'Quarantaineplicht kan zorgen voor puinhoop in profvoetbal'

BartVeenstra, 13-08-2020 om 08:05, 8156 views, De Telegraaf |

Shop nu het nieuwe Ajax-thuisshirt 2020-2021!

Een mogelijke quarantaineplicht kan zorgen voor flink wat chaos in het competitieverloop in het profvoetbal, zo schrijft De Telegraaf donderdagochtend. Minister Hugo de Jonge van Volksgezondheid wil graag een quarantaineplicht invoeren, maar hier is vooralsnog geen akkoord over bereikt in politiek Den Haag.

De Telegraaf schrijft nu dat het betaald voetbal woensdag opgelucht ademhaalde toen de quarantaineplicht ingetrokken werd. 'Hij (De Jonge, red.) deed dit in het coronadebat met de Tweede Kamer. De Jonge wilde mensen vanaf volgende week twee weken verplichte quarantaine opleggen als zij contact zouden hebben gehad met een coronapatiënt.'

Wanneer een dergelijke quarantaineplicht zou gelden, zouden alle selectiespelers en trainers van onder meer Feyenoord, ADO Den Haag en NAC Breda twee weken in quarantaine moeten omdat zij in contact zijn geweest met spelers die in het afgelopen weekeinde positief zijn getest. 'De Jonge heeft zijn idee niet helemaal laten varen. Wordt de quarantaineplicht alsnog ingevoerd, dan lijkt het competitieverloop in het profvoetbal bij voorbaat uit te monden in een puinhoop', besluit de krant.

Denk jij dat Ajax, net als afgelopen seizoen, met 4-0 wint van FC Utrecht? Zet in en krijg 13,50 keer je inzet terug!

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
wieweet
Voor iedereen die zich afvraagt verder in het topic hoe het toch kan dat de hele wereld hetzelfde doet:

De hele wereld doet hetzelfde omdat de hele wereld in de handen van globalisten is.

Voor de gein eens de Rothshild familie opzoeken? Die bezitten dus LETTERLIJK iedere nationale bank ter wereld, eveneens bezitten zij de FED, het IMF, de Wereldbank en de Europese centrale bank. (Samen met oa de Rockefeller familie en het koningshuis van Saudi Arabië trouwens).

Ieder land is nu miljarden en triljoenen aan geld in hun economie aan het pompen. Wat dus betekend dat IEDER LAND TER WERELD weer verder in het krijt bij deze families komt te staan en hun macht weer groeit..

Niet iedereen wordt slechter van deze crisis.. maar laten we vooral denken dat het een ongelukje is..
1 -1
Superjan
The Federal Reserve is not a private corporation. It is part private and part public, with the Board of Governors an agency of the United States government. The regional Federal Reserve Banks are private corporations acting as agents of the government, owned by their member banks. No individuals hold stock in the Fed. Corporate control of the regional Federal Reserve Banks is limited and based on one vote per stockholding bank (so that big banks cannot control the system).

Ooit speelde ook ik met het idee dat er een complot van rijke mensen was. Totdat iemand met verstand van zaken geïrriteerd raakte en me een en ander uitlegde. Bijvoorbeeld over de reden dat nationale banken niet in handen van een overheid mogen zijn. Dat waren wel eye-openers en zo kreeg ik een lesje in nederigheid: denk nou niet dat je bijzonder bent omdat jij iets ziet wat allemaal andere slimme mensen niet zien.
1 0
wieweet
Zoek anders eens de foto waarop baron Rothshild prins Charles als een Nobody in zijn borst prikt met zijn vinger. Zoiets heb ik nog nooit iemand bij iemand van een Koninklijk huis zien doen. Dat betekend volgens mij dat hij niet onder de indruk is van de status van prins Charles.
0 0
Superjan
De Windsors en de Rothschilds zijn gewoon allebei Britse aristocratie. Een old boys network. Zou het kunnen dat het vingertje een neerbuigend of zelfs dreigend gebaar is? De mogelijkheid is er maar eigenlijk ook weer niet, want dan zou hij het nooit voor het oog van de camera doen.
0 0
wieweet
*aan het vingertje
0 0
wieweet
Ik geef geen waarde oordeel in het vingertje, maar het is toch opvallend dat hij het doet. 99,9% van de mensen zou zich niet zo vrij voelen om dat te doen.

