Slot: 'Wil niet praten over functie die nu bezet is'

BartVeenstra, 08-08-2020 om 08:35, 5818 views, De Telegraaf |

Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

AZ-trainer Arne Slot zegt op dit moment niet bezig te zijn met een eventuele overgang naar Ajax. De trainer van de Alkmaarders zou er in Amsterdam bijzonder goed opstaan bij directeur voetbalzaken Marc Overmars. De beleidsbepaler van de Amsterdammers zou in Slot op termijn de mogelijke hoofdtrainer van Ajax zien.

Slot zelf zegt in De Telegraaf het 'oneens' te zijn met die stelling. Niet omdat hij aan zichzelf twijfelt, maar omdat hij een gentleman is, voegt de ochtendkrant eraan toe. 'Ik vind dat anderen mij moeten beoordelen', zegt Slot. 'En ik vond dat Peter Bosz het afgelopen week mooi zei toen hem naar het bondscoachschap werd gevraagd: dat we met Ronald Koeman een heel goede bondscoach hebben.'

'Ik wil ook niet praten over een functie die nu bezet is', zegt Slot. 'Al helemaal niet als je het heel erg naar je zin hebt bij AZ en hebt geconcurreerd met Ajax', aldus de trainer, die vorig seizoen twee keer wist te winnen van Ajax. De Alkmaarders eindigden in de competitie op evenveel punten als Ajax, maar vanwege een beter doelsaldo ging de eerste plaats naar de Amsterdamse club.

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Redrum
Fun fact: Arne Slot zegt elke ochtend tegen zichzelf in de spiegel dat hij een absolute kanjer is.
0 0
Ozymandias
Fun fact No.2: Het blijkt dat mensen die zichzelf elke dag in de spiegel positief toespreken minder problemen met hun mentale gezondheid krijgen.
1 0
Redrum
Zeker weten, het is een bewezen formule.
0 0
Babayaka
Deze troeftoeter mag weg blijven.
2 0
Ozymandias
Ik blijf hoop houden dat Ajax een keertje Vanhaezebrouck als hoofdtrainer aansteld maar Bosz, Schreuder en Slot lijken mij ook goede externe opvolgers van Ten Hag. Verder zou ik de combinatie van Reiziger met Vd Gaag een interessante optie vinden.
0 0
ovdw
Vanhaezebrouck is niet kaal, die kan je van je lijstje schrappen...
1 0
Schip
Vind het een uitstekende coach, al blijft Ajax een apart beestje.
0 0
036AFCA97
We weten allemaal dat Arne Slot niet nodig is, want als Ten Hag vertrekt komt Guardiola hem opvolgen als eerbetoon aan Cruijff en om zichzelf opnieuw uit te dagen. ;)
3 0
Redrum
Sowieso.
1 0
Ajax114
Echt, hoe verzint Overmars het . Maar ik weet wel waarom hij er goed op staat, omdat trainers als Slot en Ten Hag te beinvloeden zijn door de leiding. Dat is bij Bosz veel minder het geval en dan willen ze je doorgaans snel kwijt bij Ajax.
0 -5
Ozymandias
Overmars heeft een geweldig track record qua aanstelling van trainers. Bij het eerste heeft hij Bosz en Ten Hag aangesteld (en was hij tegen de aanstelling van Keizer omdat hij dat te vroeg vond), bij Jong Ajax heeft hij onder andere Reiziger en Vd Gaag aangesteld en bij de o18/o19 heeft hij onder andere Heitinga aangesteld. Al deze aanstellingen blijken geweldige keuzes te zijn geweest.
2 0
Drukwerk1968
Weinig zulke grote onzin zien staan in 3 zinnen. Dat jij daarin gelooft is nog het meest trieste
0 0
Web
Is Bosz weggestuurd?
Die kerel loopt maar zo de deur uit
Dat er maar zo weinig de gladjanus door hebben.
0 -2
Joseph
Bosz wilde zelf bepalen met wie hij samenwerkte, dat mocht niet. Toen kwam er een andere partij en was hij weg.
Dus nee, Bosz is niet weggestuurd, weggepest.
1 0
Ozymandias
Hij is helemaal niet weggepest. Hij wilde dat meerdere leden van de technische staf werden vervangen. Overmars wilde aan zijn wensen voldoen maar Vd Sar en Bergkamp wilde dat niet omdat als onderdeel van het 'Plan Cruijff' was afgesproken dat hoofdtrainers een minimale invloed zouden krijgen over de invulling van de technische staff zodat als de hoofdtrainer vertrekt niet tegenlijkertijd de bijna gehele technische staf met hem mee vertrekt. Wel gingen Vd Sar en Bergkamp akkoord met het vervangen van Spijkerman door Keizer maar Bosz wilde per se zijn eigen mensen.
1 0
Redrum
Ja dat en het feit dat hij bij Dortmund vier miljoen per jaar kon gaan verdienen.
2 0
mgtow
Krijg spontaan trek in kaas van deze man. Huh, waar ging dit bericht ook alweer over?
0 0
debarbaar
Okay dus Slot is 1 jaar hoofdtrainer, is daarin ook volgens de stand op de eigen homepage tweede geworden en is nu al goed genoeg voor Ajax. In dat geval kunnen ze ook gewoon de trainer van Jong Ajax doorsluizen die is niet minder goed en heeft meer ervaring.
2 -2
MPAjax
hahahahahahahahahahahahaha

hoe komen ze erbij, is dit comedycapers?

