Lang: 'Wil volgend seizoen echt basisspeler zijn'

NielsOpdam, 29-05-2020 om 17:40, 4005 views, Ajax TV |

Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

Noa Lang wil volgend seizoen elke week spelen bij Ajax. Dat vertelt hij in gesprek met Ajax TV. Vanaf januari was Lang verhuurd aan FC Twente, maar vanaf het nieuwe seizoen keert hij terug in Amsterdam. Ook blikt de aanvaller terug op zijn korte verhuurperiode in Enschede. 

'Ik wil volgend seizoen echt basisspeler zijn', opent Lang over zijn doelen. 'Heel simpel. Ik wil elke week spelen, daar ga ik echt voor. Ik ga daar keihard voor werken en het is gewoon echt aan mij.' De Ajacied heeft veel geleerd bij FC Twente. 'Ik heb een heel ander aspect van voetbal leren kennen. Bij Ajax heb je natuurlijk heel veel balbezit en gaan tegenstanders tegen jou inzakken. Maar nu waren wij af en toe de ploeg die moest inzakken en echt moest vechten om kansen te creëren en om wedstrijden te winnen.'

Voordat Lang naar FC Twente ging, speelde hij regelmatig bij Ajax en scoorde hij een hattrick in Enschede. 'In de winterstop werd Babel gehaald en toen heb ik aan de trainer gevraagd of ik naar FC Twente mocht. Om daar elke week negentig minuten te spelen.' Lang is naar eigen zeggen volwassener geworden tijdens zijn verhuurperiode. 'Voordat ik daar kwam was ik af en toe een beetje te speels. Ik ben natuurlijk nog steeds mezelf gebleven, maar ik denk dat ik wel iets volwassener ben.'

Denk jij dat Schreuders Hoffenheim na 10 minuten op voorsprong staat in Mainz? Zet in en krijg 7 keer je inzet terug!

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
ajax4perez
Concurrentie is te groot.
Promes, Tadic, Neres, Anthony, Hansen stuk voor stuk spelers die al verder zijn dan Noa Lang.
Zoek een goede club uit in Europa die EL speelt, verhuur hem daaraan en laat hem minuten maken.
Als hij zich goed ontwikkelt en de Neres transfereert dan kan hij wel weer de kans krijgen.
0 0
PJSM
We gaan het zien. Ik heb sterk mijn twijfels over deze jongen. Hoop dat ik ongelijk heb en hij het tegendeel gaat bewijzen.
0 0
HeavenlyDivine
Door dat gejank over hem en zijn accent ben ik juist fan geworden van Noa.
Vond dat ie t ook leuk deed bij Twente, ben benieuwd
3 0
Jornnn
Nog niet goed genoeg voor de basis bij Ajax. Ik hoop dat hij volgend jaar een wedstrijd of 40 pakt op een goed niveau.
0 -1
Kibbahimovic
Ik negeer even zijn zoveelste debiele uitspraak maar die gozer moet echt op 10 gezet worden als hij speelt.. daar is hij veel beter dan op de buitenposities
1 -2
Ozymandias
Welke debiele uitspraak?
0 0
VoorAltijdNummer14
Ik denk dat deze jongen best wel eens een kans gaat maken voor de nummer 10 positie! Hij was vorig jaar ook al de man die het best heeft gepresteerd tijdens de voorbereiding, dat is bij veel AS'ers al eventjes weggezakt. Dat zijn uiterlijk en manier van praten veel mensen niet aanstaat, doet niks af aan het feit dat Lang een echte vechtersmentaliteit heeft die telkens weer komt bovendrijven als hij zich moet bewijzen.

Lang heeft bij Twente de meeste kansen gecreëerd van alle eredivisiespelers en zal dus met betere medespelers een hoger rendement behalen. Zoals hij al zelf heeft aangegeven heeft hij bij Twente de andere kant van de medaille meegemaakt als niet altijd dominerende partij. Wanneer hij zijn ervaringen, wat betreft omschakeling, kan integreren met zijn gedurfde speelstijl, zou hij een zelfde type 10 kunnen worden als Ziyech: Goede versnelling, korte en lange passing, dribbel, schot en intensiteit.

Doe je best Noa! Altijd liever een doorgebroken jeugdspeler dan een aankoop. Komt er ook nog eens bij dat het een Ajacied in hart en nieren is.

