Zaakwaarnemer hint naar transfer voor Eiting

JesseTH, 18-09-2020 om 16:20, 4753 views, Instagram |

Shop nu het nieuwe Ajax-thuisshirt 2020-2021!

Carel Eiting lijkt bezig te zijn met een transfer. Eerder werd al bekend dat een tijdelijk vertrek van de middenvelder aanstaande zou zijn en zijn zaakwaarnemer, Guido Albers, lijkt te hinten op een naderende deal.

Op zijn Instagram plaatst Albers namelijk een foto met Eiting op het vliegveld. De tekst die hij erbij zet, behoeft weinig uitleg: next step. De Ajacied lijkt dus op weg naar het buitenland om zijn heil tijdelijk ergens anders te zoeken, al is het nog maar de vraag waar.

Er zouden ook meerdere Eredivisie-clubs interesse hebben gehad om Eiting op tijdelijke basis over te nemen van Ajax, maar de linkspoot zelf ziet meer in een buitenlands avontuur. Hij lijkt voorbijgestreefd op het middenveld van Ajax en dus zal hij hopen elders wel aan veel speelminuten te komen.

Vorig seizoen kwam Eiting pas tegen het einde van het seizoen weer in beeld bij Ajax 1. Hij was herstellende van een knieblessure, waarna hij eerst bij Jong Ajax de tijd kreeg om weer ritme op te doen. In zes van de zeven laatste Eredivisie-wedstrijden van vorig seizoen maakte hij speelminuten in Ajax 1.

Verwacht jij tijdens Ajax - RKC een 3-0 zege voor de Amsterdammers? Zet in en krijg 6,60 keer je inzet terug!

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
wladimir
Doodzonde! Zoveel beter dan die Zuid Amerikaanse houthakkers.
1 0
Web
Doodzonde als hij op de bank zit
Fijn om hem te verhuren, zodat hij zich kan door ontwikkelen
1 0
Dennis129
Is maar op 1 positie bruikbaar en heeft daar Gravenberch, Kudus en Martinez voor zich en ik denk dat zelfs Taylor hem al voorbij is gestreefd. Dan kan je je heil maar beter ergens anders zoeken.
In de jeugd van die jongen genoten, maar komt in het senioren voetbal gewoon snelheid en fysiek tekort. Als je dan ook nog compleet eenbenige bent en niet kan koppen wordt het gewoon teveel en is Ajax net een niveau te hoog voor die jongen.
1 0
Gonzo
Huddersfield wilde hem huren. Met zijn blessure verleden zullen niet veel clubs in de rij staan om te investeren. Mooie kans voor hem, hij kan laten zien wat hij waard is. Hoop op veel succes voor hem, ik gun het hem.
2 0
Redrum
Tja, prima toch. Leuke voetballer, maar alleen tegen amateurs maakt hij het verschil. Zodra het niveau en het tempo iets omhoog gaan dan zakt hij keihard door de mand. Dit gaat hem niet meer worden bij Ajax.
3 -6
ArthurG
Was toch tegen Getafe en PSV vorig seizoen een van de betere ajacieden op het veld. Hij moet nu minuten gaan maken, dus een verhuur lijkt me logisch, maar ik zou hem zeker nog niet afschrijven. Als hij nog stappen kan maken is hij zeker een optie in de toekomst.
2 -1
ajacied pp
Ben het als zo vaak weer helemaal met je eens REDRUM!!!!
2 -7
The
Get a room!
0 0
Redrum
Fistbump
1 0
pieke
Opruiming
1 -4
xstaniox
Hopen dat het een goede, passende club wordt.
Want hij kan echt wel voetballen.
5 -1