Driessen: 'Van der Gaag was kandidaat bij Vitesse'

BartVeenstra, 06-06-2020 om 12:00, 6300 views, De Telegraaf |

Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

Jong Ajax-trainer Mitchell van der Gaag zou in beeld zijn geweest om trainer te worden van Vitesse. De Arnhemse club stelde onlangs Thomas Letsch aan als de nieuwe hoofdcoach, terwijl Van der Gaag zijn contract bij Ajax verlengde tot medio 2023.

'Hij wordt niet de trainer van het eerste elftal (bij Ajax, red.), maar hij was wel kandidaat bij Vitesse', zegt Valentijn Driessen in de voetbalpodcast van De Telegraaf. 'Hij moest het afleggen tegen die Duitser, Letsch. Hij was de tweede kandidaat.'

Ajax-watcher Mike Verweij noemt het 'gek' dat Van der Gaag binnen een seizoen zijn contract met twee jaar kan verlengen. 'Want het seizoen is niet eens afgemaakt. Hij was heel tevreden en vindt het ontzettend leuk om in zo'n professionele organisatie te werken. Het is vele malen beter dan bij NAC Breda. Ik kan me niet voorstellen dat hij tot 2023 trainer van Jong Ajax blijft, misschien zien ze een assistentrol voor hem bij het eerste', aldus de journalist.

Denk jij dat Leverkusen en Bayern München met 2-2 gelijkspelen? Zet in en krijg 11,50 keer je inzet terug!

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
CDS
Mogelijke opvolger van Ten Hag dus.
0 0
Kingoffdatoilet
Als de organisatie zo veel beter is dan bij NAC zie ik hem ook nog wel tot 2023 trainer van jong blijven hoor. Daarmee speel je eigenlijk altijd bovenin de Jupiler League mee.
1 0
mgtow
Ajax zal ook wel geweten hebben dat hij in de picture stond. Dan is het juist handig om iemand een verlenging aan te bieden. Zeker nu met Corona dan wil je je belangrijkste werknemers een stukje zekerheid geven als dat even mogelijk is.
0 0