'Niet iedereen bij Bayern is overtuigd van Dest'

BartVeenstra, 08-08-2020 om 12:35, 5683 views, NOS |

Shop nu het nieuwe Ajax-thuisshirt 2020-2021!

Het is nog maar de vraag of Sergiño Dest deze zomer een transfer maakt naar Bayern München. De rechtsback werd eerder regelmatig gelinkt aan een overgang naar de Duitse topclub, maar de laatste tijd is het stil rondom de verdediger.

Florian Plettenberg, een Duitse journalist die namens SPORT1 Bayern München nu zo'n tweeënhalf jaar op de voet volgt, geeft tegenover de NOS een update. 'Niet iedereen binnen Bayern is overtuigd van zijn komst', zegt hij. 'Er komt sowieso een rechtsback als back-up voor Pavard, maar de vraag is of dat Dest wordt.'

Onlangs werd ook Max Aarons van Norwich City gelinkt aan Bayern München, maar de Engelsman lijkt bij zijn huidige club te blijven. Dest is bij Ajax 'gewoon' begonnen aan de voorbereiding op het nieuwe seizoen. De transfermarkt in Nederland is dit jaar tot en met 6 oktober geopend.

Denk jij dat Ajax het oefenduel met RKC Waalwijk met 2-0 wint? Zet in en krijg 10,75 keer je inzet terug!

Scoor je WZAWZDB-zonnebril tijdens de hittegolf!

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
PetrosQ
Hij moet ook nog meters maken. Vorig seizoen de concurrentiestrijd gewonnen van Mazraoui, maar die liep ook te sukkelen met blessures. Als hij dit jaar opnieuw de concurrentiestrijd wint en een heel seizoen stabiel draait, zou hij kunnen overstappen. Maar dan is Bayern ook nog een stap te hoog. Daar wordt hij dan eerst de stad-in. Bij Ajax komt hij veel meet aan spelen toe. Hij zou nog minstens 2 jaar een vaste waarde moeten zijn, waarbij hij in het laatste jaar een dragende spelers is die het verschil maakt.
0 0
Schip
Dest is vorig seizoen zo ontzettend gehyped. Geen bijter in defensief opzicht, voorin gaan de oogkleppen op. Ik hoop dat Bayern hem alsnog neemt en dat Timber daar een kans krijgt.
2 0
JohnTB
Timber is inderdaad zeer sterk en speelt heel volwassen.
0 0
Ozymandias
Ik ben ook nog lang niet overtuigd van Dest. Hij heeft duidelijk veel potentieel maar of hij dat daadwerkelijk om zal zetten in kwaliteit betwijfel ik ten sterkste. Tot nu toe ben ik niet onder de indruk van de spelintelligentie van Dest en spelers die de wereldtop halen koppelen meestal een groot voetballend vermogen met een grote spelintelligentie.
3 0
MankeNelis
Je hebt kans als Mazra weer 100% fit is dat Dest of naar linksback gaat of op de bank terecht komt. Persoonlijk zie ik liever Mazra op rechts. Veel meer functionele diepgang dan Dest, die loopt soms als een blind paard vooruit. Voor 25M zou ik hem verpatsen.
4 0
gi0vanni
Ik zie liever een back die ook kan verdedigen. Dus geen Mazra.
1 -1
RuffRhythim
Het is ook ronduit belachelijk dat een speler die in zijn eerste niet eens complete seizoen denkt dat ie wel eventjes klaar is voor de Europese top, waar haal je dat idiote idee vandaan?
1 0
036AFCA97
Dest is gewoon een groot talent en kan beter blijven.
2 0
Ajaxxxisdebeste
Heeft nog niks bewezen, dachten begin met van der Rhijn, van der Wiel, Tete, Riedewald ook geweldige backs te hebben en kijk nu...
0 0
Schip
Tete was ook uitstekend, Riedewald op links was eveneens uitstekend tegen Lyon en had daar een kans moeten krijgen. Maar idd, rechtsbacks worden snel gehyped op een of andere manier.
0 0
OpNaarNummer4
Lekker bij Ajax blijven, joh. Je bent nog niet uitgeleerd hier.
2 -1
ajaxxcied4life
Zou ik ook niet zijn. Verdedigend is het allemaal zeer matig. 25 mln zou echt de jackpot zijn voor deze speler.
2 0