Timmer: 'Marin en Álvarez worden mogelijk verhuurd'

ThijsZwagerman, 09-04-2020 om 17:15, 4210 views, Voetbal International |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

Voetbal International-verslaggever Marco Timmer sluit niet uit dat Razvan Marin en Edson Álvarez komende zomer verhuurd zullen worden. Volgens Timmer wil Ajax beide aankopen niet definitief van de hand doen, omdat de Amsterdammers dan een fors verlies op beide spelers zouden maken.

‘De situatie van Marin en Álvarez is duidelijk. Beiden hebben ze niet aan de verwachtingen voldaan, ondanks dat het hele dure aankopen zijn geweest. Ik verwacht dat zij verhuurd zullen worden als het zicht op speeltijd uitblijft, want in de huidige situatie gaat Ajax nooit de aankoopbedragen terugkrijgen en is verkopen dus niet slim’, stelt Timmer.

De clubwatcher van Ajax schat de kans dat Álvarez bij Ajax blijft vervolgens groter in dan dat Marin ook na de zomer nog Ajacied is. ‘Van Álvarez heb je nog wel het idee dat hij kan gaan spelen, maar Marin is echt voorbijgestreefd. Ook door tal van jongelingen.’ Ajax betaalde afgelopen zomer respectievelijk twaalf en vijftien miljoen euro voor Marin en Álvarez.

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
AltijdGelijk
Edson Alvarez is de beste centrale verdediger van Ajax en die willen ze verhuren???
2 0
GrandMasterFlex
Voor die jongens is het alleen maar goed deze break, want iedereen begint straks weer op 0. Ik zie ze beiden nog slagen bij Ajax.
0 0
Fredschuit1
Vond hem tegen Utrecht buiten die fout om een uitstekende indruk maken. Toen zag je echt waarom ze hem hadden gehaald. Zou hem er zeker bij houden..
2 0
AlexIbarra
Veltman mag in principe weg en volgens mij is Schuurs ook nog niet 100% voorbij Alvarez.
Vrouw en kind Alvarez zijn nu eindelijk hier, en hij heeft de kans om vanaf de voorbereiding mee te draaien. In wat een lang en vreemd seizoen kan worden, waarschijnlijk met CL.

Tenzij Ajax een wereldtopper als RCV weet te strikken, zie ik van beide kanten genoeg reden om het nog een jaar te proberen.
4 0
bentoJRF
Ik denk dat het weer samenzijn met zijn familie heel veel goeds voor hem kan doen. Je presteert sowieso minder als je je vrouw en kindje te moeten missen
0 0
NelsonAFCA
Alvarez zou ik nog behouden
6 0
FWAjacied
Verwacht. Sluit niet uit. Denkt. Is het echt de moeite waard om nu al twee artikels te maken van een clubwatcher die het allemaal ook niet weet?
3 0
AlexIbarra
Precies.

Tagliafico gaat ook waarschijnlijk weg, misschien heeft hij zelfs al ergens getekend en als dan komt er wellicht binnenkort al nieuws. M.a.w. Nico heeft laatst tegen andere media voor het eerst aangegeven open te staan voor een vertrek, en verder weet Timmer ook niks.
0 0