AD: 'Kudus sluit op trainingskamp aan'

ThijsZwagerman, 12-08-2020 om 17:15, 5862 views, Algemeen Dagblad |

Shop nu het nieuwe Ajax-thuisshirt 2020-2021!

Volgens het Algemeen Dagblad voegt Mohammed Kudus zich tijdens het trainingskamp in Oostenrijk bij de groepstraining van Ajax. Tot dusver ontbrak de Ghanese aankoop telkens, omdat zijn werkvergunning nog niet in orde is.

Dit is momenteel nog altijd niet het geval, waardoor Kudus donderdagavond bij het oefenduel met FC Utrecht nog niet van de partij zal zijn. Naar verluidt worden de laatste stempels omtrent het papierwerk voor het trainingskamp in Oostenrijk echter in orde gemaakt. Vervolgens kan Kudus aansluiten bij de groepstraining van Ajax. 

De twintigjarige Kudus kwam deze zomer voor negen miljoen euro over van het Deense FC Nordsjaelland, maar heeft zich dus nog niet kunnen tonen in het Ajax-tenue. De linkspoot ontbrak afgelopen zaterdag tegen RKC Waalwijk en zal zijn eerste officieuze minuten voor Ajax waarschijnlijk komende week gaan maken in de oefenwedstrijden tegen Wolfsberger en/of Red Bull Salzburg. Aanstaande zaterdag vertrekt Ajax naar Oostenrijk voor het trainingskamp. 

Denk jij dat Ajax twee doelpunten maakt tegen FC Utrecht? Zet in en krijg 3,65 keer je inzet terug!

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Flipper33
Voorin zit het wel goed bij Ajax achterin totaal nog steeds niet
0 0
cantharel
Laat me graag verrassen.
0 0
DeMeervanweleer
Ben blij met de aankoop van creatieve buitencategorie, daarvoor kijk ik voetbal. Heel benieuwd naar deze jongen, vraag me wel af of hij gekocht is als vervanger van, of omdat het zowel sportief als zakelijk een buitenkans is. Lijkt me niet echt de vervanger van vd Beek.
3 -1
Marcus
Goed nieuws voor Kudus en Ajax. Meetrainen en zijn collega's beter leren kennen. Vaak wordt op zo'n trainingskamp door Ten Hag ook tactisch dieper op de stof in gegaan ten aanzien van wat hij voor ogen heeft dit seizoen.
Niet mee kunnen zou voor Kudus echt een achterstand creëren.
2 0
Soccerskins
Heeft toch ongebruikelijk lang geduurd voor iemand die al in Europa speelde.
2 0
trodat4030
Mwuah, wat is ongebruikelijk.. Danilo wacht ook al vrij lang voor hij bij Twente aan de bak kan en die speelde zelfs al in Nederland. Vrij gebruikelijk dus. Helaas..
2 0
Van Reenen
Ambtenaren in Nederland of ....?
0 0
mgtow
Veel ambtenaren werken thuis. Ik kan wel inschatten dat het in orde maken van papierwerk niet thuis gebeurd. Dus dan is het even wachten.
0 0
Kingoffdatoilet
Deze onzin kan ook wel digitaal. Als mensen thuiswerken moet het werk wel gedaan kunnen worden. Anders maar gewoon weer naar kantoor.
0 0