Ajax ontplooit goede initiatieven tijdens coronacrisis

ThijsZwagerman, 09-04-2020 om 20:35, 3573 views, NOS |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

Ajax heeft tijdens de coronacrisis al enkele goede initiatieven ontplooid om mensen te helpen die het moeilijk hebben. De NOS weet te melden dat de spelersgroep van Ajax bijvoorbeeld een donatie heeft gedaan aan de Voedselbank.

Maar niet alleen de spelers van Ajax laten zich tijdens de coronacrisis van hun beste kant zien, ook andere medewerkers van Ajax dragen nadrukkelijk hun steentje bij. ‘De Amsterdamse club heeft ook belteams geformeerd van medewerkers die het momenteel rustiger hebben. Zij plegen telefoontjes met onder anderen seizoenkaarthouders boven de zeventig jaar en oud-spelers van het eerste elftal die op leeftijd zijn’, schrijft de NOS.

Verder steunt Ajax projecten van de gemeente Amsterdam die erop gericht zijn om jongeren tijdens de coronacrisis op een verantwoorde manier meer te laten bewegen en worden ook enkele ziekenhuizen geholpen door Ajax. ‘Ziekenhuizen in Amsterdam die een tekort hadden aan kleding, hebben pallets met kleding gekregen die onder de operatiekleding wordt gedragen. En kinderen die in quarantaine zitten in het Emma Kinderziekenhuis werden verrast met honderd kleine ballen, zodat ze nog wat kunnen bewegen.’

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
FreddyAX
Zijn we nu klaar met dat Ajax bashen, nee hoor het gaat nog langer duren als de corona crisis in de pers.
2 -1
AFCA127
Let op hoe bepaalde media dit gaan draaien naar: ‘initiatieven Ajax zijn eigen belang’
2 -1
ram
Bah! Vieze kille koude club, dat Ajax!
2 -2