Kahn: 'Dest? Nee, dat kan ik niet bevestigen'

BartVeenstra, 19-09-2020 om 08:15, 5608 views, ZDF |

Shop nu het nieuwe Ajax-thuisshirt 2020-2021!

Oliver Kahn wil tegenover de Duitse televisie niet bevestigen dat Bayern München bezig is met een transfer van Sergiño Dest. De voormalig topkeeper is tegenwoordig bestuurslid van de Duitse topclub en om die reden wordt hij door ZDF gevraagd naar de transferplannen van Die Bayern.

'Dest? Nee, dat kan ik niet bevestigen', zegt Kahn na de overwinning van Bayern München op Schalke 04 (8-0). Dat Bayern op zoek is naar extra spelers wil Kahn wel toegeven. 'Natuurlijk denken wij daarover na. Er moeten dit seizoen enorm veel wedstrijden gespeeld worden, er is sprake van een overvol wedstrijdschema. Daarom hebben we een grote selectie nodig, maar over details kan ik nu niet praten.'

Kahn gaat in de komende periode met trainer Hansi Flick bespreken welke spelers eventueel gehaald kunnen worden. 'We gaan er rustig over praten, ik sta altijd in contact met Flick. We hebben een groot aantal goede, jonge spelers in ons team. Allemaal veelbelovende gasten, je hoeft niet altijd nieuwe spelers te halen.'

Nu de transfer van Thiago Alcántara naar Liverpool is afgerond, is de verwachting dat Bayern Müncen de transfermarkt opgaat. Daarbij is de kans groot dat de Duitse topclub wederom bij Ajax een poging gaat wagen voor Dest.

Verwacht jij tijdens Ajax - RKC een 3-0 zege voor de Amsterdammers? Zet in en krijg 6,60 keer je inzet terug!

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Dennis129
Kijk een bestuurder met verstandige over een overvol wedstrijdschema.
Het blijft echt mijn grootste zorgenkindje, want een halfjaar Geleden hadden we de serie van een degradAtiekandidaat. Maar dat werd allemaal door de vingers gezien, want we hadden 5 blessures. Nu koop je enkel Kudus en Antony. Verkoop je Zyech, vd Beek, Veltman en waarschijnlijk Dest. En daarnaast nog een heleboel wisselspelers verkocht/ verhuurt. De selectie wordt dusdanig smal dat zodra we 3 blessures hebben achterin en op het middenveld dat er amper nog gerouleerd zal kunnen worden. Dit gaat je onvermijdelijk punten en/of CL overwintering kosten.
1 -1
JanBiesbos
Jij snapt het, dit word een ware blessure golf laat staan als er een paar Corona krijgen , stel in super januari dan kun je zomaar op plek 3 of 4 eindigen en heb je niks aan het einde
0 0
ST
Ajax voorziet een terugval van tientallen miljoenen in de begroting omdat er veelal geen toeschouwers zullen zijn bij wedstrijden. Scheelt al gauw een miljoen per wedstrijd. Dus heel raar is het niet. Ze moeten CL en elke wedstrijd een volle ArenA hebben en spelers verkopen elk seizoen om überhaupt quite te spelen. De volle ArenA kunnen ze vergeten. Dus is het niet raar dat ze even pas op de plaats maken. Of het echt nodig is is de vraag. Dat weet alleen de Ajax directie.
0 0
JanBiesbos
Jij snapt niet wat ze al verkocht hebben dat ruim de lading dekt ook aan uitgaven aan spelers salarissen en de cl inkomsten.
0 0
Joseph
3 blessures achterin en op het middenveld, betekend dat je niet eens meer meedoet in Nederland.
0 0