Mount: 'Ziyech een speler van wereldklasse'

ArthurV, 06-04-2020 om 21:50, 2649 views, The Mirror |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

Mason Mount heeft zich lovend uitgelaten over zijn toekomstig teamgenoot Hakim Ziyech. De middenvelder van Chelsea kwam de Marokkaans international tegen tijdens het seizoen 2017/18, toen Mount voor een seizoen verhuurd was aan Vitesse.

'Twee jaar geleden speelde ik op huurbasis in Nederland, dus ik ken hem een beetje en weet natuurlijk hoe goed hij is', tekent The Mirror op uit de mond van Mount. 'Het is duidelijk dat er een speler van wereldklasse bij ons komt spelen. Ik kijk er natuurlijk enorm naar uit om met hem te werken, te trainen en hopelijk met hem te spelen.'

Momenteel heeft Ziyech een contract bij Ajax tot en met 30 juni, maar of Chelsea hierna gelijk kan beschikken over de linkspoot is nog altijd onduidelijk. Een werkgroep van de UEFA heeft maandag een aanbeveling gedaan om de aflopende contracten door te laten lopen tot de nieuwe einddatum van het lopende seizoen.

Voetbaladvocaat Christian Visser liet in gesprek met Ajax Showtime weten dat 'in de basis niemand Chelsea of Ziyech kan dwingen hem te laten spelen voor Ajax'.

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Illegaal
ik heb totaal niks tegen zijn vertrek.. hij is op een leeftijd waar hij op zijn sterkst is wel voor Ajax blijven voetballen (idem Lasse Schone)... ik heb meer problemen met figuren als de Ligt en Kluivertje (ik vond het niet erg dat kluivertje weg ging) die op een leeftijd weggaan waarbij ze Ajax nauwelijks wat teruggegeven hebben voor hun opleiding bij Ajax.
0 0
ajaxinho
Ziyech is er klaar voor.
Hij heeft zich ontwikkeld tot een leider en voorbeeld voor de jeugd.

Ben benieuwd wie in zijn voetsporen kan treden.
2 0
NelsonAFCA
Igor Gomes.
0 0
Rukboor
Ziyech is fysiek niet geschikt voor de PL of Bundesliga
Meer voor Serie A of La Liga.
0 -1
036AFCA97
Speelde aardig tegen Spurs en Chelsea. David Silva etc zijn fysiek ook geen monsters.
0 0