Schenkel langer door als trainer Ajax Vrouwen

BartVeenstra, 03-07-2020 om 15:50, 2463 views, Ajax.nl |

Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

Ajax en trainer Danny Schenkel hebben een akkoord bereikt over een contractverlenging. De oefenmeester van de Ajax Vrouwen heeft vrijdag een handtekening gezet onder een nieuw tweejarig contact, zo meldt Ajax.nl.

Schenkel was in het vorige seizoen ook al trainer van de Ajax Vrouwen. In zijn voetbalcarrière speelde de verdediger voor Telstar, Sparta Rotterdam, Willem II en AEK Larnaca. Nadat hij stopte met het spelen van betaald voetbal beëindigde hij zijn loopbaan bij de Ajax Amateurs. Bij Ajax genoot hij ook zijn jeugdopleiding.

Ook de assistenten van Schenkel tekenden bij. Assistent-trainer Erwin Tump, keeperstrainer Robbie Tetteroo en video-analist Kees Kalk staan ook volgend seizoen met Schenkel voor de groep van de Ajax Vrouwen.

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Professor
Een vrouwelijke trainer, vrouwelijke assistenten en een vrouwelijke video analist zijn die niet te vinden.
0 0
Redrum
Met alle respect, maar voor mijn gevoel sta je binnen Ajax toch echt onderaan de pikorde als je het vrouwenelftal mag coachen. We kunnen met zijn allen heel schijnheilig doen, maar vrouwenvoetbal slaat gewoon nergens op. Het heeft niks met voetbal te maken. De 015 van Ajax speelt de Ajax-vrouwen moeiteloos van de mat, zonder twijfel. Stop gewoon met deze ongein. Als vrouwen willen voetballen, prima, graag zelfs. Doe alsjeblieft wat je leuk vindt, maar laten we in vredesnaam ophouden met dit gênante schijnspel waarin we net doen alsof vrouwenvoetbal ook heel aantrekkelijk is en geprofessionaliseerd moet worden. Er kijkt geen hond naar en dat gaat ook nooit gebeuren.
2 -3
Santiago
Zijn vader Erik zal trots zijn!
1 0