TG: 'Giovanni heeft flinke (conditionele) achterstand'

BartVeenstra, 01-08-2020 om 08:20, 17836 views, De Telegraaf |

Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

De Telegraaf meldt zaterdagochtend dat Ajax-aanwinst Giovanni een flinke (conditionele) achterstand heeft weg te werken. Dit komt doordat de Braziliaan door een zakelijk geschil met zijn oude club Santos een jaar lang niet kon trainen.

De krant schrijft dat Giovanni bij Jong Ajax zich stap voor stap naar het eerste elftal moet knokken. Daarnaast zijn de eerste maanden van de creatieve middenvelder sowieso niet gelopen zoals hij zich had voorgesteld. De Braziliaan (18) zou in Nederland worden vergezeld door zijn vader, maar vanwege de coronacrisis heeft hij nog niet van Brazilië naar Nederland kunnen vliegen.

Zodoende zit Giovanni al anderhalve maand alleen in Nederland. In de tussentijd doen Ajax en zijn zaakwaarnemers er alles aan om de vader van Giovanni zo snel mogelijk naar Nederland te halen, zodra dat mogelijk is.

Denk jij dat Atalanta met 2-0 wint van Internazionale? Zet in en krijg 13,25 keer je inzet terug!

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Ajaxbrl
Onbegrijpelijk met al die mooie vrouwen in Brazilie..
0 0
MankeNelis
Als er Telegraaf boven staat ga je automatisch twijfelen of het verhaal wel klopt.
1 0
Joseph
Vind ik toch bijzonder, conditie had je makkelijk kunnen onderhouden. Wedstrijdfit worden is een ander verhaal, hoop toch dat het daar over gaat.
1 0
AjaxDaniel
Hij zal ook vast wel getraind hebben, lijkt mij dat het lichtelijk overdreven wordt.
0 0
MarkAFCA
In een aantal weken is er veel mogelijk op conditioneel gebied hoor. Het is geen papzak die vanaf 0 komt maar een 18-jarige professional die weer op niveau moet komen. Drama van de TG.
3 0
wolterx
Dat zal nog wel even gaan duren, meer dan jaar niet mogen trainen, enkel voor zichzelf. Voorbereiding door Corona niet volgens schema en maakt na jaar niet gespeeld of getraind bij een team de stap van Braziliaans jeugdteam naar een profteam in Nederland. Paar werken geleden beweerde iemand die hem van zijn Santos tijd kent dat hij hoop in september ergens wedstrijdfit te zijn. Als alles verloopt zoals volgens plan. Dus zou mij niet verbazen als bij voor eind september amper minuten gaat maken. Maar dat was iets dat te verwachten was bij overkomst, zou meer tijd in gaan zitten.
4 0
Westerpark1982
Dit viel te verwachten. Jong ajax is gelukkig al een tijdje bezig.
0 0
ajax_janneman
Kan deze jongen niet samen met Neres trainen? Die moet het toch ook redelijk rustig aan doen en allebei Braziliaans?
2 0
Jornnn
Loopt conditioneel en fysiek erg achter. Ik denk dat hij fysiek niet eens met de a junioren mee komt. Ik denk niet dat hij veel voor Jong Ajax in actie zal komen.
0 0
GrandMasterFlex
Ik denk dat ze daar een volledig plan voor hebben uitgestippeld, zodat hij september/oktober wedstrijdfit is.
0 0
Ferd
Of met Wamberto, die als vader voor hem kan fungeren
1 0
Sterretje73
Zal toch ook wel gebeuren lijkt mij ? En dat alleen zitten zal ook wel meevallen lijkt me. Genoeg te zien en een salaris waar z’n ogen van naar achteren rollen dus op die leeftijd had ik het wel geweten.
1 -1