Verweij verwacht vertrekkende Ajacieden ondanks crisis

JesseTH, 03-04-2020 om 23:15, 5887 views, De Telegraaf |

Shop officiële Ajax-merchandise op Ajaxshop.nl!

Mike Verweij gelooft niet dat de coronacrisis ervoor zal zorgen dat er komende zomer veel Ajacieden bij Ajax zullen blijven. Wel maakt het de deals lastiger rond te maken voor de Europese topclubs, maar de Ajax-watcher verwacht niet dat dat ze tegen zal houden.

'Overmars zei dat de handtekeningen al bijna gezet waren bij bepaalde deals', spreekt Verweij in de Kick-off podcast van De Telegraaf. 'Ik denk dat hij op de deals van Dest met Bayern München en Donny van de Beek (met Real Madrid, red.) doelt. Die transfers zullen moeilijker worden, want alle clubs komen in zwaar weer terecht, maar ik denk dat er uiteindelijk nog wel een aantal deals door zal gaan.'

Voorlopig staat de teller van de door Ajax afgeronde transfers op twee. Een Ajacied, Hakim Ziyech, zal Ajax na dit seizoen verlaten, terwijl Antony de omgekeerde weg bewandelt en van Amsterdam zijn nieuwe thuis zal maken. Beide transfers vinden, tot op heden, officieel plaats op 1 juli.

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
MankeNelis
Aldus de frikandel van het voetbal journaille. Overmars heeft dit zelf al naar buiten gebracht.
0 0
VoorOnzePloeg
lees net ook dat roma interesse heeft in neres
0 0
DUDE92
Ik zou het best beschamend vinden als iemand die tot obze beste spelere behoort naar een club als Roma gaat. Van Kluivert snap ik het nog wel, die kón niet hogerop.
0 0
krachtpatser66
Midsjö en Wijndal van AZ halen!. Spelers die Ajax zeker sterk zullen maken. En niet te vergeten: Roberto Alvarado!. Die zie ik nog steeds als de ideale vervanger voor Ziyech. Een middenveld met Midsjö, Alvarado, Martinez: niet gek, toch?.
0 0
jollie18
Ben benieuwd hoe ajax het volgend seizoen gaat doen zonder Ziyech
0 0
mvdk
Ah, zou je denken?
0 0
LS16
Ziyech, Tagliafico en Onana zullen deze zomer denk ik vertrekken, maar meer zie ik er mede door de Corona omstandigheden niet weggaan. In dat geval valt de schade nog wel te overzien. Het is wel van groot belang dat Overmars een aantal grote versterkingen erbij haalt willen we weer van een gewenst niveau zijn.
2 0
MosesD
Zie van Dest wel gaan. Wellicht stunt Overmars met verlenging van de Beek. Maar vrees toch dat die ook gaat. Net als Gravenbergh trouwens. Geheel dankzij Raiola. Wat heb je dan nodig? Een linksback, een creatieve middenvelder en een middenvelder met gif. Stel dat ook Neres blijft dan ben je klaar. Mocht Neres gaan, dan is een extra buitenspeler wel wenselijk. 3 a 4 spelers dus.
0 0
KingJames23
Hoe komen mensen erbij dat neres weg zal gaan? Die jongen is bijna het hele seizoen geblesseerd geweest, dus die is nu veel minder waard. Kan die beter na een heel seizoen voetballen weg gaan.
0 0
MosesD
Omdat er grote clubs interesse hebben en Neres er zelf niet afwijzend tegenover staat. Bovendien zal hij door het afgelopen seizoen en de huidige Corona tijd minder duur zijn dan een jaar geleden.
0 0
Redrum
Die Mike Verweij, die voorziet gewoon dingen die geen enkel ander mens op dit moment kan voorzien. Haters zullen zeggen dat hij gewoon compleet uit zijn nek lult en interessant probeert te doen. Anderen zullen waarschijnlijk geen andere mening hebben, want Mike is gewoon een kneus die vol met stierenstront zit.
4 0