Dat is wat ik bedoel te zeggen.
0 0
Superjan
Klopt maar Evelyn de Rothschild is niet 99,9% van de mensen. Ik wil overigens niet zeggen dat er niks mis is met de wereld. De wereld is oneerlijk en de kloof tussen arm en rijk is bizar en afschuwelijk en hij wordt alleen maar groter. Maar dat een familie de nationale banken bezit en alle wereldleiders, de lords of industry, de media en weet ik veel wat bespeelt: nee, was het maar zo simpel.
0 0
wieweet
Hij is misschien wel de enige die dit in het openbaar doet, dat bedoel ik precies te zeggen. Dit is geen simpel miljardairtje. Deze staat in status boven prins Charles.
0 0
wieweet
Was het maar zo simpel dat we dat wisten.. het feit dat je het niet als mogelijkheid ziet vind ik wel naïef.

Ik beweer zeker niet de wijsheid in pacht te hebben maar mensen die de macht hebben en de mensen kennen die de connectie met de ‘beslissende macht’ Hebben en daar geen gebruik van maken om daar zelf beter van te worden vind ik naïef.
0 0
wieweet
Dus jij denkt dat het beter is dat al die banken in de handen zijn van 1 familie dan van de overheden?
0 0
Superjan
Die banken zijn niet in handen van één familie. De centrale banken zijn in handen van de banken (de 'gewone' banken dus) en die zijn in handen van de aandeelhouders. Daarnaast worden de centrale banken aan wetten gebonden die democratisch zijn bepaald (althans, opgesteld door democratisch opgestelde organen).

Het probleem met een centrale bank in de handen van een nationale overheid is dat iedere staat op die manier een eindeloze hoeveelheid geld ter beschikking heeft om een oorlogsmachine te bouwen ten koste van hyperinflatie en dus extreme armoede. Nadat Duitsland dit deed in de jaren dertig/veertig, is wijselijk besloten dat dit systeem ongewenst was. Het huidige systeem waarin de geldvoorraad en rentepercentages onafhankelijk van overheden worden gereguleerd, heeft geholpen bij een tijd van economische stabiliteit en daarmee samenhangend: relatieve vrede.

Nog zo'n mythe om even recht te zetten: de staatsschuld van de VS is maar voor 10% in handen van de Fed. De rente die de Fed hierover berekent, vloeit na aftrek van operationele kosten terug naar de schatkist.

De wereld is veel minder spannend dan je denkt. Wat ik opvallend vind is dat mensen die dit soort theorieën aanhangen altijd wijzen op de alternatieve bronnen waar ze hun informatie vandaan halen. Als je echt zo kritisch bent, graaf dan nog dieper en lees de bronnen waarin deze theorieën uitgeplozen worden. Nadeel daarvan: je komt in een wereld van saaie, specialistische kennis terecht die voor niet ingewijden soms erg moeilijk te volgen is.
0 0
wieweet
Afgeweken*
0 0
wieweet
De wereld is nog veel gekker dan dat wij denken. Alleen wordt er aan alle kanten het beeld gecreëerd dat de wereld zoals wij hem zien, de echte wereld is.

Media die openlijk op zijn minst niet kritisch zijn tegen de heersende macht. Onderwijs wat niet kritisch is, er mag niet eens meer afgewezen worden van de verstrekte lesstof, wetenschappers welke door social media van internet gehaald worden omdat ze ‘foute informatie verspreiden’. Ik ben echt benieuwd welke wetenschappers er bij YouTube en Facebook werken om dat te bepalen.

Ik snap werkelijk waar niet dat er zoveel mensen zijn die op zijn minst niet vinden dat er iets vreemds aan de hand is.
0 0
Sanalologo
Lees anders even Als de Dollar valt van Willem Middelkoop.
0 0
Radikaal
minder blowen het helpt echt.
1 0
wieweet
Ik gebruik 0,0 aan drugs, dank je wel.
0 0
aietos
We worden op een verscrikkelijke manier voor de gek gehouden!

https://youtu.be/ktFDN5cBFgw
3 0
wieweet
https:// eenoorlogreedsverloren . nl/2020/08/13/de-arts-als-uitvoerder-van-overheidsbeleid-in-gesprek-met-elke-f-de-klerk/
2 0
Web
Ik moet mij niet in deze discussie mengen
Alleen lekker over voetbal lullen.

