelijke uitstraling tijdens interviews, wissels die nergens op slaan of veel te laat komen.. Begin me er weer aan te storen.
14 0
Redrum
Klopt, we zijn één wedstrijd onderweg en ik ben al helemaal klaar met hem. Maar wat ik nog erger vind is dat er blijkbaar niemand in de staf is die hem terecht wijst. Labyad hoort al eigenlijk niet in de basis, maar hij hoort al helemaal niet in de spits.
5 0
ChrisMokum
Weer Labyad pff. Ten Hag omturnt een buitenspeler nu als spits. Gisteren maakte Ten Hag ook zich belachelijk om Kudus misschien in het centrum te zetten. Knetter gek. Zet dan Tadic in de spits of anders haal je Mitrovic van Fulham.
7 -1
Hollister
Ten hag is wel een echte Tukker.. stronteigenwijs...
Lekker blijven spelen met 4 spelers in de as die 6 maanden geleden nog niet goed genoeg waren voor de basis .... tuurlijk hoor, na vertrek van Donny en Hakim zijn we er niet op achteruit gegaan.
Dit valt compleet door de mand in CL .... man wat is het toch ook een eigenwijze trainer... duurt vast wel weer 3 a 4 maanden voordat hij het door heeft en de nodige punten verspeeld zijn.
Kudus hoort erin voor power en balvastheid en voetballend vermogen. Tadic in de spits
11 -1
Lagasj
Ontsla die man.
We weten, als dit waar is, nu al dat de wedstrijd naar de kloten is door deze halvegare z'n opstelling.
Hartelijk bedankt voor het wederom verpesten van deze zondag.
Hoe lang moeten we dit nog meemaken.
TH rot op ! en neem Alvarez en Promes svp mee.
6 -4
RayJordaan
Onbegrijpelijk om je beste spits aan de linkerkant te laten spelen zodat Labyad in de spits komt te staan..
1 0
Hollister
Het lijkt erop alsof ten Hag opdracht heeft gekregen om voor Labyad en Alvarez waarde te creeren door speelminuten te gunnen... beiden niet de beste opties
3 -1
Redrum
Ja misschien worden die nog even in de etalage gezet ja. We gaan sowieso wel winnen van RKC, dus dan blijft hij lekker doorgaan met deze opstelling ook. Tegen Vitesse zou het alleen dan zomaar mis kunnen gaan en dat is weer totaal onnodig. Tegen Sparta liep het al voor geen meter, maar ze wonnen dus Erik was tevreden. Die had allemaal goeie dingen gezien terwijl wij ons volledig kapot hebben zitten ergeren. Echt vermoeiend die vent.
1 0
PJK54
Zijn beiden gehaald op zijn verzoek dus......
0 0
RayJordaan
Je zou haast denken van wel he
0 0
Rijn1
Labyad lekker banken, zeker na afgelopen zondag. Meest logische is dat Tadic in de spits begint.
6 0
Redrum
Ja je kan het een keer proberen zo'n opstelling. Maar die 20 minuten tot aan de rooie kaart en wissel van Labyad moeten toch al genoeg zijn geweest om te concluderen dat het niet werkt. Niet voor onze Erik. Die vond het eigenlijk wel lekker gaan. Geen kans gecreëerd tegen Sparta, maar hij ziet er wel wat in. Die vent is echt niet te volgen gewoon.
1 0
AlexLitmanen10
Is gewoon zijn spelers beschermen. Het was niet geweldig en dat zal Ten Hag echt wel zorgen baren
0 0
036AFCA97
Hij vond het zelfs “uitstekend”

Als die had gezegd “naar omstandigheden ben ik blij met de 3 puntjes” was het al heel anders.
1 0
Redrum
Precies, van dat soort uitspraken krijg ik echt de koude rillingen. Want dan weet je gewoon zeker dat hij stug door blijft gaan. Hij kijkt echt op een hele andere manier naar voetbal dan wij, maar ik heb niet het idee dat hij dingen beter inziet dan wij. Je kan moeilijk stellen dat zijn experimenten goed uitpakken. Hij vindt alleen zelf van wel bizar genoeg.
0 0
036AFCA97
Die man is gewoon zo dwars en hij laat het soms nog overkomen alsof hij de enige is die het WEL goed gezien heeft en de rest allemaal niet. Labyad in de basis, Promes op 10, Tadic op links, Alvarez op het middenveld. Erik vind het allemaal geweldig. Iedereen kan op elke positie. We spelen gewoon 5-1-4 met Gravenberch als enige middenvelder, maar Ten Hag is blij met het spel en Alvarez doet het geweldig.
1 0
stefanwillem
Ja want die 20 minuten van hem waren niet om aan te zien. Tjongejonge.
0 -1
036AFCA97
Onana
Mazraoui Schuurs Blind Dest
Martinez Gravenberch
Kudus/Lang
Antony Tadic Neres