hebben we net een hele soap gehad waarin slot een rol had en dan moet hij overstappen naar de aardsvijand zeker ?

sorry maar degene die dit bedenken kan je beter in een gekkenhuis zetten, telegraaf zo te zien
1 -2
Drukwerk1968
Dus als jouw leidinggevende iets uitvoert ben jij net zo?
0 0
AlexIbarra
Volgens mij is het vooral het bestuur van AZ, dat door die zaak te beginnen de hele club (incl. Slot) dwingt om te doen alsof ze er ook in geloven.

Verder heb ik niet echt een mening over Slot maar het lijkt me iig geen emotionele man, die een flinke stap vooruit af zou wijzen op basis van 'aartsvijand', etc.
1 0
Redrum
De acties van AZ, ingezet door het bestuur, dwingen min of meer iedereen bij AZ mee te gaan in het toneelstukje ja. Ik heb alleen het gevoel dat de meesten daar geen enkel probleem mee hebben. Ze lijken daadwerkelijk te denken dat ze beter waren dan Ajax afgelopen seizoen. Daarbij staren ze zich volledig blind op de twee lucky overwinningen tegen Ajax, zonder daarbij naar de omstandigheden te kijken. Ze zijn bij AZ gewoon allemaal de weg kwijt. Ze spelen één leuk seizoen en het is ze volledig naar de kaasbol gestegen.
0 0
Web
Wat een onzin en onderbuikgevoelens bij elkaar
1 -1
Willem Alexander
Liever Bosz terug dan Slot halen. Ook om het feit dat Bosz ook gewoon kaal is.
1 -1
AFCA.
Zou wel een keer een trainer willen hebben die er internationaal goed op staat. Eentje die zijn sporen al heeft verdiend. Nu we spelers als Blind, Tadic en Promes halen in toch een beetje de bloei van hun carrière wil ik ook wel eens een trainer uit die categorie hebben.
0 0
Web
Een trainer die de pot dicht gooit
Van Gaal ervaring?
Cruijff ervaring?
Nog meer voorbeelden
Wat is nu Ajax?
Waar staat Ajax voor?
0 0
Schip
Van Gaal paste het spel bij AZ ook aan en haalde er een titel mee. Voor het overige heeft hij aanvallend gespeeld. Adriaanse heeft de Berlijnse muur neergezet als basis voor de wederopstanding van Ajax. Vind het wel meevallen Web. Het is niet zijn eerste reflex.
0 0
Ajaxxxisdebeste
Want Ten Hag heeft het zo slecht gedaan? Ajax is ook op gebied van trainers een talentenmachine.
0 0
Van Reenen
Opvolger van TH hebben we al in huis. Winston Bogarde.
0 0
Deepblue
Leuk grapje
0 0
Web
Lijkt mij een uitstekend hulp trainer, maar voor een hoofdtrainer moet ik het nog zien
Dan komt er heel wat kijken hoor
1 0
Frank1978
Laat Slot maar lekker wegblijven. Weer, voor de tienduizendste keer beginnen over hoe er met Ajax is geconcurreerd. Het zal wel aan mij liggen, maar ik vond AZ helemaal niet zo geweldig voetballen afgelopen seizoen. Tegen ploegen waarin zij het spel moesten maken, liep het vaak voor geen meter, met als klapstuk hun uitwedstrijd tegen Twente, waarin ze niet één fatsoenlijke kans hebben gecreëerd. Laat Ajax nu net de club zijn die in de ED zowat altijd het spel moet maken. Na de afgelopen weken/maanden hoef ik sowieso niemand van AZ meer bij ons te zien eigenlijk.
4 0
Redrum
Helemaal mee eens. Lekker ver bij onze club vandaan houden deze nare vent. Vindt zichzelf helemaal geweldig. Wisten jullie trouwens al dat hij 2 keer van Ajax heeft gewonnen vorig seizoen? Goed voetbal heb ik ze nooit zien spelen, zeker niet tegen de mindere ploegen inderdaad. In de topwedstrijden liepen ze lekker te counteren en zat het ze mee. Niks meer en niks minder. Komend seizoen gaat heel ontnuchterend worden voor Slot. Je ziet nu al wat er overblijft als Boadu en Stengs er niet zijn, helemaal niks.
2 -1
Web
Echt allemaal onzin
AZ is sinds vorig jaar een kut club (maar probeer dit nu eens gescheiden te houden ) Ze hebben het gewoon hartstikke goed gedaan
Kijk eens na die begroting, elk jaar doen ze het maar weer
Als de competitie begint staan ze er weer, let maar op

Of Arne Slot geschikt is voor Ajax weet ik niet, maar het is een vriendelijke en rustige man
0 -1
Redrum
Niemand zegt dat ze het niet goed gedaan hebben, maar je moet de zaken wel in perspectief plaatsen. AZ heeft in de schaduw van Ajax lekker rustig kunnen voetballen zonder echte druk. Daarbij hebben ze tegen de kleine ploegen meestal de grootste moeite gehad om het spel te maken en speelden ze hun beste wedstrijden op de counter. Allemaal prima voor een club als AZ, maar we en vooral ze moeten nu niet gaan doen alsof ze bij de grote jongens horen.

