Ajax geeft seizoenkaarthouders tekst en uitleg via mail

BartVeenstra, 04-04-2020 om 11:45, 4888 views, Ajax Life |

Shop nu jouw Ajax-kersttrui!

Ajax heeft middels een e-mail de seizoenkaarthouders van de Amsterdamse club een hart onder de riem gestoken. De Amsterdammers bespreken in de mail de huidige stand van zaken omtrent de coronacrisis.

'De wereld bevindt zich door het coronavirus in een uitzonderlijke situatie, met verregaande impact', begint Ajax haar verhaal, geciteerd door Ajax Life. 'U zult zelf dagelijks geconfronteerd worden met de gevolgen hiervan; thuis, binnen uw omgeving van familie en vrienden en rond uw werk of studie. Daarbij willen we u vooral veel sterkte wensen. Als we kijken naar de situatie in ziekenhuizen en hoe enorm hard mensen geraakt worden, is voetbal nu niet belangrijk. Zoals u wellicht heeft vernomen, hebben wij (en met ons ook andere Eredivisieclubs) de KNVB geadviseerd om een punt te zetten achter het huidige voetbalseizoen.'

Ajax noemt dat vervelend voor alle voetbalfans, spelers, clubs, sponsoren, tv-rechtenhouders en allerlei andere betrokkenen. 'Maar wij zijn het er allemaal over eens dat gezondheid nu het belangrijkste is. De gezondheid van onze spelers, medewerkers en fans staat voorop. Daarnaast is nog verre van duidelijk wanneer clubs weer wedstrijden zouden mogen spelen, omdat als gevolg van de besmettingen de datum telkens wordt opgeschoven.'

Ajax Life schrijft dat Ajax begrijpt dat het definitief stoppen van de Eredivisie natuurlijk niet het uitgangspunt is waar seizoenkaarthouders voor hebben betaald. In overleg met de overige clubs zal bekeken worden of en hoe supporters tegemoet gekomen kunnen worden. Daarbij is het ook van belang dat de Eredivisie overleeft en Ajax ook zelf gezond blijft.

De mail door Ajax wordt afgesloten met de volgende tekst: 'Voor nu zijn we in afwachting van het definitieve besluit van de KNVB met betrekking tot het al of niet uitspelen van het huidige seizoen. Zodra hier meer duidelijk over is, de gevolgen van deze complexe situatie duidelijker zijn, en er afspraken gemaakt zijn die voor u relevant zijn, delen we dat uiteraard zo snel mogelijk. Tot die tijd wensen wij u heel veel sterkte en gezondheid toe.'

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Beachboy
Ik denk dat je zeker iets moet doen voor diegene die het (wellicht zelfs door deze Corona crisis) erg krap hebben. Ik denk dat er daarnaast genoeg mensen zijn die het wel goed vinden zo. Een idee kan zijn om een keuze te bieden.

Ik heb zelf geen seizoenskaart, maar ga zeer regelmatig naar wedstrijden en heb nog voor 317 euro aan losse kaarten hier thuis liggen. Ik twijfel oprecht of ik het geld terug zou willen of niet. Financieel kan ik het prima dragen, maar aan de andere kant is het een hoop geld wat hiermee verloren gaat.
1 0
MickS
Ik hoef geen geld terug. Wat mij betreft berekenen ze welk deel van mijn sk ik niet heb kunnen gebruiken, en doen dat - samen met de mensen die dat wellicht ook zo zien - in een pot bij de rest voor de echt noodlijdende clubs. Ik mis het geldt niet, ik heb het toch al lange tijd geleden uit gegeven.
0 0
Kuningast
Ik hoef persoonlijk geen compensatie van Ajax.
Het is allemaal al kut genoeg maar dit is gewoon overmacht.

Ik ben al blij als we in augustus gewoon kunnen starten met het nieuwe seizoen want dat zal al een hele opgave worden
0 0
Dennis129
Ajax heeft 150 miljoen op de bank en ik houdt aan het eind van de maand bijna niks over.
Vind een korting op mijn seizoenskaart volgend jaar wel gepast.
1 -7
DeHardeWaarheid
Er zijn al 13 thuiswedstrijden gespeeld. In de losse verkoop zou je meer kwijt geweest zijn.

Verder deel ik de mening van Rufus.
0 0
Rufus
Als je eind van de maand bijna niks over houd, dan is het toch sowieso onverantwoordelijk om een seizoenskaart te nemen. Begrijp me niet verkeerd, als Ajax je passie is ok, maar dat mag er toch nooit voor zorgen dat je in een financiele noodsituatie terecht komt.
2 0
Tinus
Tussen ‘aan het einde van de maand weinig tot niets overhouden’ en financiële noodsituatie zit wel het eea. Daarnaast levert de Corona crisis voor heel veel huishoudens idd wel een financiële crisis op. Er zullen genoeg mensen zijn die het geld minder kunnen missen dan Ajax.
1 0
Joseph
Het is makkelijk minnetjes geven als je het geld niet mist..
2 0
Kuningast
Ik zwem ook niet in het geld maar wat ik zei, Ajax kan hier toch ook niks aan doen. Dit gaat elke club hoe dan ook een hoop geld kosten
0 0
Redrum
Precies, ik hoef ook geen geld terug en ik zal in mei gewoon weer betalen voor volgend seizoen.
0 0