Ik hou mij aan de regels van een democratisch gekozen kabinet, die dit op inzichten van medici doen
Mijn word angsthaas verweten hier, dat ben ik niet, kom elke dag buiten, maar met respect voor de pandemie
Zou ik deze discussie voeren op een ander forum, met wat ouderen, zou het heel anders zijn denk ik?
Daar zit het verschil
Mijn zus werk in de zorg, die maakt zich zorgen voor een volgende golf
Zij zegt tegen mij, een keer je kop op de IC, en ze slaan totaal om
Ook uit ervaring met kinderen die heel sporadisch of niet bij de ouders mogen, zijn er anders in gaan staan, zien het leed onder de mensen komen.
5 -7
wieweet
Wat doet je zus precies in de zorg? Ik werk namelijk zelf ook in de zorg, driekwart van mijn familie werkt in de zorg. Ik heb ook IC-verpleegkundigen in de familie, huisartsen, mijn moeder werkt op de medische registratie en voert dus in waar mensen door komen te overlijden. Als ik haar vraag hoeveel mensen er AAN Corona dood zijn gegaan ipv MET Corona dan zegt ze, terwijl ze in eerste instantie ook erg angstig was, dat dat aantal nog minder dan het aantal vingers op 1 hand is...
3 0
Deepblue
dank voor de info, ik denk dat dit inderdaad veel vaker het geval is.
niet voor niks hoor je steeds meer medisch personeel zeer kritisch zijn.
0 0
InOost
Te veel domme mensen die hun info van facebook krijgen hier.

Denken veel te weten maar weten eigenlijk niks, arrogantie ten top.
Lees de wetenschappelijke artikelen, laat je niet gek maken door mensen met een agenda. Denk voor jezelf.
6 -7
SuaSulejAjax
LOL. Als je zelf je normale verstand gebruikt en niet als een blind paard de autoriteit volgt (we hebben gezien in de historie waar dat naartoe kan leiden), dan zie je dat van deze hele corona crisis geen ene reed klopt.

Het is vanaf dag 1 al 1 grote sales pitch voor het vaccine. Toen er nog totaal geen aanleiding voor was, ergens in maart werd er al gezegd dat we maar moeten wacthen op een vaccine want dit virus is o zo erg en gevaarlijk.

Vandaar dat ze nu ook die 2e lockdown vanaf minuut 1 dat lockdown 1 voorbij was al aan het programmeren zijn. Zonder dat er aanleiding toe was, want de cijfers gaven daar helemaal geen aanleiding toe, bleven ze het maar hebben over die 2e golf. Natuurlijk gaan ze ons nog een keer (proberen) in een lockdown te stoppen. En dan vertellen ze later dat ze eindelijk het magische vaccine hebben gevonden voor een virus waar 0,00004% van de bevolking onder de 70 aan overlijdt.

Als je na al deze maanden nog gelooft dat het allemaal wel pluis is wat er gaande is, tsja sorry dan heb ik de hoop voor je opgegeven.
3 -1
Deepblue
Facebook of NPO1.
Zelf denken is altijd een goed advies.
1 0
ProfessorX
Niet enkel puinhoop voetbal neem het failliet van Nederland maar vast mee.
2 0
fanforeffer
Vreemd .. het is bekend dat op 80% van de vliegtuig bezetting ,1 of 2 corona besmetting zijn geconstateerd !! Maar daar gelden quarantaine voor ? Geen verplichte testen ? Zijn de vluchten stop gezet ? Komen er geen vluchten uit Amerika ? De regering meet met 2 maten ! iets met aandelen te maken ?
3 0
Web
Voetbal supporters weten het beter, ze doen alles verkeerd
De hele wereld neemt nagenoeg dezelfde maatregelen
Duizenden mensen die er voor door geleerd hebben, maken zich zorgen

Als ons morgen iets ernstigs overkomt, zetten wij dan ook twijfels bij de medici?
Dan zijn wij zo blij dat ze er voor ons zijn
Lekker naïef hier, zeg nu gewoon dat je het niet op kan brengen en het je niet boeit of je Vader of Opa er maar zo eens aan kan gaan.
3 -7
ProfessorX
Ziekenhuizen passen hun ventilatie systeem snel aan en hadden dat ook al gedaan de meeste .

