Bondscoach Roemenië: 'Marins probleem zal opgelost worden'

BartVeenstra, 02-07-2020 om 11:40, 9041 views, ProSport |

Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

Bondscoach Mirel Rădoi van het Roemeense nationale elftal heeft goede hoop dat 'het probleem' van Razvan Marin opgelost kan worden. De middenvelder, die vorig jaar overkwam van Standard Luik, kende geen succesvol debuutjaar in Amsterdam.

Slechts tien keer maakte Marin zijn opwachting in de Eredivisie in het afgelopen seizoen. Bovendien kwam hij niet verder dan 503 minuten en zodoende kende Marin een moeilijk eerste seizoen in Amsterdam. 'Uiteindelijk denk ik dat het probleem van Razvan opgelost zal worden', zegt Rădoi tegenover ProSport.

'Ik vraag hem niet wat hij gaat doen, maar het is duidelijk dat hij wil spelen', zegt de bondscoach vervolgens. Maar wil Marin wel vertrekken bij Ajax? Dat is nog maar de vraag. 'Ik weet niet hoeveel Roemeense spelers Ajax zouden verlaten slechts met de gedachte aan speeltijd', besluit hij.

Denk jij dat kampioen Liverpool met 1-2 wint van Manchester City? Zet in en krijg 10 keer je inzet terug!

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Hollister
Nog beter, Veltman, Marin, Magallan, Botman verkopen en voor dat geld Lucas Quarta en Igor Gomes kopen... klaar !
0 -2
Ozymandias
Kan Ajax in plaats van Gomes niet beter een middenvelder met creativiteit in zijn passing aantrekken?
0 0
Woodenshoe1
Dit is gewoon helemaal niets voor Ajax, laten gaan tegen elk aannemelijk bod.
1 -2
Hollister
Als de kans zich voordoet voor 10 miljoen plus... verkopen... voor dat geld proberen Mattheus Henrique te kopen (zal iets bij moeten maar dan heb je ook wel wat)
1 0
ram
Het kan volgens mij best een redelijk succes worden met Marin maar dan moet Ten Hag met de punt naar achter gaan spelen en Marin als box-to-box '8' gaan gebruiken. Anders is er no way dat hij slaagt bij ons.
3 -2
Ozymandias
Ik denk dat Marin als rechtercentrale middenvelder ook zou kunnen slagen maar alleen als er 1) een controlerende middenvelder naast hem staat die een grote ruimte kan bespelen (zodat Ajax als Marin een loopactie heeft gemaakt niet kwetsbaar is in de omschakeling doordat Marin het atletische vermogen beschikt om zelf op tijd terug te zijn) zoals Schöne met De Jong zo'n speler nodig had en 2) er op '10' geen speler staat die dezelfde ruimte wil bespelen als Marin en hem daardoor in de weg loopt zoals Vd Beek als '10' die ruimte bespeelde en Marin daardoor in de weg liep. Alleen is het de vraag of Ajax niet beter Eiting of Gravenberch het vertrouwen kan geven en persoonlijk denk ik dat beide (veel) meer potentieel hebben dan Marin.
0 0