'Barça schakelt na mislopen Aarons door naar Dest'

BartVeenstra, 19-09-2020 om 10:30, 6124 views, The Athletic |

Shop nu jouw Ajax-kersttrui!

FC Barcelona gaat naar verluidt een poging doen om Sergiño Dest over te nemen van Ajax. Dat meldt de doorgaans betrouwbare journalist David Ornstein van The Athletic via Twitter.

Naar verluidt heeft FC Barcelona twee keer een bod gedaan op Max Aarons van Norwich City. De Engelse club heeft die biedingen echter afgeslagen. FC Barcelona schakelt nu door en volgens Ornstein wil Barça nu proberen om Dest over te nemen van Ajax. Ajax verlangt een bedrag van tussen de twintig en 25 miljoen euro voor de rechtsback.

Ook Bayern München wil Dest nog altijd aantrekken. De Duitse topclub verkocht eerder deze week Thiago Alcántara aan Liverpool en zodoende kan men met een iets rijker gevulde portemonnee de markt op. Bayern München heeft naast Dest ook Aarons in het vizier.

Denk jij dat Ajax met 4-0 wint van RKC Waalwijk? Zet dan in en krijg 6,75 keer je inzet terug!

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Henkjanklaas
Die lul koeman gaat toch niet half ajax leeg kopen hahaha.. ?
0 0
14AJAX14
Zo dom hoe makkelijk Ajax basisspelers laat gaan die net 1 seizoen in Ajax 1 spelen. Bij Sanchez kon ik er voor die prijs nog inkomen.. Dest voor 25 miljoen is gewoon een koopje... Dat is ie volgende zomer ooknog waard.. Bovendien kan je Dest ook op LB zetten en heb je dus de vervanger van Nico in huis...
0 0
ddkoning
Barca wil maar blijven kopen zonder geld
1 0
iammike
Mooi zo Dest voor Puig
0 0
JanBiesbos
Ajax rijker dan barca en Madrid samen
3 0
036AFCA97
Mooi hoe de halve Europese top Dest wil hebben, maar dat hier nog steeds mensen Mazraoui liever zien spelen.
1 0
CDS
Technisch en fysiek is Dest top. Mentaal is hij zwakbegaafd. Daar moet je er niet teveel van hebben in je selectie. Dat verziekt de sfeer enorm Lang is er ook zo 1 (ook een goede voetballer overigens).
2 -4
Rinus M.
Dest wordt op de bank gehouden omdat hij veel waarde vertegenwoorrdigt en een verkoop aanstaande is, gebeurde ook bij Donny. Dan kun je als Ajax supporter maar beter hopen dat Mazzraoui snel zijn oude niveau weer haalt.
0 0
036AFCA97
Ten Hag zei in de persconferentie van niet. Hij zei dat die Mazraoui beter vind. Toen Donny op de bank werd behouden werd gewoon toegegeven dat het om een transfer ging
0 0
Joseph
Zet die prijs maar op 45 miljoen, of koop eerst een vervanger. Er is op geen enkele manier ruimte om nu spelers te laten gaan achterin.
1 0
migilo
Barca zou voor Dest geen slechte move zijn. Onder die gekke Koeman zie ik m nog een basisplaats krijgen ook.
0 0
Hollister
Kap eens met dat Barca, die kunnen zelfs onze Jong Ajax spelers niet eens halen.
5 -1
AFCA1961
Zo is dat ......als je geen geld hebt kun je ook niet kopen maar die baggerclub blijft maar bieden op allerlei spelers.
0 0
MankeNelis
Precies dat, lopen tegen financiële grenzen.
0 0
Rinban
Of elkaar uitspelen en lekker laten opbieden en 50 mil vragen uiteindelijk.
O nee, Barca heeft geen geld.
0 0
Bky
Als je al die geintresseerde clubs zo hoort moet Dest toch bijna wel een extreem bedrag vertrekken.
0 0
ajaxxcied4life
Als ze geen pinge hebben voor Depay, dan hebben ze dat dus ook niet voor Dest. Lijkt me allemaal vrij simpel. Om tot deze conclusie te komen hoef je geen boekhouden te hebben gestudeerd aan het psv-boekhoudtrucscollege.
2 0
Jan Doedel
Nou....... psv koopt ook vaak zonder pinge dus in t belang van Ajax toch maar dat college volgen. Als Ajax de pinge maar krijgt, hoe zij daarna hun schulden afbetalen zal Ajax toch een zorg zijn?
0 -2
Amp
Alleen wordt psv het hand boven het hoofd gehouden of de helpende hand aangereikt, terwijl barca moet voldoen aan richtlijnen van de spaanse bond of la liga.
1 0
ajaxxcied4life
Nou, in het geval van Barca hebben zij onlangs nog de stekker moeten trekken uit de transfer van Depay. Dan is het geld echt echt op. Voorts lijkt het mij vanuit Koeman's perceptie dat hij veel liever Depay haalt dan Serghiño Dest. Dus op basis van die informatie concludeer ik dat als Depay niet kan komen, een transfer van Dest helemaal buiten beeld is momenteel.
0 0