'Real Madrid heeft zich in feite teruggetrokken'

BartVeenstra, 08-07-2020 om 08:15, 10251 views, Veronica Inside, De Telegraaf |

Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

De kans dat Donny van de Beek deze zomer een transfer maakt naar Real Madrid lijkt steeds kleiner te worden. Van de Beek wordt inmiddels al een jaar in verband gebracht met een overgang naar De Koninklijke, maar volgens Valentijn Driessen - verslaggever van De Telegraaf - staat Real Madrid op dit moment anders in een transfer van Van de Beek.

In januari wist Driessen nog zeker dat Van de Beek naar Real Madrid zou gaan, maar dat is nu wel anders. 'Nee, Real Madrid heeft zich in feite teruggetrokken', zegt hij tegenover Veronica Inside. 'Die club heeft gezegd: als jij naar een andere club wil, dan kan jij naar een andere club zoeken. Die willen zich nu niet committeren aan Donny van de Beek.'

Real Madrid zou volgens Driessen met andere spelers bezig zijn. Paul Pogba van Manchester United geldt als een belangrijke kandidaat. 'Hij krijgt de voorkeur. Ze staan volgens mij ook driehonderd miljoen euro in het rood. Ze zijn bezig met een nieuw stadion: ook weer driehonderd miljoen. Zij hebben geen geldmachine om ongelimiteerd spelers op te halen. Ze focussen zich op het topsegment en dat is niet Donny van de Beek.'

Bovendien vertegenwoordigt Pogba ook veel commerciële waarde. 'Daar kijkt Real Madrid ook naar. Een transfer moet zich ook terugverdienen. Een Pogba die verdient zich eerder terug dan een Van de Beek. Eerst gaan we voor de grote jongens, daarna voor de opvulling. En ja, dat is Van de Beek. 55 miljoen euro is veel geld voor Van de Beek, zeker in deze periode', aldus Driessen.

Denk jij dat FC Barcelona de stadsderby tegen Espanyol met 3-1 wint? Zet in en krijg 9,85 keer je inzet terug!

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
trainerdv
Eerder dat Real gewoon goed draait en dat ze misschien wel niemand voor het middenveld willen halen.
0 -1
Schip
Zeg dan gewoon dat je ernaast zat knuppel. In januari suggereerde je nog dat er een getekende overeenkomst lag. Daar kun je je niet aan onttrekken.

Donny zou wel gek zijn om naar zo'n ballenclub te vertrekken.
1 -1
altijdwelwat
Er is geen club in de Wereld die +50 miljoen voor Donny wil betalen, en dat is volkomen logisch voor zo een categorie speler brengt hij simpelweg te weinig.
1 -1
Radikaal
Dan mag ie lekker blijven en bij ons blijven brengen wat ie brengt.
0 0
Sampaoli
Prachtig nieuws! Kans dat Donny nog een seizoen bij ons gaat vlammen neemt toe.
0 0
Murtagh
Donny nog een jaar!
0 0
Liam
Wel knap om hier nu al anderhalf jaar over te zeveren. Iedereen weet dat Real Donny binnen 24 uur bij Ajax weglokt als ze dat willen dus waarom er nu al zo lang over geschreven is mij werkelijk een compleet raadsel.

Kappen met die onzin.
2 0
Luie
Driessen roept maar gewoon wat, hij werkt niet met bronnen of contacten. eigenlijk zou dit dan ook bij opinie moeten staan
2 -1
Hans Kraay Jr.
Aldus onze Driessen “ik ga niet naar Madrid.”
1 -1
Aetim
Hoop dat Real veel spijt gaat krijgen en Donny volgend seizoen de sterren van de hemel speelt bij onze club (en daarna met een lange neus vertrekt naar Barca :)
1 -2
Stefanaladin
Is hij al bijna 30 dan?
0 0
De_Realist
Donny is voor Ajax een goede speler, net zoals Klaassen dat was, maar laten we eerlijk zijn dit zijn geen spelers van het kaliber Barca of Real.

Blijf maar lekker bij ons Donny.
2 0
Afca85meer
Ik snap het wel. Donny is dat geld natuurlijk niet waard. haakt vaak als één van de eerste af als het moeilijker wordt. De PR machine van zijn zaakwaarnemer heeft zijn best gedaan, maar het mocht niet baten.
2 -4
DrFootball
En het 'nieuws' nog maar weer eens herkauwen.
1 0