Waarom kan Ten Hag het niet gewoon zo neerzetten? Ik snap dat Martinez op RCM niet de meest voordehandliggende optie is, maar liever dat dan Alvarez. Stel je deze opstelling voor en dan met een geweldige 6 op de positie van Martinez, Dest rechtsback en Nico linksback. Dan heb je een topteam, alleen dan moet die middenvelder wel komen.
9 0
Redrum
Omdat dit een logische opstelling is die de meeste personen met enigszins logisch verstand kunnen bedenken. Maar zo is onze Erik niet. Erik denkt graag out of the box. In zijn eigen fantasiewereld is er geen ruimte voor logica. Hij ziet dingen die anderen niet zien. Jammer genoeg is er blijkbaar niemand om hem heen die hem terug in de realiteit weet te brengen.
2 0
Hollister
Helemaal mee eens en daarom is een aankoop van een behoorlijke nummer 6 zo belangrijk. Met dit huidige middenveld wordt je internationaal omver geblazen.
Kudus hoort sowieso te spelen .. of op 6 of op 10 of op 8
3 0
DeWijsneus
Mijn mening ook. Al aantal keer hier aangegeven.
1 0
Bapinho
Ik kwam letterlijk hier om precies hetzelfde te typen
0 0
036AFCA97
Pff, ik begin bijna in mezelf te geloven nu de laatste dagen mensen op AS het vaker met me eens zijn, waar ik eerst nog vaak werd beticht van een onrealistische kijk op zaken hebben ;)
1 0
Redrum
Ik hoop wel dat je jezelf blijft nu en niet naast je schoenen gaat lopen.
0 0
Dennis129
Je mag 5 keer wisselen dus waarom niet met Neres beginnen?
RKC thuis lijkt me een ideale wedstrijd voor hem om zijn eerste basisplaats te hebben en 45 - 60 minuten Te spelen.
Anders zou denk ik iedereen nog eerder met Lang op links en Tadic centraal beginnen.
0 0
Redrum
Mijn hemel, ook nog zoiets, dat wisselbeleid van onze Erik. Je mag nu 5 keer wisselen, maar ook daar gaat onze Erik gewoon niet in mee. Die wisselt maximaal 2 keer en het liefst zo laat mogelijk dat het al eigenlijk geen zin meer heeft. Alle frustratie van vorig seizoen komt weer helemaal terug bij mij. Ook in het zo succesvolle jaar liep hij in het begin keihard te kloten, totdat de spelers het zat waren en zelf de zaken gingen bepalen.
0 0
AlexLitmanen10
We zijn 1 wedstrijd en hij wisselde 4 keer. Dus klopt niet
0 0
totaalvoetbal7173
AS stop alsjeblieft met deze onzin artikelen. Het AD heeft geen beter trackrecord met het voorspellen van de opstelling dan een willekeurige PSV supporter. Waarom komen jullie gewoon niet met jullie eigen voorspelling. Ik weet zeker dat dat vaker goed zal zijn dan het AD.
3 -1
PJK54
waar moeten ze anders over schrijven dan? 010?? Sparta?? Excelsior??
0 -3
chloorbestendig
Volgens mij vind je je antwoord in de laatste 2 zinnen. Mee eens overigens.
1 0
preme
Ok het AD....
1 0
PJK54
Oké is het idee van het AD maar denk dat het ongeveer wel gaat kloppen. Onze professor gaat weer beginnen met zijn (waan)ideeën dus worden er weer spelers op plaatsen gezet waar ze normaal nooit spelen maar volgens de professor prima uit de voeten kunnen!!! Ach het gaat weer goed tot het punten gaat kosten en de supporters het zat worden. Prima coach voor een middenmoter maar voor de top ongeschikt maar dat weten we al een paar jaar.
3 -3
DeKenner
Zucht
1 -2
Dennis129
Los van het feit dat ik het ook anders zou neerzetten dan het nu staat is het natuurlijk lachwekkend wat je nu zegt. Halve finale CL met werkelijk oogstrelend voetbal. En ook vorig jaar duurde het ff maar voor de winterstop stond er een team dat hier ondanks het vertrek van De Ligt, De Jong en Schone weinig voor onderdeed. En volgens bv Onana net zo goed was.
0 -1
PJK54
we gaan het zien en afwachten.
0 0
Joodhannus73
Labyad is goed voor de breedte, niet voor de basis. Is ook absoluut geen spits. Pas als je geblesseerden hebt komt hij in aanmerking. We missen nog een échte spits. Zahavi is 33 jaar maar gaat bij PSV topscorer worden. Suarez is ook 33 jaar en kan dat ook bij ons. Huntelaar is met 36 jaar echt te oud en is hoogstens pinchhitter. Traore zou ik verhuren aan Heerenveen of Twente. Die moet zich nog ontwikkelingen. Marc, bel Louis op en kom met een goed verhaal..! Hij wil heus wel salaris inleveren, maar je moet hem paaien en belangrijk maken.
2 0
AlexLitmanen10
We missen geen spits. Ten hag stelt er nog geen op.

Straks als de Cl begint staat Tadic of Promes gewoon weer in de spits
0 0
Joodhannus73
Labyad is goed voor de breedte, niet voor de basis. Is ook absoluut geen spits. Pas als je geblesseerden hebt komt hij in aanmerking. We missen nog een échte spits. Zahavi is 33 jaar maar gaat bij PSV topscorer worden. Suarez is ook 33 jaar en kan dat ook bij ons. Huntelaar is met 36 jaar echt te oud en is hoogstens pinchhitter. Traore zou ik verhuren aan Heerenveen of Twente. Die moet zich nog ontwikkelingen. Marc, bel Louis op en kom met een goed verhaal..! Hij wil heus wel salaris inleveren, maar je moet hem paaien en belangrijk maken.
1 -1
PJK54
Voor een groot gedeelte met je eens alleen wil Suarez niet naar Ajax komen anders had hij dat allang gedaan. Dan blijft ook nog zijn salariseis die heel erg hoog is en inleveren dat zie ik hem nog niet doen.
0 0
Soccerskins
Hoop op Lang of Neres op links en Tadic in de spits. In de CL ga je niet met Labyad in de spits spelen lijkt me.
2 0
SPLNDD
Ten Hag is zo’n vermoeiende man, met zijn rare voorkeuren voor spelers op de verkeerde posities.
4 -3
trainer
Ga je mond spoelen. De beste Ajax coach sinds jaren. Hij weet denk ik echt wel beter de kwaliteiten van zijn spelers in te schatten dan jullie hier op het forum.
3 -5
Glorian96
Dan zien we morgen dus de 'samba vleugels'!
1 0