'Vanaf half september weer competitievoetbal'

FinnDekker, 02-06-2020 om 15:05, 3624 views, FOX Sports |

Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

Martin van Geel heeft voor de camera van FOX Sports gesproken over de agenda van volgend seizoen. Men sprak dinsdag tijdens een collectieve vergadering de wens uit om half september te beginnen met het nieuwe seizoen in de Eredivisie. 'Ik ben blij met de sfeer die heerste', aldus de algemeen directeur van Willem II.

Op Het Kasteel waren vertegenwoordigers van alle clubs uit de Eredivisie aanwezig. 'Ik heb begrepen dat er vanaf half september competitievoetbal gespeeld gaat worden en begin september interlandvoetbal. In augustus wordt vriendschappelijk gevoetbald. Er is een plan ontrold om alle Eredivisie-clubs in die maand tegen elkaar te laten spelen', aldus Van Geel.

De oud-Ajacied is verheugd dat er een stip aan de horizon is. 'Iedereen is blij dat we weer kunnen spelen. Dan kom je in het ritme. Maar het is ook leuk voor de kijker, de voetballiefhebber. Die kan kijken naar wedstrijden waar de uitslag nog niet van bekend is. We hebben nu wel genoeg gezien uit het verleden, waar we van wisten wat de uitslag was.'

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Amp
Wtf, hoezo interland voetbal vóór de competitiestart. Wat is dit voor onzin man? En dan spelers geblesseerd terug sturen zeker omdat ze nauwelijks in ritme zijn, en clubs kunnen op de blaren zitten.

Van mij mag t weer beginnen, mits verantwoord binnen de maatschappij en dus niet a la halsema. Snap ook wel dat die van geel blij is trouwens nadat ie gratis geld heeft gekregen
2 0
Redrum
Flikker nou in vredesnaam eens op met dat schijt interlandvoetbal. Gewoon kappen met die shit.
3 -3
Amsterdam1900
Een interland break in de voorbereiding? om te janken. Ik heb liever dat onze helden zich goed voorbereiden op wat zij met Ajax gaan doen.
2 -3
Soccerskins
Duurt me nu al te lang. Alsof ik Ajax voor het laatst in 2015 heb zien spelen.
0 0