AZ hoorde nog niets van UEFA over ticketverdeling

BartVeenstra, 08-08-2020 om 15:40, 5508 views, Voetbal International |

Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

AZ heeft nog altijd niets van de UEFA vernomen inzake het protest van de club tegen de Europese ticketverdeling. De Alkmaarders menen recht te hebben op het beste Europese ticket, maar de KNVB besloot dat ticket aan Ajax te geven.

'Net nog even gecheckt bij directeur Robert Eenhoorn: AZ heeft nog steeds niks van de UEFA gehoord over protest tegen Europese ticketverdeling', schrijft Voetbal International-journalist Simon Zwartkruis op Twitter. De verslaggever is in Alkmaar vanwege het oefenduel tussen AZ en Lille OSC.

Ajax en AZ eindigden het vorige seizoen met hetzelfde puntenaantal. Omdat Ajax het betere doelsaldo had, werd Ajax door de KNVB aangewezen als nummer één. AZ vindt echter dat het onderlinge resultaat objectiever is en zodoende meent die club recht te hebben op de eerste plaats en daarmee ook het beste Europese ticket.

Afgelopen maandag diende de KNVB haar documentatie in, maar de UEFA heeft nog altijd geen definitief uitsluitsel gegeven. Aankomende maandag is de loting voor de tweede voorronde van de Champions League. Daarin treft AZ Besiktas, Rapid Wien of Viktoria Plzen.

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
ProfessorX
Ik hoorde een gerucht dat AZ bij Ajax wat spelers wil huren , want dit is Ajax verplicht aan hun volgens Eenhoorn .
0 0
Vierendertigste
Dat wordt niks meer< AZ
Gewoon een paar voorrondes spelen.
Gaat wel lukken, zonder dak
0 -1
jutter
Nog ff dit: De loting van de 1e ronde van die CL is al geweest, dat zijn dus allemaal clubs die op die definitieve lijst van hun bonden staan en doorgegeven zijn aan die UEFA. Datzelfde zal het geval zijn voor clubs die wat later instromen in het vervolg van zowel de EL als de CL. Dus echt reageren op e.e.a. waar dat Alkmaar op zit te wachten zal normaliter niet gebeuren, denk ik, misschien een summier berichtje uit beleefdheid. Immers, die UEFA heeft zijn standpunt m.b.t. een en ander al meer dan duidelijk kenbaar gemaakt door de bal/beslissing bij de nat. bond (KNVB dus) te leggen, daar valt dus niet meer aan te tornen. Ga er verder ook niet meer op in, wordt ziek van deze zinloze, alsmaar aanslepende, zaak. Is over de grens helemaal geen issue, zal bij die UEFA dus waarschijnlijk ook het geval zijn. Die hebben momenteel wel wat anders aan hun hoofd!.
0 0
JanBiesbos
Sukkels bij az , het is geen competitie tussen az en Ajax , we konen voor doelpunten niet voor resultaat voetbal!!!!
0 0
migilo
Slecht gedrag negeren, net als bij kleine kinderen
1 0
Raoul14
Niets erger dan gewoon doodgezwegen te worden :-)
0 0
PJSM
Gaat AZ ook niets meer van horen tot maandag dan weten ze wie ze treffen in voorronde.
0 0
Ron75
Natuurlijk is de manier waarop verre van netjes geweest, maar dat ze het proberen kan ik wel begrijpen. Het gaat hier om miljoenen
0 -6
Frank1978
Miljoenen waarop zij geen aanspraak maken, tenzij ze zich via de voorrondes weten te plaatsen voor de CL, wat ik overigens niet zie gebeuren.
3 0
Gerrr
Gaan ook niets meer horen.
Loting voor 2e voorronde CL is maandag.
0 0
TontoKarnaggel
Dear CAS,
We are az en were coming from alkmaar. We are a very important club in holland and we like to play this year in the Champions Leageau. We finished second last season but we are much better than the number one ( really, echt really!!! ) We play in a very big stadium and with a bit of luck we even get a roof next year. Also we have klappertjes for the fans so the can klapper the whole game throug. ( Ajax have note!! ) Because of all these reasons we expect a place in the groupstage instead of Ajax.

Greetings, Robert Unicorn

Nou, dit kan natuurlijk niet fout gaan voor onze alkmaarse vrinden.....
17 0
JanBiesbos
Dear AZ And ubicorn

You suck!

Ceferin
1 0
OpaVerteld
Dear mister Unicorn,
Your plea is bullshit from A to Z.
Suggest you concentrate on building a proper roof for now and stop wasting our time!
Kind regards,
Aleksander Ceferin
5 0
Frank1978
:-)
0 0
Frank1978
"We have also the best kase!"
1 0
voorkennis
AZ krijgt ook niks meer te horen, UEFA is dat gezeik ook spuugzat.
1e x dat AZ wat te horen krijgt is als dat balletje uit de koker rolt en ze 2 wedstrijden later compleet kansloos zijn uitgeschakeld voor de CL
4 0
ChrisMokum
Ze kunnen Besiktas, Rapid Wien en Viktoria Pulzen loten.
0 0
ChrisMokum
Mijn sympthatie naar de club AZ is bij mij weg, sinds die feyenoorder Eekhoorn er zit.
2 0
MrPink
De UEFA heeft dat meteen in de prullenbak geflikkerd. Hun zien ook liever een club als Ajax in de CL en niet de plaatselijke amateurs.
5 0
ChrisMokum
AZ kon niet winnen van een LASK Linz lol.
1 0
3*stars*3
Misschien zijn ze bij UEFA dat gejank van Az ook zat.
Die honden gaan echt helemaal niets voor NL doen in de CL.
Ze geilen daar puur op de knaken en gaan echt over lijken.

