Sneijder: 'Daarvoor al besloten dat ik fit wil worden'

BartVeenstra, 04-07-2020 om 11:25, 7498 views, NH Sportcafé |

Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

Voormalig Ajacied Wesley Sneijder was sowieso al van plan om de komende periode te gebruiken om fit te worden. Dat hij mogelijk bij FC Utrecht aan de slag kan als voetballer staat daar dan ook volledig los van, zo vertelt hij tijdens NH Sportcafé.

Sneijder wil in de komende periode kijken hoe fit hij wordt. 'Ik zie wel hoe ik er over een paar maanden voorsta en dan kunnen we altijd nog zien hoe of wat', zegt Sneijder. 'Ik heb voor mezelf zoiets van: ik ga fit worden. Dat wil ik gewoon. Dat heeft niets te maken met...voordat ze hiermee kwamen had ik dat al besloten. Ik ga bij DHSC de voorbereiding meedoen. Als ik er over tien weken denk van: het is misschien wel leuk, dan ziet de wereld er misschien heel anders uit.'

De actie van de supporters van FC Utrecht heeft Sneijder geraakt. 'Dat het in mijn stad, want dat is Utrecht, is, lijkt me leuk. Maar ik moet nog laten bezinken', aldus Sneijder, die op dit moment niet topfit is. 'Ik zie er niet zo uit als Arjen (Robben, red.) nee. Maar je weet ook: ik heb mijn hele leven lang gesport. Het is zo terug hoor, als je de knop omzet. Ik aarzel niet om te beginnen met trainen, maar dat is wel puur voor mezelf.'

Sneijder als trainer: 'Hoop op versnelde cursus'

Sneijder heeft ook de ambitie om trainer te worden. De recordinternational van het Nederlands elftal hoopt op een versnelde cursus bij de KNVB. Twee jaar lang theorielessen volgen in een klaslokaal ziet de oud-middenvelder echter niet zitten. 'Maar ik weet wel dat er veel meer bij komt kijken. Ik weet dat de cursus nodig is. Als trainer wordt er iets meer van je verlangd en ik heb het gevoel dat ik er klaar voor ben. Ik hoop op een versnelde cursus en dat zal ongetwijfeld bij FC Utrecht gebeuren. Ik hoop zo snel mogelijk op eigen benen te staan.'

Denk jij dat Arsenal de lastige uitwedstrijd bij Wolverhampton Wanderers weet om te zetten in winst? Zet in en krijg 3,40 keer je inzet terug!

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
insectenverdelg
Hij grijpt volgens mij echt alles aan om zn boek te promoten. NH Sportcafe, een eventueel contract Utrecht of een relletje met de F Side, alles is goed voor Wes.
0 0
Bennyben
Sterkte Sneijder ik hoop dat je snel van je drankverslaving af ben.
2 0
AjaciedRK
Utrecht voetballen, utrecht stage, utrecht coachen. Hij zit er zo te zien aardig vol van.
1 0
Redrum
Ajax hoeft hem niet, dus is hij al langere tijd heel krampachtig aan het bewijzen dat hij een echte Utrechter is. Het is een vrij treurig verhaal eigenlijk.
1 0
AjaxPassion
Waarom al die haat naar Sneijder? Wat een kleine pikkies lopen er toch rond (bij Ajax)...

Sneijder heeft jarenlang alles gegeven voor Ajax en Oranje, ons geweldige doelpunten en momenten laten beleven en doet nu wat hij leuk vind en volgt zijn hart. Laat hem lekker. Ik gun hem iig alle geluk van de wereld.
4 -8
AlexIbarra
Normaal gesproken ben ik het helemaal met je eens, het gaat om de prestaties voor Ajax en niet om het geouwehoer vele jaren later. Maar waarschijnlijk heb jij Sneijders mediaoffensief van de laatste weken verder gemist. (Prijs jezelf gelukkig..)

Hij is al wekenlang 2x per dag in het nieuws met weer een sneer naar Ajax of zijn collega's bij Oranje, of in zijn nieuwe rol als spelersbegeleider / trainer / speler.
Zijn nieuwe boek moet immers verkocht worden en Wesley is er kennelijk zo een die op anderen gaat lopen afgeven als hij zich in een zwart gat bevindt.

Over zijn pikkie doe ik geen uitspraken maar de Calimero is Sneijder in dit geval zelf.
1 -1
Redrum
Ooit gehoord van trots? Een trotse Ajacied wordt niet zo vrolijk van de acties van Sneijder de afgelopen maanden/jaren. Als je dat niet kan begrijpen dan denk ik dat je beter je username even aan kan passen. Want met passie voor Ajax heb je dan weinig van doen.
1 -3
Schip
Je hoeft er niet vrolijk van te worden, maar het is niet zo dat hij voor Feyenoord of PSV gaat spelen he. Hij gaat voor een kleine club spelen uit de stad waar hij is opgegroeid. Is zijn keuze. Alleen dat gedrag er om heen is vrij ontnuchterend. Hoewel, was dat maar zo ;)
0 0
AjaxCitizen
Omdat Sneijder al tijden steken uitdeelt richting de club die hem jarenlang heeft opgeleid en waar hij door supporters op handen werd gedragen. Prima dat hij voor FC Utrecht is. Kan mij niet veel boeien. Maar dat hij ondankbaar doet richting de club die veel voor hem heeft betekent, dat vind ik gewoon laag.
1 -1
ghouleseddik
Haha hij geeft ze in Utrecht nog hoop ook :'D
0 0
MisterAFCA
Toch zijn er maar weinig mensen echt zo stom als dat ze eruit zien... maar Sneijder krijgt zelfs dat voor elkaar.
0 0
Jornnn
Die wordt nooit meer fit. Zo gemakkelijk is het allemaal niet als dat hij schetst.
1 0
Ajaxxxisdebeste
Niet als je frikandellen blijft vreten, hij schijnt ze meer te eten dan Van der Vaart
0 0
Schip
De fitheid is redelijk snel terug, de inhoud niet. Ik ben denk ik een van de weinigen die het niet erg zou vinden als Sneijder bij Utreg te bewonderen zou zijn. Zolang hij maar uit blijft dragen dat hij Ajacied is. Al ging dat laatste niet erg best natuurlijk de laatste tijd.
1 0