In ziekenhuizen waait de bacillen en virussen overal he !
0 0
Joseph
Ik ben eerder bang voor mijn opa die in een verpleeghuis zit met ventilatie waarvan het RIVM zegt dat dit geen rol speelt bij de verspreiding, of sinds kort een kleine rol speelt..

De overheid is op de manier hoe ze nu handelen veel gevaarlijker voor mijn (groot) ouders dan ik.
2 0
Web
Daar zaten ze ook mis mee
Geven ze ook wel toe nu
0 -1
Deepblue
Schoorvoetend, en dan nog onvoldoende.
Slechte zaak.
2 0
Pure
Of het je nou boeit of niet. Als je realistisch kijkt. Je vader of opa kan er elke dag ineens aan gaan met of zonder corona. Er zijn toch ook gewoon veel te veel mensen op de wereld of niet dan. Ik zie het eerder als een geschenk van de natuur dit hele corona. Hoe verrot wij de wereld hebben laten worden. Het leven is nou eenmaal niet oneindig. Je moet toch ergens aan dood gaan. Gelukkig heeft de natuur of god of hoe je het wil noemen dit virus toch perfect uitgedacht. Alleen veelal de 80 plussers overlijden of mensen met aan aandoeningen onder de leden. Als ik de 80 mag halen ga ik liever dood aan corona dan aan kanker als ik mag kiezen.
2 -2
Web
lees jet nog eens goed
Zou jij ook bij de te veel mensen horen?
Gek ben je ook nog, niet piepen als je morgen wat overkomt
0 -2
Pure
Daar hoor ik ook bij inderdaad. Grappig dat jij iemand hier gek noemt maar je niet door lijkt te hebben dat je als complete doorgeslagen tokkie hier op iedereen zit te reageren. Ik zeg nergens dat ik me niet aan de maatregelen houd trouwens. Bedankt dat je verder zo bezorgd om me bent maar dat is echt nergens voor nodig ik zou het eerder wat dichter bij huis zoeken. Misschien kun je met iemand over je angsten praten?
2 0
Web
Maar wel als een van de weinigen die zich aan de maatregelen houd, van een democratie gekozen kabinet ons op legt, die dit op inzichten van de medici dit doen
Tenminste bij AS
Maar dat is ook niet werkelijkheid wat er aan de hand is in de wereld
Hier krijg ik verwijten en ik hou mij aan de regeld
Weer heel bijzonder
0 -2
JariJari
"Democratisch gekozen" is niet hetzelfde als juis gekozen. Dezelfde democratisch gekozen overheid die keer op keer tegen de grondwet in gaat.

