Giovanni: 'Veel gevraagd op tactisch en technisch vlak'

ThijsZwagerman, 23-07-2020 om 20:55, 12080 views, Gazeta Esportiva |

Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

Giovanni is vastberaden om zich tijdens de voorbereiding op het nieuwe seizoen van zijn beste kant te laten zien. De Braziliaanse middenvelder, die het seizoen aanvankelijk zal beginnen bij Jong Ajax, kijkt uit naar het spelen van echte wedstrijden. 

‘De seizoensvoorbereiding wordt belangrijk. We spelen dan enkele vriendschappelijke wedstrijden en ik zal mij in die periode moeten gaan aanpassen aan het tempo van het Europese voetbal’, vertelt de zelfbewuste Giovanni aan Gazeta Esportiva

De achttienjarige Braziliaan weet waaraan hij zal moeten werken tijdens de seizoensvoorbereiding. ‘Op tactisch en technisch vlak wordt er veel van mij gevraagd. Daar zal ik mij dus zo snel en zo goed mogelijk aan moeten aanpassen.’ Daarbij rekent Giovanni op hulp van zijn landgenoten. ‘Ik ben nog altijd blij met Ajax en zal bij mijn aanpassing ook ongetwijfeld hulp van de andere Brazilianen krijgen.’ 

De rechtsbenige middenvelder toont zich vervolgens ambitieus en spreekt eens te meer lovend over de beschikbare faciliteiten bij Ajax. ‘Ik weet zeker dat ik mij zal gaan ontwikkelen en dat ik een nog betere speler ga worden. De komende weken zullen mij op de beste manier voorbereiden op het spelen van echte wedstrijden. De club heeft perfecte faciliteiten en zorgt ervoor dat we continu op hoog niveau kunnen werken aan onze ontwikkeling.’ 

Shop nu het nieuwe Ajax-thuisshirt 2020-2021!

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
MK77
Ben heel benieuwd wat van der Gaag te voorschijn gaat toveren dit seizoen. Ik vond het elftal vorig seizoen al prachtige dingen op de mat leggen met een piepjong elftal.
5 0
MosesD
Ik ben sowieso een fan van trainer van der Gaag. Ik weet niet of hij de ambitie heeft om ooit Ajax1 te doen, in het verleden heeft hij volgens mij weleens hartproblemen gehad, dus wellicht trekt die job hem niet zo.
1 0
Ozymandias
Inderdaad, als de talenten wat meer inhoud krijgen zodat ze het goede spel wat ze in de meeste wedstrijden in het eerste uur speelde een hele wedstrijd vol kunnen houden zullen ze een kanshebber zijn om kampioen te worden.
1 0
Schwalbino
DIt soort jonge talenten is eigenlijk waarom ik Ajax altijd met plezier volg en waarom ik zelfs kan leven met het feit dat de grote successen vaak wat seizoenen overslaan. Deze ruwe diamanten zijn er altijd en het is prachtig om hun ontwikkeling te volgen.

Je vindt dit bij geen enkele andere club.
6 0
jutter
Hij zal zich toch eerst bij Jong moeten gaan bewijzen. Daar is hij naar mijn mening ook voor aangetrokken, zie de talrijke vacatures die zijn ontstaan door die verhuurde spelers en enkelen die mogelijk nog gaan volgen. Want dat elftal zal met het doorschuiven van enkele hele talentvolle jongens uit de A 1 en enkele nieuwe spelers een heel ander gezicht gaan krijgen. Maar daar is het jeugdbeleid dan ook met name op gericht natuurlijk om spelers uiteindelijk klaar te stomen voor de selectie van Ajax 1. Dat slechts enkelen die stap uiteindelijk zullen maken is ingecalculeerd. Ben erg benieuwd welke speler(s) zich uiteindelijk via dat Jong zullen gaan aandienen voor de selectie van de hoofdmacht van de komende jaren. Dat is van diverse factoren afhankelijk natuurlijk, ook voor de op het oog meest talentvolle jongens.
2 -1
Leefieg
De zin “Ik weet zeker dat ik een nog betere speler ga worden” doet mij het beste hopen over deze speler !!
3 0
insectenverdelg
Zeer benieuwd naar deze jongen. Hoop datvhin een schot in de roos gaat worden.
5 0
Ron6
Ik de kruising is nog mooie
0 0