Kranten lovend over Labyad en Lang

NielsOpdam, 14-08-2020 om 09:15, 6346 views, AS |

Shop nu het nieuwe Ajax-thuisshirt 2020-2021!

In de Nederlandse kranten is er vrijdagochtend genoeg aandacht voor Zakaria Labyad en Noa Lang. Tijdens het oefenduel met FC Utrecht (5-1 winst) scoorde Labyad in de eerste helft een hattrick, waaronder twee vrije trappen. Lang maakte ook een goal en gaf een assist tijdens de oefenwedstrijd.

De Telegraaf: Verblijf in Enschede heeft Lang goed gedaan

'Het verblijf van een half jaar in Enschede, ook al omvatte dat maar zeven wedstrijden, heeft Lang goed gedaan', begint De Telegraaf. 'Want in de bloedhete Johan Cruijff ArenA was hij tot vreugde van de 2.770 enthousiaste toeschouwers een plaag voor de defensie van FC Utrecht. Met een treffer en een assist had hij een belangrijk aandeel in de ruime zege van Ajax.' Ook de prestaties van Labyad vielen op bij de ochtendkrant. 'Zijn oude club FC Utrecht haalde het beste naar boven in gelegenheidsspits Labyad, die in de 45 minuten speeltijd die hij kreeg de 1-0 (intikker na een bal tegen de paal van Ryan Gravenberch) 4-0 en 5-0 (fraaie vrije trappen) voor zijn rekening nam.'

Algemeen Dagblad: Lang koppelde inzet aan rendement

'Reserves Labyad en Lang imponeren', zo kopt het Algemeen Dagblad vrijdagochtend. 'Verrassender nog dan dat Ajax FC Utrecht in één helft oprolde, waren de spelers die de rivaal al snel op de knieën dwongen.' Ook deze ochtendkrant licht Noa Lang in het bijzonder uit. 'De linksbuiten werd afgelopen seizoen verhuurd aan FC Twente. Ook hij mag zich opnieuw laten zien. Tegen RKC maakte Lang al een gretige indruk en daar deed hij tegen Utrecht nog een schepje bij. Inzet koppelde hij gisteren aan rendement. Met een strak schot in de korte hoek maakte hij 2-0 en na een heerlijk steekballetje van Antony schonk hij Nico Tagliafico een niet te missen kans: 3-0.'

De Volkskrant: Gelegenheidsspits Labyad is zeldzaam doeltreffend

De Volkskrant schrijft over Labyad en het goede spel van de Amsterdammers. 'Gelegenheidsspits Zakaria Labyad van Ajax is donderdag zeldzaam doeltreffend met drie goals in één helft, waaronder twee geweldige vrije trappen. Soms loopt voor rust alles bij Ajax (ruststand 5-0), van Lang naar Promes, van Gravenberch met zijn oneindige paslengte naar Tagliafico. Bijna vloeibaar is het spel.'

Verwacht jij een 2-1 overwinning van FC Barcelona op Bayern München? Zet in en krijg 10,25 keer je inzet terug!

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
JanBiesbos
Een zwaluw maakt nog geen zomer .....
0 0
PJK54
Wat een verschil de 1e en de 2e helft.

De 1e helft duidelijk meer een team ondanks de vele fouten die er werden gemaakt. Was het ook niet Labyad die zich vorig jaar in de "vriendschappelijke" wedstrijden liet zien maar in de echte partijen er niet was, ik hoop dat hij deze lijn nu doorzet dan hebben we een goede aan hem.

De 2e helft spelers die te graag wilden en daardoor hunzelf voorbij liepen.

Ik denk ook dat Stekelenburg zich weer heeft laten zien stond en puike partij te keepen.

Al met al een leuke pot en een Utreg eigenlijk compleet weggespeeld!!
0 0
Jojo49
Magallan ook even na Twente doen.
1 0
Jojo49
Lang , even in Tukkerland, en je krijgt wat moois terug.
0 0
ghouleseddik
Sinds wanneer is Utrecht een rivaal van Ajax AD?
1 -2
altijdwelwat
Nu komt volgens iedereen door 7 wedstrijden bij Twente !! Als al die voetbalkenners verleden jaar al hadden opgelet , was Lang ook in de voorbereiding van vorig seizoen bij 14 van de 21 goals betrokken. Ondanks die goede voorbereiding kwam hij niet in de plannen voor , maar trok hij zijn goede spel door bij Jong. Daarna kreeg hij uit bij Lille een kans en viel hij fantastisch in en de wedstrijd erop tegen Twente was hij zeer belangrijk. Toen volgde er ( collectief) 2 mindere wedstrijden Willem 2 en Valencia en daarvan werd Lang het slachtoffer en werd in blinde paniek Babel gehaald als verlosser. Vervolgens creëert Lang bij Twente de meeste kansen van de hele Eredivisie en verliezen wij met een dramatische Babel van Heracles, Groningen, Getafe, AZ en Utrecht.
8 0
willycicci
Je hebt me de tijd bespaard dit zelf uit te tikken.
1 0
DT10
Zeer scherpe analyse!
1 0
Ozymandias
Het vreemde is dat veel mensen lijken te denken dat zijn karakter niet bij de Amsterdamsche Football Club Ajax past terwijl ik zijn karakter juist perfect bij Amsterdam vind passen. In de jaren '60 en '70 stond Ajax vol met "mannetjes" die erg overtuigd van hun eigen kwaliteit waren (ook voordat ze dat met prestaties hadden laten zien) en regelmatig met elkaar (en de technische staf) overhoop lagen. Lang is de perfecte schoonzoon in vergelijking met veel van de spelers in die jaren.
1 0
Maxwell_5
Er zijn een aantal mensen die zijn voetbalkwaliteiten liever beoordelen op hoe hij uit zijn ogen kijkt, dan wat hij daadwerkelijk met een bal kan.

Dat is namelijk veel logischer om te doen o_0
7 0
Pheadrus
Is inderdaad onbegrijpelijk; al jaren gaan mensen helemaal los op hoe Lang er uitziet, hoe hij spreekt en allerlei andere rand zaken. Hij heeft niet de gun factor in Amsterdam en dat is jammer en onterecht.
6 0
altijdwelwat
Vergeet zijn accent niet .... voor veel mensen ook veel belangrijker....
4 0
oudzuid2
oefenpotje zegt helaas nog niet zo veel, maar grappig dat jongens waarvan je het niet zo snel zou verwachten de uitblinkers zijn
0 0
Ajaxxxisdebeste
Schuurs had ik juist verwacht denk dat dit jaar zijn jaar zal zijn en ook moet
0 0
Leprechaun
Voor een wedstrijd in de voorbereiding, na zo'n lange pauze, was het spel echt heel erg goed.
0 0