Ik houd mij ook aan de maatregelen (zoals de meeste mensen dat doen) omdat ik geen strafrechterlijke gevolgen wil en de staat een stuk machtiger is dan ik. Ik ben het er absoluut niet mee eens. Democratisch gekozen of niet.
1 0
Pure
Ja het is allemaal zo erg en jij bent zoo zielig. Hoe kan het toch dat iedereen tegen je is. Jij weet helemaal niet wie zich aan de maatregelen houd op dit forum. Of ken je iedereen hier persoonlijk? Loop toch niet zo dom te zwammen man, idioot.
0 0
Web
Lees eens goed wat hier boven staat
0 0
Web
Ik ben helemaal niet zielig, in het tegen deel
Kijk even hier boven
0 -1
Pure
Liever niet, je hebt al genoeg aandacht gehad.
Ik zou zeggen doe je zwembandjes om en ga lekker in het badje liggen in je tuin.
1 0
Web
Jij bent de laatste waar ik hier op reageer
Wie heeft het net boven over bannen om een mening?
En mij verwijten
Ben je nu zo dom, of de je zo dom?
Denk het eerste, weet ik wel zeker
0 0
Pure
Zeg ik ergens dat je je mening niet mag hebben dan? Ik zou gewoon even gaan afkoelen als ik jou was. Het is heet en het corona probleem gaan wij hier vanmiddag niet oplossen. De groeten
0 0
SuaSulejAjax
Jij kan beter nooit meer naar buiten gaan, Hans.
2 0
Web
Zeg ik dat, ik kom heel veel buiten
Maar wel om ruimte houden
0 -1
Weswess
Gedraag je gewoon kerel.
Jij bent net zo naïef om het te geloven als iemand die er niet of minder in gelooft.
Om te beweren dat het ons niet boeit gaat wel ver.
Mijn grootouders kiezen er juist voor om samen te zijn i.p.v. de eenzaamheid en dat is hun goedrecht.
3 0
Web
Zal het doorgeven aan de Gommers van deze wereld
Dat ze het helemaal verkeerd zien
0 -2
wieweet
Gommers is gelukkig niet kritisch op het beleid.
0 0
Sanalologo
Geef het ff door aan alle mensen die op deze wereld zijn gestorven door honger omdat ze geen werk meer hadden dankzij de corona maatregelen.
2 0
Web
Dat werkt precies andersom
Als je de ruimte houd, kunnen mensen blijven werken, doen wij dit niet, gaat de boel weer op slot
Moet er voor die mensen niet aan denken
Gebeurd al heel veel in de wereld weer hoor
Of ziet de wereld het verkeerd?
0 0
wieweet
Door de lockdown, van half maart tot en met juni heeft men zich daar stevig aan gehouden, Hebben we zometeen 10/12% economisch krimp in het tweede kwartaal. Je stelling slaat dus nergens op.
0 0
Sanalologo
Je poept bijna in je broek van angst zo te lezen
4 0
Web
Dus als je aan de maatregelen houd poep je in de broek
Heel bijzonder
Weet je ook dat het meerendeel onder de bevolking zoals mij denkt?
0 -4
Pure
Nee de manier waarop je mensen op een forum aanspreekt en je punt moet maken door net als Rutte hier loopt te roepen HOUD 1,5 METER AFSTAND en non stop van die dooddoeners erin te gooien als. Je piept wel anders als je vader of opa het heeft. Je bent gewoon een angsthaas die graag mede angsthanzen zoekt om andere mensen de wet voor te schrijven omdat hij zelf in zijn broek schijt. We gaan dit virus niet stoppen voorlopig. Leer ermee leven zou ik zeggen.
3 0
Web
Ik hou mij aan de regels van een democratisch gekozen kabinet, die die regels maken op inzichten van de medici.
Wie is er nu verkeerd
Ik ben geen angsthaas, maar heb wel respect voor de pandemie ik ben waarschijnlijk te oud om hier met jongeren over te discuseren? Zou ik dit op een ander forum doen, was de sfeer heel anders
Daar zit het verschil
Mijn zus werkt in de zorg, die maakt zich heel erg zorgen
Zegt letterlijk, een keer je kop op de IC en je denk gelijk de andere kant op
0 -3
Pure
Waar reageer je nou eigenlijk op? misschien moet je is leren als je in discussie bent met iemand dat je dan ook ingaat iemand anders zijn of haar punten. Wat jij doet is gewoon je mening door drammen. What the fuck heb ik me je zus te maken? Er zullen ook mensen in de zorg werken die er nauwelijks iets van hebben gemerkt..
3 -1
Sanalologo
Heb je voor mij een bron dat de meerderheid zo denkt?
3 0
Sanalologo
Als deze wet er komt dan is voetbal wel de minste zorg van de mensen. Maakt het hele leven namelijk onmogelijk. Tyf lekker op met je corona wet.
4 0
MarLuuk76
Vergeet het maar allemaal jongens. Wacht maar tussen eind Augustus en eind September zit de hele wereld in complete lockdown, maar geloof mij vooral niet. Oh ja zoek anders ff Australië en Nieuw-Zeeland op. Klopt helemaal niets van het Corona gewauwel de media is uw perceptie En dat gaat men binnenkort op heel harde wijze meemaken. Ja noem mij alu hoedje. Maak maar een screenshot van deze post. Hele PCR test zegt letterlijk niets, bron de ontwikkelaar van de test. De uitvinder van het virus zoalsen dat denkt te kennen, was de grootste fraudeur ever. Oh ja bron familie van Louis Pasteur, en zoek het artikel uit 1993 uit de Washington post anders even. Maar goed lach mij maar uit, en doe wat minnetjes
4 -4
Deepblue
Ik mis nog wel iets in je redenatie. Verbanden en enige logica.
1 -3
MarLuuk76
De verbanden mag je zelf uitzoeken, en de logica is inderdaad ver te zoeken. Landen afsluiten voor een paar besmettingen dat is voor jou vast logica. Ik ga mij niet verdedigen tegenover jou. Google ok die namen, en trek je conclusies. Ik zeg we worden genaaid. Jij zal zeggen we worden geholpen.
2 -1
Deepblue
Ik zeg niks, alleen dat je beter je best moet doen.
0 -1
SuaSulejAjax
Ze kunne jou wel een aluhoedje noemen, maar die bange mensen die jou zo noemen lopen er nu zelf zo bij:

