Johan Cruijff Arena beschikbaar voor Ajax in zomer

BartVeenstra, 02-04-2020 om 10:20, 3152 views, Ajax Life |

Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

Mocht er in de aankomende zomer gevoetbald moeten worden in de Eredivisie kan Ajax haar thuisduels 'gewoon' afwerken in de Johan Cruijff ArenA. Dat bevestigt een woordvoerster van het stadion tegenover Ajax Life.

'De Johan Cruijff Arena is deze zomer beschikbaar voor Ajax om thuiswedstrijden in te spelen. Wij faciliteren dit graag voor Ajax, als de club het wil', meldt de Johan Cruijff ArenA. Geluk bij een ongeluk is nu dat er door het inmiddels uitgestelde EK amper concerten op de planning stonden. Alleen op 4 juli staat er met Beyond Sensation een evenement gepland in het stadion.

De vraag is echter of het ervan gaat komen dat Ajax het huidige seizoen gaat afmaken. Directeur voetbalzaken Marc Overmars liet in gesprek met De Telegraaf weten dat hij wil dat de competitie per direct stopgezet wordt. Of de KNVB daarin meegaat, zal in de komende dagen, weken of mogelijk maanden duidelijk worden. De bond hanteert op dit moment 3 augustus als einddatum voor het huidige seizoen.

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Arek Milik
Ja? Zijn ze dan al klaar met de installatie van 5G? De JC ArenA zal dan daadwerkelijk een snelkookpan worden...
0 0
JamesBos
Door spelen kost de clubs nog meer, extra kosten voor contracten herzien, extra salaris extra huur enz en geen inkomsten doordat ze spelen zonder publiek, wie is hierbij gebaad?
0 0
CDS
Haha, alsof er ook maar 1 event met publiek doorgang zal vinden deze zomer. De Arena is deze zomer op elke dag en op elk tijdstip beschikbaar :)
1 0