Pienaar: 'Werden gewekt door de clubdokter'

StijnDoornhof, 26-05-2020 om 09:05, 4113 views, The Athletic |

Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

Steven Pienaar en Zlatan Ibrahimović werden in hun tijd bij Ajax een keer midden in de nacht opgeschrikt door een brand van de spelersbus bij het hotel. Pienaar vertelt in gesprek met The Athletic over het bijzondere voorval.

Het incident speelde zich voorafgaand aan de uitwedstrijd tegen FC Groningen in 2003 af. 'Ik deelde meestal de kamer met Zlatan en Rafael (Van der Vaart, red.)', begint de Zuid-Afrikaan. 'We sliepen de nacht ervoor in een hotel vlakbij de stad. Hooligans in Nederland kunnen behoorlijk actief zijn, maar ons hotel was vrij afgelegen en we dachten dat er geen problemen zouden zijn.'

Maar daar hadden ze zich in vergist. De spelersbus vatte vlam en verstoorde de nachtrust van de spelers. 'We hadden gegeten en zijn toen naar onze kamers gegaan', vervolgt Pienaar. 'We keken TV en gingen slapen om vervolgens om één uur alweer gewekt te worden door de clubdokter, in een pyjama. Hij zei ons dat we niet in paniek moesten raken, maar dat er brand was en dat we onze tassen moesten meenemen en de kamer moesten verlaten.' Later ontstond het vermoeden dat de brand was aangestoken. 

Denk jij dat Borussia Dortmund en Bayern München met 2-2 gelijkspelen? Zet in en krijg 9,70 keer je inzet terug! 

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
AFCAPolarBear
Kan ik me nog goed herinneren! Was het ook dat jaar dat er een brand op de tribune van FC Groningen ontstond bij opkomst van de spelers, of een seizoen erna?

Meteen was toch wel bekend dat het was aangestoken!?1?
0 0