https://imgur.com/a/FrebvVX

Verder grotendeels eens met je post. Als je nu nog gelooft dat die mainstream media je het echte objectieve nieuws brengt en er niet is om je perceptie te manipuleren, dan lig je echt onder een steen en dan verdien je het bijna om je vrijheid te verliezen.
2 -3
Web
Ik ben bang dat je gelijk krijgt
Want wij kunnen het niet opbrengen om ons eens in het leven weg te cijferen
Want heel veel mensen ( komt zo slecht uit ) en zeggen doodleuk, wij zijn het zat
Mijn OPA en vader waren naar 1 jaar de Oorlog zat, maar ja de Duitsers dachten daar anders over
Ach ik zal wel een oude zeikerd zijn, maar dat maakt mij NIETS uit
1 -2
Deepblue
Je kan de oorlog met vele miljoenen doden, toch niet vergelijken met een virus wat na 1x rondgang het aantal slachtoffers heeft van een flink griepseizoen.
Daar doe je je opa en vader te kort mee denk.
2 -1
kampioen0809
Hugo moet eens normaal gaan doen, mafkees is dat zeg. Voelt zich helemaal het mannetje sinds zijn aanstelling. Ja, lekker ongegrond allemaal, maar idc.
4 0
Aspers73
Gisteren stond in een Engelse krant dat in Engeland de afgelopen 7 weken, 7900 griepdoden zijn gevallen, en 2900 corona doden! Waarom hebben we geen 'griep'-quarantaine' ? Waarom komen die griepdoden niet in de krant?

Ik begin erg te twijfelen aan de hele ernst van dat corona virus, waar 98% van de mensen niet eens iets van merkt. Maar Hugo heeft al wel miljoenen vaccins gekocht, en ze weer weggooien net als na de Mexicaanse griep is gezichtsverlies en erg duur.
2 -3
Web
Als jij maar geen vaccin neemt dan, grote kerel zijn
Niet pieppen als je het wel zou krijgen en wel eens erg ziek word
1 -4
wieweet
Hahahaha jij mag mijn vaccin hebben!

Noem eens 1 virus waar ze een vaccin tegen hebben wat zorgt dat je het virus niet meer krijgt?;)
0 0
MPAjax
een vaccin tegen een muterend griepvirus xD daar gaan ze never nooit mee kunnen komen

de doctor zegt zelf er is niks tegen griep, je moet het gewoon uitzieken..

neem aan dat jij alles accepteert en neemt wat vreemde mensen jou zeggen, zal je wel in een apart wereldje leven, diep ...
1 -1
MarLuuk76
Hoe in hemelsnaam durf/kan jij een vaccin te nemen. Wat 1 veel te korte ontwikkelingstijd heeft gehad en 2 komt van iemand die beweert dat de bevolingspopulatie veel te veel is. En door middel van vaccins de wereld bevolking wil reduceren, lees vermoorden. Zijn notaben zijn eigen worden. En 3 niemand ter wereld nog onomkeerbaar bewijs heeft kunnen leveren, door het virus te isoleren. 4 men de hele bevolking wereldwijd daarmee wil vaccineren Eigenlijk ben je een ware held web.
1 -1
Web
Ook jij bent een medici dus?
Hugo doet alles in overleg met medici, en brengt het naar buiten, zo werkt het
Waarom doet de hele wereld bijna hetzelfde en zijn ze voorzichtig?
Al die duizenden virologen weten er minder van de voetbal supporters op AS
Zeg nu gewoon dat je het niet op kan brengen, een jaartje van je leven mee denken met anderen en voorzichtig zijn
Gisteren had Gommers tranen in zijn ogen bij het onderbouwen op NPO 1
Mensen snap het nu eens, laat het niet uit de klauw lopen
Het enige wat van ons verwacht word is
HOU 1,5 METER AFSTAND
Dan komen wij ook niet meer in een lockdown en kan de economie doordraaien en de draad steeds beter oppakken, waarom niet luisteren naar de mensen die er voor doorgeleerd hebben

