'Benfica wil uiterlijk 15 mei duidelijkheid over Varela'

NielsOpdam, 04-04-2020 om 17:20, 5387 views, Record |

Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

Ajax heeft nog tot 15 mei de tijd om Benfica te laten weten of het Bruno Varela definitief overneemt. Dat meldt Record althans. De Portugese club weet nog altijd niet of het volgend seizoen weer kan beschikken over de doelman en wil snel duidelijkheid. 

Momenteel huurt Ajax Varela en de Amsterdammers hebben een optie tot koop bedongen in het contract. Echter heeft Ajax nog niets laten horen aan Benfica. Record meldt nu dat de Portugezen zo snel mogelijk wat willen horen van Ajax en dat de deadline 15 mei is. Ook stelt het medium dat de afkoopsom voor de 25-jarige Varela vijf miljoen euro is. 

Afgelopen woensdag ging Mike Verweij, Ajax-watcher van De Telegraaf, in op het perspectief voor Varela na dit seizoen. 'Is Marc Overmars in staat twee topkeepers aan te trekken, dan is dat waarschijnlijk slecht nieuws voor Varela. Die heeft echter weer het voordeel dat hij relatief goedkoop is op te pikken in Lissabon.'

 

 

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
dianaajax
dat kunnen ze vandaag al kijgen hoor: NEE
0 0
Rockpotje
Relatief goedkoop noemt Mike dat. Als je echt een reserve keeper er bij wilt kan je het beste een afbouwende keeper dit in de topcompetities gespeeld heeft halen. Die is goedkoop, straal rust uit naar de verdediging en voegt in de kleedkamer veel toe. Ik zie de toegevoegde waarde van Varela ten opzichte van Scherpen en Kotarski niet. Ik zou alleen een eventuele vervanger van Onana halen en Scherpen tweede keeper maken.
1 0
Gonzalez75
Varela, bedankt maar je hebt niet die kwaliteiten die nodig zijn als doelman bij Ajax. Wellicht kun je nog altijd carrière maken als back up van Eddy Murphy.
0 0
DT10
Terug laten gaan naar Benfica en Scherpen of Kotarski door laten stromen als reservekeeper van het eerste, de ander vaste keeper bij Jong. Als Onana gaat, een goede vervanger halen als eerste keeper.
0 0
Radie125
5 miljoen is precies 5 miljoen te veel. niet doen
2 -1
Oliveira
Ik zou verder gaan kijken. Varela heeft een geweldige persoonlijkheid maar zijn voetbalkunsten laten echt te wensen over.
6 0
MichelAngelo66
Lijkt me niet echt van toegevoegde waarde op het veld. Volgens mij niet de beoogde eventuele opvolger van Onana.
2 0
Jariiii
Hij heeft zich tegen Getafe redelijk herpakt, maar het kwaad is al geschied. Als je zoals tegen Jong Utrecht zó ongelooflijk en structureel in de fout gaat, dan krijg je het vertrouwen (zeker als keeper zijnde) niet meer terug. Helaas. Het is niet anders.
1 0
godlike
Die duidelijkheid mogen ze nu al wel hebben hoor...
0 0
DrFootball
Sorry Bruna maar ik vind dat Ajax vertrouwen geven aan jonge en talentvolle keepers die ze op dit moment onder contract hebben staan. Deze jongens moeten toch een keer de kans krijgen. Gewoon Scherpen of Kotarski met daarachter Raatsie. Zo hebben we het altijd gedaan en zo is het met Onana , ondanks een aantal mindere optredens in Jong Ajax, ook gegaan. En ja dan zullen ze echt nog wel eens een fout maken. So be it! En naarmate ze meer wedstrijden zal het aantal fouten afnemen. Ik zie niets in het halen van een keeper van buiten. Zelfs de stap van de subtop naar de top in Nederland is groot en ook buitenlandse aankopen zijn geen garantie voor succes. Vertrouwen wel!
0 0
AltijdGelijk
25 jaar is jong voor een keeper!
0 0
Multi
Goede en aardige vent, maar is niet de keeper waar wij naar op zoek zijn. Op dit moment heeft Ajax meer aan een keeper die er direct staat. Dan kan hopelijk een Scherpen zich daarachter ontwikkelen en daarna die plek overnemen. Maar zou ook niet weten wie je 1 jaar dat kan laten opvullen, misschien een Vorm/Krul?
0 0
ajacied pp
Niet aan beginnen Ajax, is een goede jongen maar niet goed genoeg, even als Kotarski die ook maar blijft blunderen, ook Scherpen is lang nog niet goed genoeg, maar ik hoop dat hij het gaat redden!!!
3 0
dianaajax
aub wegggggggggggggggg
1 -1
B.dykstra
Die ga je toch echt niet kopen,dan hebben ze toch heel weinig vertrouwen in scherpen en kotarski
Trouwens heeft Ajax een kick op keepers je moet eens tellen hoeveel ze er gehaald hebben de laatste vijf jaar tig tig tig
1 0
Van Reenen
Een hele goede speelt nu bij AZ
0 0