Bosz realistisch: 'We hebben terecht verloren'

BadembaBarrie, 06-06-2020 om 18:50, 2397 views, RTL Nieuws |

Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

Peter Bosz verloor zaterdagmiddag met Bayer Leverkusen met 2-4 van Bayern München. Na afloop van de wedstrijd kon de trainer niet anders dan een harde, maar realistische conclusie trekken. 'We hebben terecht verloren', zo citeert RTL Nieuws de trainer in gesprek met het ANP.

Bosz won eerder dit seizoen nog met 1-2 op bezoek bij Bayern München en kwam ook in deze wedstrijd al snel op voorsprong. Die wist hij met zijn ploeg echter niet vast te houden. Naarmate de wedstrijd vorderde werden de bezoekers alleen maar sterker en bij rust stond het al 1-3. 'Bayern München heeft een topploeg. Dat hebben we wel weer gezien', aldus Bosz.

De nederlaag van zijn ploeg was volgens Bosz dus ook terecht en hij vindt dat Leverkusen dan ook vooral naar zichzelf moet kijken. 'We kwamen niet in ons beste spel. Dat had te maken met Bayern München, maar ook met ons zelf. We hebben te veel fouten gemaakt.' 

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
AFCA-B93
Het liep eigenlijk perfect totdat Diaby begon te schutteren met dodelijk balverlies constant
0 0
frankvandeschepop@outlook.com
Voetbal draait om winnen, liefst mooi. Niet om mooi maar niets winnen.Bosz is niet geschikt als trainer. Ten Hag is veel realistischer, dus beter. Van Gaal had nog paar hele goede punten voor verbetering bij ten Hag. Wanneer hij ze oppakt komt hij in rijtje louis en rinus
0 -7
Ozymandias
Bosz is niet geschikt als trainer?! Je leest hier op AS af en toe de raaste dingen.
2 0
insectenverdelg
Bosz viel weer is in zijn typische val. Hij kan zijn ploegen oogstrelend voetbal laten spelen maar wil nooit concessies doen mbt de tegenstander. Dit is ergens heel mooi, maar totaql niett realistisch. . Dat kan namelijk niet als je tegen selecties speelt die meer kwaliteit of ervaring in hun team hebben. Het waren voornamelijk omschakelings momenten, waarbij de linies totaal niet goed stonden. En Bayern wist dat met hun kwaliteiten precies dit te benutten.

Zo ging hij bij Dortmund ten onder en het was bij Ajax ook al de s hiles hiel ( waarbij hij het geluk had dat hij Sanchez kreeg. Die kon op zijn snelheid heel veel goed maken als t eigenlijk fout ging)
0 -3