Promes - Tadic - Neres
Lang

Daar zit toch een hoop muziek in
3 -4
AjaxAmsterdam
Je vergeet Antony in je opstelling. of wil je die gewoon wissel zetten? lijkt mij niet...
0 0
hakkietjakkie
Ja maar dan zie ik nog steeds liever Unuvar op 10 dan Noa Lang.
2 -4
hakkietjakkie
Ja maar dan zie ik nog steeds liever Unuvar op 10 dan Noa Lang.
1 -3
VoorAltijdNummer14
Ik op termijn ook, maar Naci moet nog echt wat meer longinhoud krijgen voordat hij in 1 kan schitteren
1 0
Kingoffdatoilet
Mooie doelstelling. Kun je alleen al wel een streep door zetten. Met de aanvallers en middenvelders die Ajax heeft ga je nog niet elke week basis spelen.

Ooit in de toekomst zit dat er wel in.
1 -1
Chesterson93
Hopelijk geven mensen hem - op dit forum - een echte (tweede) kans. Het is hem van harte gegund, van mij, in ieder geval.
4 -2
Lazell
Idd. In principe nog zijn eerste kans maar bij sommigen heeft hij die nooit gehad volgens mij.
4 0
D4nny
Waar, bij Jong Ajax?
4 -4
ram
Hmm, ja, bij Twente dan. Bij ons gaat ie gefrustreerd raken. Daar heeft niemand wat aan.
0 -2
Cruijffthebest
Gaat basisplaats niet redden.
2 -3
Mivado
Bij Willem II misschien. Nu ik het zeg.. 2 Jaar uitlenen aan Willem II zou wel voetbalporno zijn voor ze en ik gun het ze
1 -2
NelsonAFCA
Met Neres, Promes en de duurste aankoop aller tijden Antony, zit er geen basisplaats bij Ajax in voor deze jongen Lang. Lekker een jaartje verhuren aan een Eredivisie club.
3 -2
Illegaal
Je kan veel willen maar daar ben jij nog lang niet, mist de snelheid als vleugelaanvaller, middenvelder zou misschien kunnen maar dan wel even je arrogante houding bij gaan stellen want met die houding red je het ook niet
2 -2
Drukwerk1968
Och och och. Met zijn arrogante houding...... Je roept maar wat.
0 0
glob
Die drive is prima en moeten alle eerste 16 spelers hebben. Maak het eth maar lastig, laat het maar zien of je dat laatste stukje hebt dat nodig is om het verschil te maken. Gewoon bij de beste 11 willen horen, daar wordt iedereen blij van!!
2 0
de-Ajacied
Zijn niveau van vorig jaar was net als van Eiting en Gravenberch nog ver onder het basisniveau
6 -1
PeterVKV
Als hij leert net zo hard te werken als Ziyech dat heeft geleerd dan maakt hij een kans als de creatieve middenvelder (10 of aanvallende linkshalf naast hopelijk Donny met een 6 erachter). Als buitenspeler mist hij diepgang, net als bijvoorbeeld Unuvar.
4 0
milan-jantje
Hoop ik dat Noa veel naar zijn eigen beelden gekeken en heeft. Die Ter vergelijkingen naast onze vaste basis buitenspelers heeft neergelegd en dan misschien wat mij heel logisch lijkt dat deze uitspraken erg lachwekkend overkomen naar mensen die voor hem moeten gaan juichen zeg maar. Hoe ik erover denk is dat deze jongen te kort komt voor ajax en mocht hij ooit in de buurt komen van een basisplaats zijn er al grotere talenten hem voorbij gegaan.
4 -3
Freddy
Ik ben benieuwd op welke positie hij zichzelf in de basis wil spelen want op de flanken met Promes, Neres en Anthony zie ik het niet gebeuren. Als Unuvar en Hansen zich goed ontwikkelen komt er nog meer concurrentie. Hij kan beter volgend seizoen een heel seizoen maar Fc twente gaan om minuten in de benen te krijgen.
4 -2
Illegaal
Hij is te traag voor flankaanvaller dus dat zal hij nooit worden bij Ajax
2 -2
VoorOnzePloeg
Ziyech is ook niet de snelste, en kijk eens naar hem. je kan een vleugelspeler ook gebruiken als een soort 2de nummer 10
2 0
insectenverdelg
Eventueel ook nog Tadic op de vleugel, want Traore zit imo dichter tegen basis aan dan Lang.
2 -2