Jansen: 'Verwachting is dat Kudus gewoon fit genoeg is'

JesseTH, 11-08-2020 om 18:30, 9797 views, Voetbal International |

Shop nu het nieuwe Ajax-thuisshirt 2020-2021!

Voor een aantal spelers binnen de Ajax-selectie zullen de komende weken belangrijk worden, zo weet Freek Jansen, Ajax-watcher namens Voetbal International. Een fitte Mohammed Kudus moet zich gaan bewijzen wanneer het papierwerk in orde is, terwijl Zakaria Labyad zijn plek in de selectie veilig moet stellen.

Allereerst spreekt Jansen over Kudus, de nieuwe aankoop wiens papierwerk in orde gemaakt moet worden alvorens hij mag spelen. De verslaggever geeft een update over diens status. 'Volgens mij is hij gewoon prima fit. In de Deense competitie zijn ze na corona wel weer gaan voetballen. Hij heeft nog een deel meegedaan, alleen het laatste deel niet meer. Toen was de transfer al in de maak, dus wilden ze niet het risico lopen dat hij geblesseerd zou raken. De verwachting is dat hij gewoon fit genoeg is.'

Dan gaat hij in op de situatie van Labyad. Jansen bestempelt hem als een vriendelijke, hardwerkende jongen, alleen er kunnen weleens belangrijke weken aanbreken. 'Hij behoort tot de categorie spelers bij wie je de komende weken moet gaan zien of ze echt richting de basiself komen, of dat Ajax moet kijken of het beter is om afscheid te nemen.'

De toekomst van Lisandro Magallán bij Ajax is een stuk duidelijker, die is er namelijk hoogstwaarschijnlijk niet. 'Hij mag gewoon uitkijken naar een andere club. Ajax zal direct meewerken. Het is gewoon een miskoop. Ze hebben er drie transferperiodes over gedaan om hem te halen. Dat moest hem echt zijn, maar hij is het gewoon niet.'

(Foto via: @kudus_mohammed)

Denk jij dat Wolverhampton Wanderers en Sevilla met 2-2 gelijkspelen? Zet in en krijg 15,75 keer je inzet terug!

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Juichtoon
Magallan voor altijd verbonden aan de 6-2 en de slotminuten tegen Spurs (gleed uit)
0 0
IkJijHijWijJullieZijnAjax
Die laatste is onvergeefbaar.
Damn hij komt erin en binnen een paar minuten alles naar de klote. Moet wel bij gezegd worden dat ajax dacht het er al was, en gewoon niet die knop om kon halen.
Word niet veel over gesproken, maar vind het eigenlijk wel afgang dat we ons zo te grazen hebben laten nemen.
0 -1
Huntelaar020
Leuk dat de pantelicpodcast naar vi gaat.
0 0
Ajax27
Labyad in een rol net als Schone? Voetballende vermogen en een schot in de benen heeft ie zeker.
0 0
MisterAFCA
Deze man praat altijd veel maar zegt bijzonder weinig...
3 -2
Soccerskins
Er is niemand op deze wereld die zo’n nutteloze updates kan geven als Freek Jansen.
3 -2
Adam24
Freek Jansen geeft updates voor VI. Dat is is voor mensen die op woensdag een krantje binnenkrijgen en af en toe een filmpje voorbij zien komen. Die mensen zitten niet op ajax sites en zien al het nieuws niet binnenkomen. Ik vind Freek Jansen wel een sympathieke vent, het 'nieuws' is niet spectaculaire maar dient ook een ander soort publiek. In tegenstelling overigens tot verschrikkelijke kwal Mike Verweij.
0 0
Duif63
Jawel hoor. Mike Verweij is nog veel erger.
3 0
Soccerskins
Verweij kwam in de tijd dat Schreuder bij Ajax zat nog wel met wat nieuws, inmiddels hebben beide mannen nog maar bar weinig bronnen bij Ajax.
0 0
Joseph
Poeh, een basisplaats voor Labyad betekend blessures van Neres, Tadic, Promes en Antony..

En dan nog horen Lang, Traore en Hansen er te staan. Als ook die afhaken, zou ik eerder naar Giovanni kijken en Unuvar. Labyad was een leuk schoothondje voor ten Hag, maar komt ontzettend veel te kort voor een basisplaats.
5 -6
Van Reenen
Hele goede voetballer voor FC Utrecht of FC Twente, maar helaas niet voor Ajax. Hij kan naar FC Twente evenals de rest van Jong Ajax op verhuurbasis en Kotarski ook op verhuurbasis. Dan speelt Jong Ajax onder de naam Botsende in de Eredivisie. Ze zullen daar een schat aan ervaring opdoen.
0 0
Drukwerk1968
Bij de term" schoothondje van ten Hag" ben ik gaan kijken wanneer de basisschool weer begint. Gelukkig Joseph, je mag bijna weer.
5 -2
Joseph
Ach nee, voel je je beledigd als ik ten Hag op een miskoop wijs? Als jij in de bank komt zitten, wil ik heikneuters als jij best wat bijbrengen.
0 -2
Juichtoon
Omdat miskopen er altijd in overvloed zullen zijn. Net als hittegolven in de zomer. Dus wat je zegt is een enorme open deur.
0 0
JOHANisGOD
In de bank komt zitten?

Die hitte, het doet een mens geen goed.
0 0
JOHANisGOD
Ik had het bij het woord, "betekenD".
1 -1
Afcagauke95
Ben het deels met je eens, hoewel hij toen hij inviel in een goed lopend team gewoon prima meedraaide, geen hoogvlieger, maar zeker een 6je en dat hadden veel mensen niet verwacht. Prima bankzitter ik erbij te hebben
3 -1