Wat betreft Slot, ik heb een heel ander beeld van hem. Ik denk dat het een ontzettende kwal van een vent is. Hij doet zich heel rustig en schappelijk voor in interviews, maar volgens mij is het een ontzettende arrogante bal gehakt.
0 0
Schip
Ik heb dat beeld totaal niet van hem. Daarbij vond en vind ik Bosz soms wel een kwal, maar mag hij morgen terugkomen van mij.
0 0
Redrum
Tja, misschien zie ik dingen die er niet zijn, maar ik heb een heel slecht gevoel bij Arne Slot. Over Bosz wil ik het niet eens meer hebben eigenlijk. Verschrikkelijke vent is dat.
0 -1
Web
Wat verwacht jij van een trainer dan?
Ik zou het erg vinden dat hij de handdoek gooit in de titel strijd
Oneens, maar dan ook totaal oneens met jou
En dan ga je ook nog even een slechte pot er uit halen
In de arena heeft Ajax niet een keer de druk er op kunnen krijgen tegen AZ, en dat was de verdienste van AZ
Wat zich nu afspeelt, is heel wat anders, mijn sympathie voor die club ( die ik wel had ) is ook helemaal weg, maar dat is een heel ander verhaal
Met deze begroting doen ze het al jaren heel goed
0 0
Amp
Idd, het was een soort aantrekkelijkere psv. Counteren deden ze leuk en als ze ruimte kregen. Als ze zelf t spel moesten maken gaven ze nauwelijks thuis.

Die slot mag ook wel lekker in alkmaar blijven met zn trutjesgedrag afgelopen maanden
0 0
Jornnn
Geen sympathieke man.
2 -5
Web
Arne Slot is wel een sympathieke man
Hij zit bij Eenhoorn dat is probleem geld ook voor Huiberts
2 -1
Koningtoto
Na dat gejank over de CL hoef ik hem sowieso niet als trainer van Ajax te zien.
2 -2
Web
Ben ik niet met je eens
Hij moet de belangen van AZ vertegenwoordigen
Eenhoorn is de gevaarlijke man
3 -2
Redrum
Eenhoorn is de gevaarlijkste man, maar Slot lijkt zelf ook heilig te geloven dat AZ recht heeft op de CL. Dan ben je gewoon niet helemaal fris en eerlijk ben je al helemaal niet. Eenhoorn is de geniepige viespeuk op de achtergrond die dit alles in gang heeft gezet en vervolgens zelf wegduikt in zijn kantoortje zonder commentaar te geven. Een glibberige kakkerlak.
0 0
Web
Daar geloof ik helemaal nies van
Eenhoorn heeft Slot en Huiberts ( ook een aardige man ) enorm beïnvloed
Zij moeten uitstralen van Eenhoorn dat ze echt verdienen, jonge trainers doen dit nog, gevestigde trainers niet altijd
0 0
Redrum
Zou kunnen, we zullen het nooit weten. We zijn het er in ieder geval over eens dat Eenhoorn de boosdoener is bij AZ.
0 0
JariHeijden
Dat vind ik Arne Slot niet te verwijten eigenlijk. Dat is de keuze van de mensen boven hem. En omdat Eenhoorn vaak niet met de pers praat, krijgt Slot die vragen. Hij kan moeilijk zeggen dat zijn werkgever een belachelijk standpunt heeft ingenomen en op een nog achterlijkere manier zijn zin probeert door te drijven.

Hij wordt door AZ betaald. Ik vind dat hij zich nog aardig op de vlakte heeft gehouden eigenlijk.
3 -2
Web
Ik ben het met je eens
Ik vind het zelfs een aardige jongen
Maar ja AZ die Eenhoorn is een dwaas
0 -2
jutter
Men komt al rap een mening over Eenhoorn hier, alhoewel die man nauwelijks te horen of te zien is in de media. Denk vooral dat hun advocaat wat indruk wil maken door met e.e.a. door te blijven drammen. Zijn goed recht natuurlijk, maar hij vecht in feite voor een verloren zaak. Genoegd gezegd nu.
0 0
Web
Hier heb je een punt
Dat zal inderdaad het belangrijkste wezen, maar die Eenhoorn is ook wat hoor, vanaf dag een had ik geen goed gevoel met hem
0 0