Ajax O18 verliest oefenwedstrijd van Lille

ThijsZwagerman, 12-08-2020 om 22:00, 3941 views, |

Shop nu het nieuwe Ajax-thuisshirt 2020-2021!

Ajax O18 heeft woensdagmiddag een oefenduel met Lille OSC O19 verloren. Op Sportpark de Toekomst ging de ploeg van trainer John Heitinga met 0-2 onderuit. De wedstrijd was bedoeld om in te komen voor het restant van de Youth League.

Ajax hervat op 18 augustus in Nyon de Youth League en speelt dan in de kwartfinale tegen FC Midtjylland. De selectie waarmee Ajax afreist naar Zwitserland is nog niet bekend, maar een goede generale kenden de spelers die woensdagmiddag op het veld stonden in ieder geval niet. 

Met onder meer nieuwkomer Eskild Munk Dall in de basis ging Ajax relatief kansloos ten onder. In de eerste helft kwam Lille uit een hoekschop op voorsprong, waarna de Franse bezoekers vlak voor tijd via een penalty op 0-2 kwamen. Olivier Aertssen was namens Ajax nog het meest dichtbij een treffer. Na een goede voorzet van Julian Brandes, kopte de verdediger op de paal. 

Bekijk hieronder de samenvatting van het oefenduel (link voor app-gebruikers):

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
dongenfrank
is de opstelling bekend? ik ben benieuwd wie die nummer 17 was in de tweede helft
0 0
BobaAjax
Ik hoop wel dat al die jongens uit jong mee mogen doen. Dat trainingskamp is leuk maar die stap naar de basis in 1 komt toch te vroeg.

Er valt daar wel een prijs te pakken!
2 0
Pheadrus
Mee eens. Nu is er een groep die de Youth League kan winnen. Ik baal dat Ajax dit niet serieus neemt. Eigenlijk al jaren niet. Kijk dat Gravenberch en Jurian Timber niet mee doen snap ik maar Unuvar, Brobbey, Hansen, Taylor, en al die anderen kunnen toch lekker dit tournooi spelen?
2 0
AjaxHoorn
Ajax neemt het heel serieus. Maar ontwikkeling is het belangrijkste.
0 0