Als je morgen wat ernstig over komt, zet je dan ook de medici in twijfel?
Of ben je dan blij dat ze er voor ons zijn
ONBEGRIJPELIJK
0 -4
Joseph
Zal niet de eerste keer zijn dat Hugo niet luistert naar adviezen van specialisten over een bepaald onderwerp. En een adviserende instantie die alleen wetenschappelijk onderzoek accepteert dat in hun eigen straatje past, moet je op de vingers tikken en niet je bevolking mee lastigvallen.

De enige manier om het niet uit de klauwen te laten lopen, zowel op gebied van gezondheid als op sociaaleconomisch vlak, moet je mensen een eerlijk verhaal geven en geen 1,5 meter onzin, dat is schijnveiligheid.
1 0
Pure
Dat je ergens voor geleerd hebt wil niet zeggen dat je er ook verstand van hebt. Die virologen spreken elkaar ook in veel gevallen tegen. Het is maar net wie en wat je wil geloven. Niet alles wat je op het nieuws ziet is waar. Heb je al een Ajax shirtje laten bedrukken met Hugo achterop? Jij bent wel heel erg geïndoctrineerd als ik je reactie zo lees
2 0
Web
Pure weet het wel
Natuurlijk weten ze niet het fijne er nog van, maar weten wel dat je heel voorzichtig moet zijn
Ik heb de neiging om NIET jou te geloven, vind je het goed
Niet piepen aldus je wat overkomt grote kerel wezen
En laat je je wel helpen door die zelfde medici, niet doen
0 -2
Pure
Hahaha verkeerde beentje uit bed gestapt kerel?
Ik zeg nergens dat ik het weet dus je kan niet eens geloven wat ik zeg want er valt niks te geloven. Maar jij ziet niet dat veel virologen elkaar dus ook tegenspreken? Ik ga zeker niet piepen als het mij overkomt en nee ik ga me ook niet laten helpen. Ik ben nog geen 80 plus dus de kans dat ik eraan overlijd is bijzonder klein. Sterke vandaag en zorg ervoor dat je mondkapje goed zit he! Genoeg drinken!
2 0
MPAjax
wat hij wil door de quarantaine plicht alles weer erger laten lijken dan het is straks door de media berichten naar buiten te laten brengen met "voetballers xyz in voetbal team x zijn in aanraking gekomen met griep patienten en moeten nu in quarantaine", wat weer gevolgen heeft voor opstellingen en uitslagen natuurlijk en dan kunnen ze de competitie sturen

belde laatst een politieke partij, die zei me "bent u niet van de media dan kunnen we u geen antwoord geven"
1 -1
Joseph
Tijd voor de Jonge om een andere baan te zoeken. Volstrekt onuitvoerbaar plan en veel te overdreven, je gaat mensen niet binnen houden als ze geen corona hebben.

Maar goed, wat verwacht je als je een leraar de verantwoordelijkheid geeft over de volksgezondheid..
6 -1
Web
En als je zelf aan de beurt bent.
Of je vader, interesseert je geen reed toch?
Waarschijnlijk ben je jong, maar blijf weg bij je vader of Opa
Wat is er aan de hand met ons allen
0 -1
Joseph
Als ik zelf aan de beurt ben, dan blijf ik binnen. Als ik hoor dat er een aannemelijke kans is dat ik besmet ben, dan blijf ik uit de buurt van ouderen en grote groepen, wat ik soweiso zo veel mogelijk die in deze tijd, gezond verstand heet dat. Iets wat je bij het merendeel van de bevolking mag verwachten. Dan hoef ik geen over het paard getilde leraar die mij met onzin gedachten binnen houdt.

