Onana weer te bewonderen op trainingsveld Ajax

BartVeenstra, 07-08-2020 om 15:10, 5050 views, Ajax |

Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

André Onana is weer te bewonderen op het trainingsveld van Ajax. De Kameroener sloot later aan omdat hij lichte klachten aan zijn enkel had. Op een foto van Ajax, die de club heeft verspreid via Twitter, is de doelman te zien tijdens de vrijdagtraining van de Amsterdammers.

In hoeverre Onana nog last heeft van zijn enkel is nog niet bekend. De doelman is in ieder geval wel fit genoeg om enkele oefeningen uit te voeren. Richting het duel met RKC Waalwijk van zaterdagavond zal Onana wel een vraagteken zijn.

Met Maarten Stekelenburg, Kjell Scherpen en Dominik Kotarski heeft trainer Erik ten Hag de keuze uit drie andere keepers. Mogelijk dat de trainer ervoor kiest om twee keepers een helft te laten keepen, al wordt daar zaterdag meer duidelijk over.

Scoor je WZAWZDB-zonnebril tijdens de hittegolf!

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Lagasj
LagasjLagasj, za 8 augustus 2020 om 01:33Hoe zit het met zijn motivatie/concentratie als hij er in september nog is omdat er niemand voor hem gekomen is?
Hoe gaat hij dan met de teleurstelling om?
Juist omdat hij nog zo jong is zal dat een behoorlijk aandachtspunt worden en leek het me toen al onverstandig om zo vroeg bekend te maken dat je een "volgende stap" wil maken.
0 0
Sampaoli
Kudus er helaas nog niet bij, papieren rond krijgen duurt lang.
1 0
Joseph
Kan die enkelblessure even uitvergroot worden tot na de transferwindow? Gun Onana de transfer van harte, maar zie hem toch liever nog een jaar bij Ajax..
1 -1
036AFCA97
En nu moet Marc gewoon zichzelf vastboeien aan Onana totdat die een nieuw contract heeft getekend.
0 0
Jan Doedel
Zou toch geweldig zijn als deze kanjer nog een seizoen zou blijven!
0 0
Saanchez
Dat zou oprecht een wereldprestatie zijn. Onana behoord naar mijn idee tot de top-15 keepers van de wereld en als we die voor nu alweer een vijfde seizoen onder de lat kunnen houden is dat bizar voor een Nederlandse club
1 0
036AFCA97
Top 15? Ik vind Oblak, Allisson, Ter-Stegen en misschien Neuer beter, maar voor mij komt dan Onana. Vind hem niet slechter dan een Ederson of De Gea op dit moment.
0 0
Saanchez
Ik ben zelf van mening dat Oblak, Allisson, Ter Stegen, Neuer, Handanovic, Ederson, Szczesny, Courtois, Lloris en De Gea overall gezien nog beter zijn dan André. Maar dat heeft ook mede te maken met ervaring, op Ederson, Ter Stegen en Allison na zijn al die gasten veel ouder en ervaring is nu eenmaal erg belangrijk voor een keeper. En dan nog is André een paar jaar jonger dus hij mag met recht in dat rijtje genoemd worden, en voor een keeper van 24 is dat een heel groot compliment. Hij is nog niet uitgeleerd
1 0
Lazell
Toch raar dat er geen donkere keepers tussen zitten. Die zijn qua atletisch vermogen vaak net iets beter.
0 -1
KingJames23
Maar die hebben vaak ook net iets meer zelfvertrouwen waardoor ze domme dingen gaan doen.
0 0
Santiago
Ik zou Courtois en Lloris uit dat lijstje laten
0 0
Saanchez
Courtois heeft zn draai inmiddels wel gevonden bij Real en was bij Chelsea ook jarenlang top. Lloris is misschien de minste van dat lijstje maar toch ook wel een klasse keeper en wereldkampioen. Dat geeft m net nog een streepje voor op André
0 0