Bestel de Ajax FIFA 21 Champions Edition nog snel!

NielsOpdam, 30-09-2020 om 17:40, 32612 views, ad |

Shop officiële Ajax-merchandise op Ajaxshop.nl!

Ajax heeft voor de vierde keer een speciale editie van FIFA gelanceerd. De Amsterdammers brengen een Limited Ajax Edition uit van FIFA 21. Je kunt de 'Standard Edition' of de 'Champions Edition' hier bestellen. De eerstgenoemde editie komt op 9 oktober uit, maar de Champions Edition kun je vanaf 6 oktober al spelen!

De Limited Ajax Edition kun je spelen op de Playstation, XBOX, Nintendo Switch en PC. Met een steelbook cover, verschillende varianten en allerlei pre-order bonussen ben jij optimaal voorbereid op het nieuwe seizoen. Je moet er wel snel bij zijn, want de Champions Edition is na zondag 4 oktober niet meer verkrijgbaar! De Standard Edition is nog wel te koop na zondag.

Zoals elk jaar zijn er verschillende updates gedaan op het gebied van gameplay en visuals. Er zijn veel veranderingen doorgevoerd in de spelmodus Ultimate Team en dat zorgt voor meer speelplezier. Nu Ultimate Team Coöp is geïntroduceerd, is het ook mogelijk om samen met je vrienden te spelen met jullie eigen team.

Bestel de FIFA 21 Limited Ajax Edition nu!

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
mvdk
En dan weer zo'n waardeloze careermodus. Bij EA kijken ze alleen naar FUT en de rest is k..
0 0
Babayaka
Voor we de demo wil spelen, trek gewoon een versie van fifa 2000 tot 2019 uit de kast.
0 0
mgtow
Vage boel weer. Er komt niet eens een fifa 21 demo...
0 0
De_Realist
FIFA is al jaren een uitgemolken kutspel. Heb 9 maanden maanden geleden eindelijk de virtuele voetbalschoenen aan de wilgen gehangen want er zit geen verbetering meer in en ik was er teveel tijd aan kwijt. EA Sport krijgt van mij geen ene euro meer.
3 0
Santiago
Allebei slecht. Er zijn geen goede voetbalgames meer. Maar goed gelukkig zijn er nog genoeg andere genres die wel kwaliteit leveren.
3 0
VoorOnzePloeg
Football manager
2 0
mgtow
Veel te ingewikkeld. Maar zeker wel goede meuk. Jammer dat fifa manager niet meer bestaat. Dat was tenminste lekker casual. Jampotglazen en tijd teveel was niet nodig.
0 -1
L8
Als je het niet te ingewikkeld wilt hebben dan de mobiele versie kopen voor op je telefoon dus. Werkt prima, je hebt wel invloed op tactieken maar niet tot in de treure. Alleen ff wennen aan besturing en kleinere scherm, maar dat zat na een paar dagen wel goed. Heb nog een leuke tactiek als je interesse hebt.
0 -1
Murtagh
Joepie fifa 17 met weer een paar extra updates en er de volle prijs voor vragen. Belachelijk bedrijf dat EA. Bij PES noemen ze het tegenwoordig wel een update ipv een nieuwe game dat is al een beetje vooruitgang
1 -1
Mocrodammerr
Pes is daar eerlijk in geweest. geen topspel dit seizoen maar je hebt wel meer het gevoel dat je een voetbalspel speelt. fifa is pingpong
2 -2
DUDE92
Had gister PES 2021 gekocht, maar het was het eerste spel dat mijn pc niet aan kan. RDR2 etc runt gewoon prima, heel apart.
0 -1
Mocrodammerr
ik heb m ook al gepreorderd. ps4 maat, pc gaming hou ik niet van
1 -1
Bramzel
Dan moet je waarschijnlijk even naar de settings kijken. Dit is heel apart geregeld bij PES. Je moet namelijk in de installatiemap op settings.exe klikken en kijken of je juist videokaart is geselecteerd ergens is een tabje met dergelijke info. Als dit niet het geval is moet je via het Control centrum van bijvoorbeeld Nvidia voor dat programma settings veranderen (even googelen zou ik zeggen. Dat heb ik ook gedaan). Hopelijk krijg je hem werkend man.
1 -1
DUDE92
Klopt, ik heb alles gedaan. Idd was het eerst dat hij de verkeerde videokaart pakte, maar met de juiste kaart liep hij helaas ook niet goed genoeg (wel een heel stuk beter). Heb het wel kunnen refunden, dus maakt ook niet superveel uit. Wel bedankt voor je reactie!

Vond het trouwens wel apart dat je handmatig een 'squad-update' moest doen, en dat de game dus niet sowieso met de 2020-2021 selecties begon. Wel grappig dat je dan uiteindelijk zelfs Mendez, Kasanwirjo en De Waal hebt bij Ajax.
1 -1