'Geef misschien een tiende van mijn salaris uit'

FinnDekker, 09-07-2020 om 19:20, 10884 views, MTV |

Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

Sergiño Dest is vastberaden om een ster te worden. De rechtsback wil over vijf jaar 'een stuk verder zijn' dan vandaag de dag, op verschillende vlakken. In gesprek met MTV sprak de Ajacied over zijn ambities, geld en zijn privéleven. 

De verslaggever vraagt onder meer aan Dest hoe de toekomst eruit ziet. 'Waar ik precies zit, weet ik niet. Voetballend maar ook als persoon wil ik groeien. Ik wil een ster worden en waardering krijgen voor wat ik doe. Daar moet ik heel hard voor werken. Je wordt het niet zomaar', aldus de verdediger.

Ondanks alles blijft Dest wel met beide benen op de grond, ook qua geld. 'Ik ga heel slim met mijn geld om. Ik geef misschien een tiende van mijn salaris uit, bijna niets dus. Ik ken nog de waarde van geld, maar natuurlijk haal ik soms wel iets als ik het heel leuk vind.' Wonen doet de negentienjarige nog bij zijn ouders. 'Ik heb nog geen huis gekocht.' Thuis helpt Dest op zijn manier. 'Mijn ouders mogen altijd aan mijn pinpas komen als ze iets nodig hebben. Ze hoeven het niet te vragen.'

Tot slot gaat het over zijn relatie. Dest heeft sinds een jaar een vriendin. 'Ze vindt het soms wel lastig', doelt de rechtspoot op de aandacht. 'Ze wil dat ik laat zien dat ik haar vriend ben. Maar ik zeg dan: wij weten toch dat het goed zit? Soms is ze een beetje jaloers, maar een beetje jaloezie mag ook wel, dat is een goed teken.'

Denk jij dat Inter met 0-2 wint op bezoek bij Hellas Verona? Zet in en krijg 7,50 keer je inzet terug!

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Jornnn
Dus stel hij verdient 1 miljoen. Dan geeft hij nog voor een godsvermogen uit tov de meeste mensen. Helemaal prima natuurlijk, maar het is niet dat hij op de centen let daardoor.
0 -5
Kokakola
1 miljoen euro per jaar betalen aan Dest lijkt me wat van de gekke. Dit seizoen werd hij 19 jaar, is ook nog zijn eerste jaar als speler van het eerste.
1 0
D4nny
Dan nog. Stel Dest verdiend 400k. Dan geeft ie 40k uit terwijl hij bij zijn ouders woont? Ik deed het niet op zijn leeftijd! :-D

Maar het is hem gegund hoor!
0 0
insectenverdelg
Ehh. Stel hij verdient 400K dan is er na de helastingdoenst nog ongevwer 200K uit. Dan geeft hij dus maar 20 K uit. Dat is natuurlijk no steeds veel. Maae niet bezopen veel. Als hij een keer goed zn vriendin mee op vakantie neemt ia hik wel al iwts kwijt. Ik vind t iig niet heel erg geld over de balk gooien.
3 0
OuweDibbes
Dus omdat je maar 1 tiende van je salaris uitgeeft, kan je voor de helft van je salaris bij Bayern voetballen? Hou je nog 40 procent over..
0 -3
mgtow
Ja pikkie natuurlijk wil ze met je pronken. Je bent een jonge gozert met een bak geld en bekend in Nederland maar nu ook in Amerika. Biologie jongen.
0 0
036AFCA97
Gewoon een jonge jongen die zich zo gedraagt. Weinig mis mee. Alle verhalen over clubs waar die heen wil en dat die klaar is met Ajax komen overal vandaan behalve uit zijn mond.

Hoop dat die bijtekent want ik zie meer potentie in hem dan in Mazraoui en vind het ook een leukere speler om naar te kijken.
4 -1