Promes en vader Nouri bezorgen ouderen bloemetje

BartVeenstra, 09-04-2020 om 08:50, 6616 views, De Telegraaf |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

Quincy Promes en de vader van Abdelhak Nouri hebben zich ingezet voor de landelijke bloemenactie 'Voor onze ouderen' van vrijdag, zo schrijft De Telegraaf. Samen met Najib Amhali - in het shirt van Ajax - en advocaat/schrijver Khalid Kasem ging men de deuren langs om ouderen te verrassen met een kleurrijk boeket.

Onder meer meneer Westveer (71) uit Amsterdam-Noord werd verrast toen ineens Promes voor de deur stond met een boeket. 'Overweldigend', was zijn reactie. Promes wilde nu alvast iets doen vanwege de landelijke bloemenactie Voor onze ouderen van vrijdag. Dan krijgen 150.000 zelfstandig wonende ouderen een boeket. Hoewel Promes er voor de alleenstaande meneer was, wilde de Ajax-fan weten hoe Promes zijn dagen nu vult. 'Ik train elke dag. Ik heb een Wattbike (soort fitnessfiets, red.) thuis en ik ga het bos in. En ik weet niet of u het had gezien, maar ik ging zelfs voetballen wat niet mocht. Ik probeer op allerlei manieren fit te blijven. Maar ik mis het allemaal wel', aldus Promes, die bijval krijgt van meneer Westveer. 'Dat de hele sport nu stil ligt, vind ik ook helemaal niks.'

Mohammed Nouri, de vader van Abdelhak was ook aanwezig. Op de vraag of Appie de bloemenactie zou begrijpen, zegt zijn vader: 'Hij reageert met zijn wenkbrauwen. Praten gaat nog slecht, maar ik vertrouw erop dat het terugkomt. We doen oefeningen met hem in de rolstoel, we bewegen benen en armen', aldus vader Nouri, die de moed erin houdt. 'Ik doe een ander graag een plezier.'

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Rukboor
De familie Nouri zoekt weer de media op, niets kan deze mensen tegenhouden schijnbaar zelfs geen Mondiale Crisis.
Samen met schrijver/advocaat Khalid Kasem en een domme Promes , De Telegraaf en natuurlijk de camera ook nog antwoord geven of Appie de bloemenactie zou begrijpen.
Bah!
0 0
ram
Naast de discussie of dit oprecht is of niet (is het natuurlijk niet), vind ik dit ook gewoon heel dom in Corona-tijden.

Je komt toch gewoon veel te dicht bij ouderen. Als jij Corona aan je handen hebt en je raakt een bloemetje aan, dan zit dat virus nog een tijdje op die bloemen. Al houd je 3 meter afstand: je geeft het virus aan een bejaarde. Nou... mooi gebaar. Klasse.

Ook voor zoiets geldt: #Blijffuckingthuis
Een bloemtje is relatief waardeloos en totaal niet de moeite waard om ook maar enig risico voor te nemen.
1 0
Arek Milik
Tuurlijk joh en vorige week stond je nog stoer op het voetbalveldje met je nep-vrienden de #BlijfThuis regel te bespotten.
4 -2
Hobbemastraat
Lekker spontaan en oprecht met de camera erbij! Prima dat je het doet, maar waarom moet de Telegraaf daar bij zijn? Word daar een beetje misselijk van.
2 -2
Ajacied33
Ik vind het een mooie actie, of het nou gemeend is of niet van Promes
4 -1
Rujar
Misschien ben ik erg cynisch maar ik heb zo het gevoel dat hij dit moet doen na het akkevietje op het voetbalpleintje.
6 0
Lazell
Ik ook hoor, maar hij maakt ouderen blij. Die kunnen wel een steuntje in de rug gebruiken in het algemeen en al zeker nu. Hij kan ook op zijn playstation gaan gamen. Liever een beetje schijnheilig met goede gevolgen dan niks doen.
2 0
Illegaal
Ja zo zie ik het ook.... maar van de andere kant is het wel juist om het zo proberen goed te maken
2 -1
Saanchez
Ik zie het juist als iets positiefs. Het was heel dom van hem natuurlijk maar hiermee laat hij wel zien dat hij spijt heeft, dat zegt hij zelfs in de video. Laten we hopen dat hij niet weer zo in de fout gaat
2 -1
MisterAFCA
Dan is er in ieder geval toch nog iets goeds uitgekomen.
2 -1