Jij bent waarschijnlijk een angstige oude man, of gezien je geklaag een vrouw, die niet verder kan denken dan berichten uit de mond van een ondergekwalificeerde minister of instanties die wetenschap onderzoek naast zich neer legt omdat het hun eerder berichtgeving tegen spreekt.
0 0
CruijffiaansNouriaans
Deze man is echt verkeerd geïnformeerd.
3 0
mgtow
Ze zouden Feyenoord sowieso in quarantine moeten zetten daar ze zich niet houden aan de richtlijnen van de knvb voor wat betreft corona.
0 -1
johnnyheitinga
Die gast is compleet gestoord, Alleen zijn uitstraling al. Je ziet gewoon dat hij macht wil hebben.
10 -1
wieweet
Heeft iedereen op RIVM.nl even de griepdoden van afgelopen seizoen gecheckt?

In de winter van 2019-2020 waren er 400 griepdoden te betreuren.. waar er de afgelopen 5 griepseizoenen gemiddeld 6500 slachtoffers waren. Een gat van 6100 dus..

Hoeveel Coronadoden waren er ook alweer?
2 -7
Ajax27
Zucht... nog zo eentje.
Wetenschappelijke onderzoeken hebben al aangetoond dat cijfers omtrent gewone griep totaal afwijken van de werkelijk. Ongeveer 1/5 - 1/6 van het aantal doden is het werkelijke aantal dat echt aan de griep sterft.

Als je die aantallen vergelijkt met Corona, dan is het aantal mensen dat aan Corona sterft wereldwijd 10-40 keer groter dan de normale griep.

Het virus zal de komende jaren wellicht nog wel rondzwerven, afhankelijk van of er een vaccin wordt ontwikkeld en of je dan ook werkelijk immuun bent voor x-periode.

Maar dat is niet het punt van de maatregelen. De maatregelen zijn er puur en alleen zodat we niet weer in de situatie komen dat de IC's volstromen, mensen in de zorg die ineens 60-80 uur moeten werken, normale mensen met andere aandoeningen niet geopereerd kunnen worden omdat alles overal vol ligt. Dat is de enige reden van alle maatregelen.

Moet je eens kijken hoeveel wij nog mogen/kunnen in vergelijking met sommige andere landen. Maja, reken er maar op.. nu hoor je alleen nog wat berichten dat de aantallen met positief geteste mensen omhoog aan het gaan zijn. Dat is nog niet zo spannend... maar als de aantallen op de IC's weer omhoog gaan... wed maar dat de regels dan weer worden aangescherpt.
1 -1
Deepblue
Wat een rare redenatie. Aantal corona doden is ongeveer even veel als de griepdoden, dus het aantal griepdoden kan niet kloppen (zoekt wat onderzoekjes ter onderbouwing) en zie je wel - corona is heel erg.
Zoiets?
In dezelfde trend: Misschien is het aantal corona doden ook afwijkend? Het feit dat 70% onderliggend leiden heeft en de geringe oversterfte zijn hier al prima indicatoren voor.
0 -1
Luie
we hebben de herfst nog niet gehad en we hebben iets meer maatregelen getroffen voor Corona volgens mij
1 -3
wieweet
In Zweden hebben ze geen maatregelen getroffen en ook geen extra oversterfte. Je weet dus helemaal niet of de maatregelen ook maar iets hebben uitgehaald.
0 0
Joker
Jij wilt twee winters bij elkaar optellen?
Wie weet heeft een puntje.

Er zijn 6000 normale griepdoden verdwenen.

Word een dure Natuurlijke selectie dit jaar.

Maar goed mijn inkomen is er niet minder om, ik leef niet anders dan normaal, op e wedstrijden na.

Al blijft het twee jaar zo, durf te wedden dat die corona polizei eerder de regels verbreekt aanpast dan ik...

Heerlijk al die gasten op anderhalf meter..
1 -1
MarLuuk76
Die groep doden zijn wereldwijd verdwenen. Maar dat mag je hier niet zeggen. De illusie is voor velen belangrijker lijkt het.
0 -1