Leukste gaat nog komen als ze komend seizoen gaan zien dat hun “toppers” die welbekende dip krijgen en ze ploeterend snakken naar eind van de Eredivisie.
4 0
Schip
Hey, een foto van onze favoriete NSB-er. Daar zat ik vandaag al puffend van de hitte echt op te wachten. Wat weet AS dat toch goed hè.
1 -1
Frank1978
Kers op de taart inderdaad, deze foto. Dat deze griezel maar snel uit het voetbal mag verdwijnen...
2 0
3*stars*3
Hoe 2 mannen (vergeet Huiberts niet) een imago van een club helemaaL naar de klote kunnen helpen.
Ik had lange tijd op zich niks tegen Az hoor.
Had zelfs respect voor hun beleid maar ze mogen voortaan mooi onder Fey en PSV eindigen.
1 0
Schip
Ik vind AZ een prima club, zal ook niet veranderen. Ik kom uit die regio en dat laat je niet achter je. Maar Huiberts en Eenhoorn hebben iets achterbaks en provocerends. Ik zie even niet wat dat met de professionalisering van de club te maken heeft. Daar verschuilen ze zich steeds achter om transfers onmogelijk te maken of achter het overleg om stiekem briefjes te schrijven.

Bah.
3 0
Frank1978
Bij mij is het wat AZ betreft eigenlijk net zo gegaan als met de nationale ploeg van België. Ik had er enige sympathie voor tot ik erachter kwam hoe hun supporters naar onze club (of nationaal team) keken. AZ heeft het bij mij nu definitief verbruid en wat mij echt verbaast is dat de media zo mild zijn voor deze club. Ik denk dat Ajax tot op de bodem zou zijn afgebrand door diezelfde media als de rollen omgekeerd waren geweest. Nu hoor je eigenlijk niks, of ze tonen nog begrip voor deze naaiactie ook. Heel opmerkelijk.
1 0
Frank1978
Pfff... Ik zal blij zijn als eindelijk definitief bekend wordt dat wij rechtstreeks de CL in gaan, wat gewoon terecht is, punt.

Doodmoe word je van het gezeur en gejank van iedereen die betrokken is bij die subtopper uit Alkmaar.

Ik ben inmiddels zelfs bijna zover (en dat wil echt heel wat zeggen) dat ik zoiets heb van kijk maar naar de eindstand van 2019 en laat Psv maar die voorrondes CL spelen. Helemaal klaar met dat geleuter van AZ over onderling resultaat.
1 0
AFCAMM
Ik denk dat de UEFA de noodzaak er niet echt van inziet om het bij AZ te melden omdat het al vanaf het begin duidelijk is geweest dat zij er niets over zullen zeggen en dat het kansloze missie is.
2 0
FSideMaluku
2x van AJAX gewonnen, één keer met jong az van Jong AJAX gewonnen... Hier kan de UEFA niet meer omheen natuurlijk, daar gaat ons rechtstreekse ticket.. Damn.
0 0
Frank1978
Ja, dat wordt AZ in de CL! Ze zullen zich wel al zorgen maken in München, Madrid en Manchester...
0 0
trodat4030
De uefa is nog aan het googlen wat een AZ is..
6 0
Mikee
Ze behandelen het volgende week na de loting.
0 0
mgtow
Brief van uefa naar AZ in Lettergrootte 72: f*ck off AZ.
0 0
Frank1978
En dan ook nog zonder postzegel erop, zodat AZ de strafporto moet betalen, dat zal ze leren! ;-)
0 0
mgtow
Haha zo zonder dak is het ook wel echt een zielig stadionnetje zeg. Gaan ze daarmee champions league spelen? Jemig de pemig.
2 0
Frank1978
Met dak stelt het ook al niet bijster veel voor. ;-)
0 0
RuffRhythim
Uefa had duidelijk wat belangrijkers te doen dan zich daarover te buigen lijkt me...
1 0
Raoul14
Klopt, de UEFA komt zelf de Schaal naar Amsterdam brengen.
6 0
Ajaxxxisdebeste
UEFA geeft advies reik schaal uit naar Ajax zoals het eerlijk is. Doelsaldo is punt waard en dus heeft het nooit gelijk gestaan, dat vergeet even iedereen.
2 0
Frank1978
Exact. Er is nooit sprake geweest van een gedeelde koppositie. Onderling resultaat zit al in de totale stand verwerkt, dus AZ zou er beter aan doen om eens heel kritisch naar zichzelf te kijken en zich af te vragen hoe ze zo hebben kunnen falen tegen bijvoorbeeld Sparta, als ze eigenlijk zo goed zijn.
0 0