'Nam in januari de gok om nog een halfjaar te wachten'

BartVeenstra, 10-07-2020 om 13:20, 4060 views, Voetbal International |

Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

Benjamin van Leer hoopt bij Sparta Rotterdam zijn carrière een nieuwe impuls te geven. In de afgelopen jaren kwam de goalie vanwege meerdere redenen amper in actie, terwijl hij tijdens een huurperiode bij NAC Breda degradeerde uit de Eredivisie.

Bij Sparta Rotterdam hoopt Van Leer te laten zien dat hij nog altijd een goede keeper is. 'Ik wil de afgelopen periode achter me laten, gewoon een nieuwe start maken en laten zien dat ik een goede keeper ben. En niet de keeper die de meeste mensen nu op hun netvlies hebben staan', vertelt hij in een interview met Voetbal International.

In de afgelopen winterstop kon Van Leer ook al vertrekken bij Ajax. Een club uit het buitenland, de naam wordt niet genoemd, had interesse. Van Leer besloot echter bij Ajax te blijven. 'Toen zat ik thuis en dacht ik toch: nee. Ik ben een gevoelsmens en wilde een bepaald gevoel hebben bij een club als ik zou vertrekken. Dat goede gevoel kreeg ik bij Sparta', zegt hij nu vol trots. Van Leer is dan ook gelukkig met zijn keuzes. 'Ik nam in januari de gok om nog een halfjaar te wachten en die gok pakt nu goed uit. Ik heb er heel veel zin in.'

Denk jij dat Real Madrid in eigen huis een comfortabele 3-0 zege boekt op Deportivo Alavés? Zet in en krijg 6,10 keer je inzet terug!

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst, wees de eerste!