TOTO: Ajax duidelijke favoriet tegen FC Utrecht

NielsOpdam, 12-08-2020 om 15:15, 4914 views, ad |

Shop nu het nieuwe Ajax-thuisshirt 2020-2021!

Donderdagavond speelt Ajax de tweede oefenwedstrijd in de voorbereiding op het nieuwe seizoen. De Amsterdammers ontvangen FC Utrecht om 18.45 uur in de Johan Cruijff ArenA. Uiteraard kun je ook dit seizoen weer wedden op alle wedstrijden van Ajax. Volgens TOTO wint het elftal van Erik ten Hag donderdag van de Domstedelingen. 

Als Ajax wint van FC Utrecht, dan krijg je 1,33 keer je inzet terug. Bij een gelijkspel is de quotering 5,40. Als FC Utrecht het oefenduel wint, krijg je 7,10 keer je inzet terug. Vorig seizoen wonnen de Amsterdammers het thuisduel met het elftal van John van den Brom. Het werd 4-0 in de Johan Cruijff ArenA. Als dat nu weer de einduitslag is, dan krijg je 14,50 keer je inzet terug!

Volgens TOTO is een 2-1 overwinning van Ajax het meest realistische scenario. Je krijgt dan namelijk 8,15 keer je inzet terug. Denk jij dat de Ajax-verdediging de nul houdt tegen FC Utrecht? Zet dan in en krijg 2,61 keer je inzet terug. Mocht jij denken dat de voorhoede van de Domstedelingen toch scoort, dan kun je inzetten en krijg je 1,40 keer je inzet terug!

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst, wees de eerste!