'Clubs willen dat KNVB nu leiderschap toont'

FinnDekker, 07-04-2020 om 07:15, 2200 views, AD |

Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

Dinsdag gaat het bij de vergadering van de KNVB met alle profclubs uit Nederland om het 'scheppen van duidelijkheid' volgens het Algemeen Dagblad. Door de coronacrisis is het de vraag of de competitie nog wordt hervat. Zo niet, dan moeten er knopen worden doorgehakt op bijvoorbeeld financieel gebied. 

'De KNVB wil graag dat de clubs, die verleden week nog zo gigantisch verdeeld waren, zélf tot een financiële consensus komen zoals dat in de Bundesliga in een vloek en een zucht geregeld was', schrijft de krant. 'De KNVB hoopt ook dat clubs gezamenlijk tot oplossingen in bepaalde kwesties gaan komen. Dat is niet eenvoudig, omdat clubs vaak in compleet verschillende situaties zitten.'

'De clubs daarentegen willen juist dat de KNVB nu leiderschap toont. Het formeren van de onvermijdelijke werkgroepen, een immer terugkerend fenomeen in voetballand, ligt weer eens voor de hand.' Het 'bepalen' van de eindstand en de bijbehorende consequenties is complex. 'Het is allemaal nog niet zomaar in te vullen, zeker door alle botsende belangen.' 

 

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
de-Ajacied
Gudde zit er vooral om de belangen van feyenoord, en andere subtopclubs te verdedigen
0 0
Stuyvesant
Leiderschap verwachten van een gemeente-ambtenaar. Als er een ding is dat gemeente-ambtenaren niet hebben, dan is het wel leiderschapskwaliteiten.

Gudde was gemeente-ambtenaar in rotterdom, voordat hij algemeen directeur bij feyenoord werd. Dus...
0 0
Marcw1972
Zeg hé, ik ben gemeenteambtenaar. Rustig aan een beetje ;-). Oké ik ben geen leidinggevende, wil ik ook niet. Maar er zijn echt wel gemeenteambtenaren die leiderschap hebben. Gudde is daar inderdaad geen voorbeeld van.
1 0
Stuyvesant
Het was een beetje gechargeerd. ;-) Echt visionair strategisch leiderschap richting de toekomst ligt vooral bij de wethouders en niet bij de gemeente-ambtenaren. Uitvoerend leiderschap is natuurlijk wel aanwezig bij gemeente-ambtenaren.
1 0
Ajax68
Lafaards heel die knvb, Durven, Kunnen en Willen geen beslissing te nemen, ze zijn compleet Onkundig ook !
0 0
AjaciedRK
Bericht 1:
Clubs willen dat knvb leiderschap toont
Bericht 2:
Knvb stelt beslissing uit.


Hahaha
1 0
Marcw1972
Hahaha leiderschap bij de knvb? Dream on.
2 0