Van den Berg negeert 'flirtend' Ajax en tekent bij PEC

BartVeenstra, 25-05-2020 om 07:15, 8449 views, De Stentor |

Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

De vijftienjarige Rav van den Berg heeft een contract getekend bij PEC Zwolle. Daarmee weet de Zwolse club de talentvolle verdediger uit handen te houden van onder meer Ajax en PSV, zo meldt De Stentor.

Afgelopen vrijdag zette Van den Berg zijn handtekening onder een contract voor twee jaar met een optie voor nog een jaar. Volgens De Stentor een stunt, omdat meerdere topclubs zich in de afgelopen maanden hadden gemeld voor Van den Berg. 'Liverpool zag een hereniging met broer Sepp van den Berg zitten en ook AC Milan had de jonge Zwollenaar op de korrel. Van den Berg voerde bovendien gesprekken met PSV en negeerde het flirtende Ajax', schrijft de krant.

Voor nu mikt de speler van PEC Zwolle O17 op een doorbraak in de Eredivisie met de Zwollenaren. Het technisch hart en de hoofd opleidingen hebben met het talent en zijn ouders een ontwikkelingsplan opgesteld. 'Daar wordt in het kamp Van den Berg na het "gejonas" met broer Sepp, hetgeen ook meewoog in het besluit om PEC voortijdig in te ruilen voor een topclub, extra waarde aan gehecht.'

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
MankeNelis
Beter voor dat ventje in zijn vertrouwde omgeving.
0 0
Pheadrus
Holy Fuck!
Dan heb je 2 zoons en doe je ze op voetbal want dat is leuk voor ze. Dan blijkt dat je niet 1 maar 2 top talenten in huis hebt. Twee jongens die op hun 16e al de kost kunnen verdienen en heel waarschijnlijk allebei meer verdienen dan hun vader. Dan heb je pas echt de jackpot gewonnen.
0 0
Web
Helemaal niet zo gek
Doorontwikkelen in je eigen omgeving
Ben je echt zo goed?
Komt die transfer van zelf
Schuurs had misschien ook wel verder geweest zonder de grote druk bij Ajax
Frenkie is ook groot geworden zonder een topclub
0 0
Amsterdam1900
Als vijftienjarige een contract getekend? Ik dacht dat het pas mogelijk is wanneer zij zestienjaar oud zijn?
0 0
Ozymandias
Hij wordt begin juli 16 jaar en dan gaat zijn contract pas in.
0 0
Van Reenen
Is natuurlijk ook gewend aan kunstgras en dan is de overstap erg groot naar gewoon gras. Of zit ik ernaast.
0 -1
AlexIbarra
Nu hopen dat dit onze grootste teleurstelling wordt van deze transferwindow.. ;)
1 0
Ajax27
15 jaar, in je eigen dorp blijven met je vrienden/familie om je heen. Meer kans om wellicht eerder in de eredivisie terecht te komen. Helemaal geen verkeerde keuze. Als je er komt, kom je er toch wel.
4 0
Sampaoli
Rav zou ondersneeuwen bij ons. Wij hebben een hele brede en een redelijk getalenteerde 2004 lichting. o17 heeft volgend jaar met Viereck, Henry, Milovanovic en Aougil vier zeer getalenteerde centrale verdedigers.

Voor zijn ontwikkeling beter om bij PEC te blijven zoals je zegt, het plan van PEC zal sowieso trainingskamp met de selectie bevatten en snel aansluiten bij o18 of zelfs o21.
0 0
ajax4altijdamsterdam
Als hij naar Ajax zou gaan had hij denk ik in 018 gespeeld . Heb hem in Portugal zien voetballen met oranje o16. Moet zeggen dat ik erg onder de indruk was . Denk ook wel dat hij voor zijn ontwikkeling de juiste keuze heeft gemaakt. Hij kan een topper worden !
0 0