'FC Twente hoopt nog op een opening vanuit Amsterdam'

JesseTH, 18-09-2020 om 19:55, 3294 views, Tubantia |

Shop nu het nieuwe Ajax-thuisshirt 2020-2021!

Volgens Leon ten Voorde, journalist van beroep, heeft FC Twente de hoop op de komst van Jurgen Ekkelenkamp nog niet opgegeven. In principe mag de middenvelder na het vertrek van Donny van de Beek niet meer vertrekken, maar Ten Voorde denkt dat de speler zelf graag wil.

'Na afloop was er een interview met Ekkelenkamp, die had volgens mij net zijn laatste avondmaal gegeten. Zo stond hij erbij, met een heel sikkeneurig gezicht', aldus de verslaggever op de website van Tubantia. 'Hij straalde aan alle kanten uit dat hij totaal geen zin heeft om nog langer in Jong Ajax te spelen.'

'Ik denk dat Twente hoopt dat er kort voor het sluiten van de transfermarkt nog een opening uit Amsterdam komt', vertelt Ten Voorde dan ook. Overigens kwam eerder al naar buiten dat FC Twente niet de enige club is die Ekkelenkamp volgt. Ook sc Heerenveen zou de situatie omtrent de Ajacied in de gaten houden.

Verwacht jij tijdens Ajax - RKC een 3-0 zege voor de Amsterdammers? Zet in en krijg 6,60 keer je inzet terug!

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Redrum
Even serieus, hoeveel spelers heeft dat Twente tot nu toe al wel niet gehuurd?
0 0
RuffRhythim
Ja en ik ben ook wel klaar met dat gebedel van die tukkers de hele tijd
0 0
Redrum
Ja dit gaat toch nergens meer over. Hoe kan je jezelf nog serieus nemen als je gewoon een compleet elftal bij elkaar bedelt. Want dat is gewoon wat huren is, bedelen om een speler te mogen gebruiken die je normaal gesproken niet kan betalen. Dan heb je als club toch echt geen greintje zelfrespect meer over.
1 0
036AFCA97
Als Ekkelenkamp ook nog gaat hebben we straks alleen nog Taylor, Gravenberch en Kudus als echte middenvelders hahahaha wtf
0 0
Santiago
Is goed voor jou toch. Je kans op een nieuwe middenvelder stijgt steeds maar weer.
0 0
036AFCA97
Hahahahaha
0 0
altijdwelwat
Ik verwacht Twente ook nog wel voor Lang.
0 -1
Dennis129
Alsof Ajax Lang laat gaan.
3 0
Adam24
Ze zijn op die positie wel aardig voorzien hoor.
0 0
markk
Ik snap niet waarom hij niet een kans krijgt bij Utrecht. Ik schrijf hem zeker nog niet af, hij liet bij Jong Ajax met vlagen ook briljante dingen zien. Ik denk als hij optimaal gemotiveerd is en spelritme op doet hij wellicht na 6 maanden Alvarez uit de basis kan spelen.
0 0